תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
שלום ים .
כתבתי לך גם בפרטי , תודה על המחקר שעשית בנושא .
לצערי היום במדינת הקומבינות קשה מאוד למצוא מוצרים שעומדים בתקנים בתחום כלי העבודה .
תודה שפתחת לנו את העניים תרתי משמע ומנעת מאיתנו את הסיכוי הפוטנציאלי לנזק ממשי לבראיות שלנו.
אגב יש אופציה לבדוק רישומים באתר של ansi כאן :http://www.ansi.org/search_results.a...LHEL&sa=Search
אני לא ממש מצאתי זכר למוצר או אפילו לחברה.
גלעד.
תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
אהלן גלעד,
הה"פ שלך הזכירה לי שאני אכן מחכה יותר מידי זמן עם ההמתנה לתשובות נוספות מECS.
מה גם שאם הבדיקה אכן כשרה - המידע שיש בידי צריך לעבור הלאה לציבור הלקוחות שהשתמש במסיכה
וכבר רוצה תשובה האם הוא היה מוגן מספיק או לא.
אז אני מודה לך על אותה ההודעה, על התמיכה, ועל הלינק הזה - שהוא עוד כלי מצויין שיכול לעזור הרבה בעתיד ( התוצאות לא מפתיעות, אבל חכה איזה חודש חודשיים...ותראה שימציאו מסמך גם לזה).
עלי באופן אישי זה די מקל שיתכן המסיכה כן עוברת תקן כלשהו, אחרי הכל ריתכתי איתה איזה שנתיים.
אבל מה שמרתיח אותי מזעם היא שמי ששלח אותנו לרתך איתה בבטחון מלא - לא ידע שהיא אכן באמת עוברת תקן,
ובכלל לא הייתה לו הבושה לעשות זאת.
תקן... שאגב...מבחינתי הוא עדיין בסימן שאלה עד שיחזרו בצורה רצינית ומכובדת לשאלות ההמשך שלי.
אין לי אלא לחזור על דברי קובי ומוני.
חאלאס, די.
הבנו שאתה כבר לא תקנה ממוצרי זיקה.
הפוסטים הנוספים, לטעמי, לא מוסיפים לך כבוד.
במה בדיוק הן לא מוסיפות לי כבוד?
בכך שאני לא משתייך לזן הבכיינים שלא עושים כלום עם זה שכל העולם דופק אותם מאחורה ?
בכך שהפכת את זה לרדיפה אישית, קטנונית, סוג של "אני אראה להם" ואחפש אותם על כל פיפס ובורג....
הנקודה שלך הובנה, וכל אחד יעשה איתה מה שימצא לנכון.
בין ה"ממצאים"הנוראים שלך, ובין טענה לגרימת נזק נוראי לעיניים המרחק גדול, גדול מאד.
לא, אין לי מניות בזיקה, ואין לי אפילו חברים שם.
אבל האופן והטון, והעקביות של החיפוש והחפירה, כבר גורמים לך להיות בדיוק הפוך ממה שרצית להיות - טרחן, קטן וקטנוני.
קח עצה ובחינם ממישהו שמבוגר ומנוסה ממך באי אלו הרבה שנים, אפילו עשרות - די.
ואני אפילו אוסיף עצה חינם מעורך דין - אתה מתחיל, לטעמי, לשחק על הגבול הקרוב להוצאת לשון הרע, גבול שסופו עשוי להיות בתביעת דיבה.
חינם.
ים!
אני מעריץ אותך על המחקר שעשית ועל המידע שאתה מעלה!
חברה רצינית כמו זיקה שנציגיה כבר הגיבו פה בשרשור הייתה אמורה לענות על שאלות שעצם זה שלא נענו בצורה מקצועית עד עכשיו, גרמו לך להמשיך ולחקור עוד ועוד.. כשהם רוצים למכור משהו הם מפרסמים ומגיבים..
אם באמת המסיכות שלהם היו עומדות בתקנים אני מאמין שהם לא היו מהססים לענות בהקדם ולתת תשובות מלאות לפני שזה היה מעלה יותר מידי שאלות וחששות ופוגע בהם..
אל תתן לצרי הראיה להשתיק אותך ו\או לבעלי מניות באתר זה או בחברת זיקה!
כל הכבוד! המשך כך! סוף סוף כן יש פה מישהו באתר ש"מרים את הכפפה" ועושה משהו באמת! על חשבון זמנו הפרטי - והכי חשוב!! מהרצון לתרום לקהילה שלנו ואתם מנסים להשתיק אותו...
ישר כח!
ים, כתבו לך ואני כותב לך שוב - אתה מגזים.
עד עכשיו לא התערבתי בדיון, אבל בנקודה זו תרשה לי לבקש ממך לנשום עמוק ולהרגע.
אתה מתנסח כמי שתפס את זיקה בפשע המאה, וזה לא המצב.
