המסילות גונבות לך בצדדים במסילות רגילות.
מסילות תחתונות מחייבות אותך לפלטה תחתונה ועוד גובה המסילות - זה הפסד גדול.
Printable View
המסילות גונבות לך בצדדים במסילות רגילות.
מסילות תחתונות מחייבות אותך לפלטה תחתונה ועוד גובה המסילות - זה הפסד גדול.
לא יהיה הרבה משקל אלא בעיקר אוסף של אלמנטים שטוב יותר שיהיו בתא ייעודי / ארגז.
ברנרד, 2-3 מגירות, לא 20...
באיזה רכב מדובר? מה המידות החיצוניות של הארגז בתוכו ימוקמו המגירות?
עם הרוחב הכולל קטן מ 90 ס"מ הייתי הולך על מגירה אחת עם 2 מסילות HD סטנדרטיות שגוזלות ביחד 2-3 ס"מ.
כי זה לא מגירה אלא ארגז תנובה. 2-3 כאלה. על מסילות.
עמית? ויטרה דור 1
תלמד מנסיון מצטבר של 12 שנים עם מגירות...תשאיר את הארגזים של תנובה לחלב ותבנה ארגז למגירה אחת. אתה תהנה מהגשטלט.
גם לי יש נסיון עם מגירות אבל אני מנסה לחיות עם מה שיש ועם כמה שפחות בניה/סיבוך/עלויות.
יש לי סט מגירות רכסים במחסן שהיה בשמחה נכנס לרכב אם הייתי מוותר על המושב האחורי. עד אז - שעטנז תנובה או אם יפול משהו לידיים.
מה הבעיה לבנות ארגז ומגירה מדיקט והכל מותאם לרכב כמו כפפה?
קיבלתי הצעת מחיר מספק מסילות -
מסילת שליפה מלאה, 355.6 מ"מ, משקל 40 ק"ג - 40.7 ש"ח ליחידה לפני מע"מ.
בהתחשב בזה שאני צריך 6 יחידות (3 ארגזי תנובה) = 288 ש"ח כולל מע"מ.
לא יודע לגבי המחיר, הנתונים של המשקל והאורך מתאימים לי. מה דעתכם ?
לפי המתואר מדובר בשעטנז לא פרקטי לכן ממליץ לך לבנות ארון, להכניס לתוכו את הארגזים אותם ניתן לשלוף בנפרד בהתאם לצורך.
מגירות בונים או בשיטה של ברנרד,שהיא השיטה הטובה ביותר ומבוססת על מסבים ומסגרת ברזל ומיועדת לעומס כמעט בלתי מוגבל במונחים של רכב שטח וגם עמידה בפני חול ואבק (מסבים אטומים) , או בשיטה שלי שמיועדת לתפרנים ומבוססת על ארגז ומגירות דיקט ומסילות HD.
ובאיזו מהאופציות אתה יוצא עם עודף מ300₪?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
קנה דיקט 16 מ"מ חתוך למידה ובנה לבד ארון לארגזים.
ברנרד, מבין מהכתיבה שלך, שאתה בחו"ל?
כשאתה חוזר אפשר להזמין מגירות כמו שעשית לדיפנדר 110 ?
לחילופין, אם מתכוון להתפנק בחו"ל הרבה זמן, אתה מרשה למתקין להעתיק "זכויות יוצרים":) לשימוש פרטי ..לי....
והאם אתה חושב שיבין מהפוסט שלך הכל...או צריך השלמות
אגב מה "שקנה" אותי..."להשתמש באותם חורים של הברגים כדי לא לחורר רצפה."..משהו כזה.."
כן.
כרגע בחו"ל... חוזר בעוד שנה, כנראה.
כל מה שאני מעלה פה, זה לשימוש חופשי - מוותר מראש על כל זכויות יוצרים:).
מה שלא מבינים, אפשר לשאול - אין סודות.
אני שונא "לעשות חורים" או כל דבר אחר שמשנה את "המקור" באופן בלתי חוזר.
להדביק מתקן מגנטי לטלפון (עם מדבקה דו צדדית) על הקונסולה המרכזית של הפורד שלי, פה, לקח לי כמה שבועות...
מעדיף שהכל יראה מקורי... לפחות "מבחוץ"..
דבר נוסף.
בתחילה התקנתי את המסילה ההיא(שבניתי לבד) ממייסבים קטנים יותר אבל רמת הדיוק היתה צריכה להיות גדולה יותר, ככל שהמרכיבים קטנים יותר.
לכן השתמשתי במייסבים שבתמונות.
התוצאה - עומס אפשרי הרבה יותר גדול - כמו שאמרתי, המסילה ההיא נשאה את כל תוכן המגירה "הפנימית" (שוקל טון - הרבה יותר מהתמונה), את אחי (היה איש גדול), אותי (קצת יותר קטן ממנו) ואת רמי (כמעט כמו שנינו ביחד.. כמעט) שנשען על הקצה ונתן הוראות פירוק/תיקון לממסר שנשרף.
פתיחה/סגירה קלה וחלקה של המגירה, על כל המשקלה (רמי הסיעה אותנו קדימה ואחורה, כשאנחנו על המגירה).
עמידות לכל מיני "ליכלוכים" ו"מפגעים" שמוצאים דרך למסילות (חול, ברגים, בידוד חשמל וכו'.. הכל קרה).
הכל, מלבד המייסבים והברגים, היה מחומרים ש"היו בסביבה" והיה "Over Kill" ענק... אפשר לעשות הכל יותר קל ועדיין חזק.
בשיטה של ברנרד ניתן לייצר מגירות ארוכות מאוד. בתערוכת הציוד הצבאי האחרונה בת"א ראיתי מגירה לטנדר אמריקאי באורך של כ +- 3 מ'.....
לא היה זמן לצלם.
היינו בחנייה אחרונה, ממש לפני היציא מהשטח והיו איזה 5 כלי רכב, שמילאו אויר עם הקומפרסור שלי.
פתאום התחלתי להריח ריח שרוף, שעלה מהאוטו שלי - רמי ראה עשן עולה מאיזור המגירה ודימהר הבין מה קרה - עומס גדול ולמשך זמן רב מידי על הסולנואיד, שהפעיל את המנוע של הקומפרסור.
מיד קפצנו והתחלנו לעבוד...
אף אחד לא צילם...
צטערת...:rolleyes:
ולא - אין רעש. בכלל.
המגירה כ"כ כבדה וישבת במהודק על המסילות... שום דבר לא זז גם במעברים טכניים קשים וזויות לא הגיוניות, שהריינג' היה יכול להן...
קובץ מצורף 99141קובץ מצורף 99142קובץ מצורף 99143
בתערוכה הצבאית האחרונה בגני התערוכה בת"א ראיתי מוצרים של היצרן א.ג.מ דן שמייצר מגירות עם מסילות בקונספט של ברנרד אך בצורה הכי מקצועית שראיתי.
להערכתי זה לא יהיה זול אך למי שהפרוטה מצויה בכיסו והוא מעוניין בפתרון מעולה למשקלים גבוהים במיוחד, מומלץ להיכנס לקישור. לצערי אני לא מצליח להעלות תמונות כדי להציג את פרט המסילה שעשוי באופן מיטבי.
http://agm-dan.com/12-%D7%93%D7%A3-%...91%D7%99%D7%9D