באזור המרכז :חולון,בת-ים,ראשון,פלמחים,
היילקס,רצועות,שאקלים
050-5573727 ערן
Printable View
באזור המרכז :חולון,בת-ים,ראשון,פלמחים,
היילקס,רצועות,שאקלים
050-5573727 ערן
מתקן אדם מודיעין והסביבה 0506961231 מוטי ועוד 3 גיפים כולל ציוד חילוץ
צפון ים המלח ומדבר יהודה הצפוני
רוני 050-9015266
דרור במדבר
חילוצי כבישטח 7\24
אזור הנגב הדרומי - אשלים
057-7892251
יורם דוד
קיבוץ חורשים(אזור השרון)
אשמח לעזור תמיד
0523244071
מפגש גיפולוג קרב ובא, אני חושב שהאשכול הזה שווה דוכן במפגש.
מאין מקום שגיפאים ירשמו ואוליי יקבלו חזרה דף קשר מחולק לפי איזורים. אפשר ללכת עוד יותר רחוק ולהשתמש במערכת המחשוב של גיפולוג כדאי לאפשר יותר אוטומיזצה בתחזוק הרשימה.
נכון, רעיונות יש הרבה וצריך תמיד איש ביצוע. אז אני נותן רעיון, נא לא להאשים אותי בחוסר ביצוע :-)
רבין
רבין,אחלה רעיון,אבל עזוב
אתה האיש שמביא לנו את ''אדמה''נכון?(כל הכבוד) והבנתי שזמנך זה שמוקצה לעניין מוגבל,אז תן לנו ''לסחוב'' ,לחלץ ותמשיך לפתח את הבייבי הנהדר הזה
תודה על המאמץ לטובת הכלל ,טוב לפחות לטובת אלה שיודעים להשתמש בה..(מבטיח שאנסה ללמוד..)
יישר כח כמו שאומרים ב...עדה
עמוס
שלום חברים...
לאחרונה נפתחה קבוצה בפייסבוק "חילוצי ג'יפים - התנדבות" ממליץ לכולם להירשם גם שם !!!
בנוסף נפתחה בעקבות הקבוצה בפייסבוק קבוצה ב ZELLO "חילוצי ג'יפים התנדבות"
ZELLO למי שלא מכיר זו אפליקציה חינמית לסמארטפון שמאפשרת שיחה קבוצתית או אישית כמו מירס... ואז ברגע שמישהו זקוק לחילוץ הוא פותח את הנייד שלו נכנס לאפליקציה ומבקש עזרה בקבוצה... יש אנשים מכל הארץ בקבוצה וכבר חולצו בעזרתה אנשים.
ב 99% מהזמן לא מדברים בקבוצה והקבוצה שקטה ככה שזה לא מפריע ! זה מן "גל שקט" ורק שיש צורך בחילוץ יש דיבורים על מנת לחלץ ולעזור במידת הצורך.
ממליץ לכולם !
חברים קבלו קובץ מעודכן להיום - 5.1.13
רצוי לבדוק ולוודא נתונים ואם יש שינוי תעדכנו.
כמו כן אני מזכיר לכל בעלי הסמארטפונים יש אפליקציה שנקראת ZELLO ויש שם "ערוץ" שנקרא "חילוצי ג'יפים התנדבות" אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה ולהתחבר לשם - נוח מאוד לתקועים בשטח... והכי חשוב לא לטייל לבד !!! לאחרונה יש הרבה שמבקשים חילוץ כשטיילו לבד !
למתקשים בהדפסת כל העמוד :
לחצו על הצג לפני הדפסה - הגדרת עמוד - תקטינו את אחוז הדף ל 75%-70%
ותבטלו את השוליים.
ככה כל הרשימה תיכנס בדף אחד מסודר.
עופר 0544871909 איזור נתניה
עמק יזרעאל 052-3003264
יש בפייסבוק קבוצה שנקראת חילוצי גיפים-בהתנדבות עם רשימת אקסאל המכסה את כול הארץ
ניתן לצרף את שתי הקבוצות
בכול מיקרה איזור ירושלים 0543401150 עד בית שמש
אחלה- אני באיזור הקריות עכו (אבל ללא כננת) - יכול תמיד לבואולנסות לעזור מהכרמל, ציפורי והגליל המערבי- לאור - 0547885039 0547894728
אזור החוף מכמורת . חוף אולגה . תחנת הכוח. שדות ים קובי 0525611711 חילוץ
רכבים קטנים עד גדולים. לא משאיות !
מעלה אדומים, צפון מדבר יהודה...
0527262666 גלעד
עודכן .
מזכיר לכולם :
כדי להדפיס הכל בדף אחד לחצו הצג לפני הדפסה בטלו\מחקו את השוליים והקטינו את הדף ל 60% ! (במידת הצורך הקטינו פחות מ 60%)
לכל בעלי הסמארטפונים !!
פתחתי קבוצה\ערוץ באפליקציית ZELLO שנועדה להתקשרות רק כשצריך חילוץ בלבד.
כולם מוזמנים להוריד את האפליקציה ולהתחבר לקבוצה באופן עצמאי.
ZELLO היא מן אפליקציה שמאפשר שיחה בין אנשים כמו מירס ומאפשרת גם שיחה בתוך קבוצה שכולם שומעים , המטרה לא לשיחות יומיומיות ולשגע ת'שכל כל היום אלא רק במקרה שמישהו זקוק לחילוץ..
לדעתי הרבה יותר נוח כי שנתקעים בשטח לא תמיד יש גישה להיכנס לאינט' ולחפש מספר טלפון בקובץ אקסל - (מי שלא הדפיס ושמר ברכב לפני..)
שם הקבוצה : "חילוץ חברי גיפולוג" הסיסמא לכניסה היא jeepolog הסיסמא רק כדי שלא יכנסו אנשים אחרים שלא קשורים.
בהצלחה !
אם למישהו יש שאלה בנושא חופשי....
שלום לכולם,
פתחתי קובץ ציבורי שאפשר לרשום פרטים לצורך עזרה בחילוץ היתרון של הקובץ הינו שכול חברי הקובצה יכלו לערוך אותו.
אני יעלה את הקובץ ringya כך שכול חברי הקבוצה שהיו רשומים לringya יקבלו את הרשימה לטלפון הסלולרי שלהם
לינק לקובץ:
https://docs.google.com/spreadsheet/...3c&usp=sharing