הטענה מובנת לגמרי - ומשהובנה, חבל למשוך את כל תשומת הלב לשם, כאשר בדיון הזה יש הרבה יותר מכך.
בבקשה, החזירו את הדיון למסלולו המקורי, כיוון שכאמור, הנקודה הובנה.
ציטוט:
אל תתן לצרי הראיה להשתיק אותך ו\או לבעלי מניות באתר זה או בחברת זיקה!
כפיר, כיוון שאני הראשון ממנהלי האתר המגיב כאן, התגובה שלך וודאי היתה מכוונת אלי, למפרע... :roll:
אבל באמת - אין מה להמשיך לדוש בנושא שכבר נדון והובן. אף אחד לא משתיק את ים, אני מנסה לשמור שהדיון לא יהיה מסטיק שחוזר על עצמו עד שכולם יאבדו בו עניין.
אסף.
[QUOTE=asafk;343721]ים, כתבו לך ואני כותב לך שוב - אתה מגזים.
עד עכשיו לא התערבתי בדיון, אבל בנקודה זו תרשה לי לבקש ממך לנשום עמוק ולהרגע.
אתה מתנסח כמי שתפס את זיקה בפשע המאה, וזה לא המצב.
אני בהחלט לא חושב שמדובר בפשע המאה .
אני גם לא יודע אם יש או אין כאן לשון הרע ואני גם לא רוצה להכנס לזה כי גם הדברים שרשמנו כאן על משרד התחבורה, הם גם קצת חוצים את הגבול הזה.
אבל דיווח שיקרי על תקן זאת כבר עבירה פלילית, ועדיין לא ראינו את התקן של ansi שדווח .
לדעתי הדיון לא מיצא את עצמו וזאת דעתי האישית , אני מבין שהנושא דיי צורם כיוון שמדובר בחברה שכולם כאן מכירים וחלקם באופן אישי , ואלי ים לא מתבטא באופן שהוא " פוליטיקלי קורקט " .
אבל עדיין דרכו של הצרכן להתמודד הוא ע"י שיתוף, אני מבין גם את מנהלי ואת רוח האתר אבל אני מבקש לשקול את המקרה לגופו , לדעתי המקרה הזה הוא דיי חריג כיוון שלא מדובר בסתם חלקלקות לשון טיבעית של סוחר .
תודה ולילה טוב
גלעד.
גלעד, אני כותב שוב, כי חבל לי להרוג דיון מקצועי -
אני מרגיש שכל מה שהיה לומר, נאמר. לשבת על נקודה? מיותר.
אני לא מתכוון לשפוט אם מה שכתב זה או ההוא נכון או לא - אבל מה שנכתב פעם אחת לא צריך להכתב פעמיים. זו דרך בטוחה להפוך דיון טכני מעניין לדיון "מי אמר למי ובאיזה עניין" טרחני ומשעמם.
אם למישהו יש מידע חדש בנושא המסכה המשווקת על ידי זיקה - בבקשה. אם לא - אז לא.
ומשהו לגבי הקישור של ANSI, משהו שאולי אני יכול לתרום לדיון מהיכרותי עם תקנים ותקינה - יכול להיות שהיצרן שאתה חושב שהוא זה שהגיש את המסכה לבדיקה אינו היצרן המקורי, או לא זה שהגיש לבדיקה. יכול להיות שהמסכה עברה בדיקה תחת שם מסחרי אחר. זה קורה כל הזמן, זאת גלובליזציה. לעשות מזה "אקדח מעשן"... נו.
אסף.
אוקי .
אז נחזור קצת לפסים מקצועיים יותר .
בקישור הבא :http://www.youtube.com/watch?v=52EdF...eature=related
ניתן לראות כי מצולם ריתוך , ו הוא לא ירוק !! , לקח לי כמה דקות להבין שאני באמת תצלום של ריתוך דרך מסיכה בשלל ציבעי הקשת .
למישהו יש ניסיום עם המסיכות הללו ?
עניינית? בסרטון מדובר ככל הנראה במסיכה שוויצרי מדגם STAR בעלת פטנט לפילטר צבעוני real color
ומשווקת בלעדית בישראל על ידי זיקה.
יש דגם עם רמת כהות קבועה ויש דגם עם דרגת כהות משתנה.
שאגב, עומדת בתקנים מחמירים ;)
רועי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש
חבל שאין עוד הרבה י-ם, אם היו. איכות המסחר היתה נראית קצת אחרת. יישר כוח י-ם.
ים תודה בשם אלה שהראייה שלהם עדיין תקינה ולו בזכות הגברת המודעות לנושא החשוב הזה.
אני חושב שאסור בתכלית האיסור שדיון כזה יהפוך, כדברי אסף, ל"מסטיק שחוזר על עצמו עד שכולם יאבדו בו עניין".
אז תודה רבה לכל האנשים הטובים שיצא לי להכיר לכל אורך התהליך,
ובמיוחד לחברי הפורום שהגיבו פה בדיון.
סלאמתק....