חוזר: שרטוט ותכנון ב-SolidWorks
היי POP... הסיבה שבגללה אנחנו מדברים על סולידוורקס- זה מה שלרובנו יש בעבודה (ומה לעשות, עותק חוקי מלא אף אחד לא קונה על חשבון עצמו), וזה מה שמלמדים בטכניון.
לגבי הPRO-E- אני יודע שזו תכנה מקצועית וטובה, למרות שהממשק שלה נראה לי פחות נוח וידידותי.
נשמח אם תפתח כאן, בפורום דיון חדש- שרטוט ותכנון בRPO-E, שם יוכלו משתמשי PRO-E, כולל אותך להחליף ידע. הדיון הזה הוא על SW.
אסף.
גם אצלי אני לא מצליח לפתוח את זה הוא אפור אצלי והוא נמצא על part מישהו אולי יודע למה
structural member זה ערכת כלים נוספת לתוכנה. כנראה שבגרסא שברשותך היא לא מותקנת (לך תתלונן אצל מי שקנית אצלו את התוכנה :wink: ).
מצד שני, אני מבטיח לך שאין צורך ברכיב הזה כדי לתכנן מבנה צינורות. באחריות. אפילו עדיף בלעדיו.
התוכנה שברשותי זאת תוכנה של סטודנטים שקיבלתי מהלימודים ועם עדיף לי לא להישתמש בפונקציה הזאת אז איך אני בונה מבנה צינורות?
תגובה להודעה: שרטוט ותכנון ב-SolidWorks
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
שלום רציתי לשאול אם אפשר לקבל קישור לתוכנה SolidWorks 2004 בבקשבה בבקשה אני אשמח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
שלום לכולם.
אני שמח לבשר שהישגתי את סולידוורקס בגרסת 2004 SP0, והתחלתי לעבוד עם הטוטוריאלס מעט.
הכל טוב ויפה, אבל ממש לא עוזר לי לשרטט שלדה, בעצם כלי רכב שלם שיכלול קוייאוברס, מתלים, גלגלים, היגוי, מנוע+גיר וכו'...
לא קל ללמוד לבד, וגם הטוטוריאלס לא כ"כ ברורים לי, קצת הלכתי לאיבוד שם..
אשמח לכל עזרה.
בתודה,
אמנון.
האם תוכל בבקשה לשלוח לי את הקישור לתוכנה אני מחפש אותה יותר מחודש אני מבקש אם אפשר
אמנון אני מבקש אם תוכל לישלוח לי את הקישור לתוכנה solidworks בבקשה אני אודה לך מאוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Aviad_t
אמנון אני מבקש אם תוכל לישלוח לי את הקישור לתוכנה solidworks בבקשה אני אודה לך מאוד
+ 1 ..
www.solidworks.co.il
אפשר לקנות גרסת סטודנטים מוגבלת בכמה תחומים, לדעתי זו העסקה הנכונה למי שרק מתחיל ולומד.
אסף.
אביעד, שמת לב שהקפצת שרשור בן שש שנים? אבל טוב עשית, איזו נוסטלגיה :)