חשוב להדגיש, ב2 התמונות הראשונות לא באמת רואים את שארע בתאונה, יש עדות אילמת מהקצוות של מה שהיה פעם "גג פיבר שחור" בתמונה 1 ועוד עדות אילמת מהקצוות של מה שהיה פעם "מכסה מנוע" בתמונה 2.
צביק אני מתגעגע לבדיחות שלך !
Printable View
חשוב להדגיש, ב2 התמונות הראשונות לא באמת רואים את שארע בתאונה, יש עדות אילמת מהקצוות של מה שהיה פעם "גג פיבר שחור" בתמונה 1 ועוד עדות אילמת מהקצוות של מה שהיה פעם "מכסה מנוע" בתמונה 2.
צביק אני מתגעגע לבדיחות שלך !
גיפ יפה אבא שלי עם אורן בנו אותו
נכון רומי ומגיע להם תודה.
לא נולדתי אל עולם המחשבים והאינטרנט כמו רבים וטובים כמוכם. אי אפשר שלא להתפעל ממהירות העברת המידע ועוד -חזותי , בזמני היה "רב סרן שמועתי" שרכב על וויליס,כבר קיבלתי ברכות מקוזינה מקנדה בלי שדיברתי איתה כלל. רוצה לומר- אני המום מהתפוצה והתגובות המהירות,תודה לכולם.
ממש AMERICA'S NEXT TOP MODEL, CYCLE 18 :)
קדימה לסלעים!
צביקה אתה מתרגש ומרגש כמו בתול רק על תשפריץ מהר מידי!
קדימה לשטח
הרכב קיבל היום מדבקת יוצר בסדנת אורן מערכות היה מרגש צביקה הרגיש לכלוחית בזוית העין
חבר'ה, מגיע לכם באמת הרבה כבוד.
ממש לא טריוויאלי ללכת על פרוייקט כזה.
גם לא מבחינת המזמין וגם ממש לא מבחינת הסדנא.
בארצנו הקטנה נדיר למצוא מקום שיעשה פרוייקט כזה ארוך ובכזו אהבה והתלהבות.
יישר כוח!
פרוייקט יפה מאוד.
צביקה- מברוק על הכלה!!
תודה על הפרגון בלי אהבה אי אפשר לבנות כלי כזה!
ככה צביקה היה לפני 3 שנים
(ניתן להעביר לאיזור דקה 7 בערך)
באהבה :)
http://youtu.be/OhdNbUIDcLA
אור, יש לך עוד שפנים בכובע?:)
אתמול הייתה ההשקה של הרכב של צביקה בסדנת אורן מערכות קבלו סרט מרגיעי השיא
http://www.youtube.com/watch?v=TfU2jNkK7tc
צביקה תהנה מהרכב ותדע שיש לך הרבה אנשים שאוהבים אותך ומכבדים אותך והיה ממש תענוג להכיר אותך מקרוב .
אז בשמי ובשם אורן מזל טוב גם על היום הולדת וגם על שבחרתה באורן מערכות להגשמת בניית גיפ החלומות שלך!
אז סע בדרכים טובות ותזמין אותנו לטיולים
מזל טוב!
שתזכה לנסוע בדרכים טובות ולעבור כל מכשול שרק תחפוץ לעבור.
בעיית בריאות "קלה" מנעה ממני להגיע....
איזה יופי של ג'יפ, יופי של בנייה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר - שיהיה במזל טוב, לחיי הרבה טיולים ורק בדרכים טובות (ועם הרבה אתגרי עבירות אותם תעבור בקלי קלות!)
אמן כי יהי רצון , תודה