תגובה: ניסאן פטרול- הלך מנוע והתארגנות לתביעה ייצוגית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
לפחות הם לא הקימו אתר אקסלוסיבי סגור להחבאה וטיטוא הבעיה ...
רענן
רענן
משום מה אתה נשמע מתוסכל....
הם הקימו אתר מצויין יש שם ידע שלאט לאט מצטבר ומכיוון שפתחת את זה אז אני גם אענה לך
אתה משמיץ את מנוע הטרופר דיזל ללא כל ידע בסיסי
אילו היה לך לא היית מדבר כך כלל
גם אני חשבתי כך כשקניתי את הבנזין אבל היום כשאני חי בעולם הדיזלים אני רואה שהבעיות במנוע האיסוזו לא חריגות בעולם שבו אני חי
ואני עדיין רואה טעויות איחבחון משוועות
בינן לבין בעייה במנוע המרחק גדול
תבדוק טוב ולא תמצא הרבה ש"הלך מנוע" , "הלכו בוכנות" וכו' כי בסה"כ המכניקה מאד אמינה במנוע הזה
הבעייה מתחילה ומסתיימת בטעויות איבחון בשילוב עם מערכות נלוות בעייתיות (מערכת ההזרקה)
אתה מעולם לא התנסיית בבעיות עם הדיזל הספציפי - אני כן
לאחותי היה אחד כזה מהדור הראשון (2000) שאחרי פחות משנה התחיל עם השטויות של להכבות בזמן נסיעה
בגלל חוסר ידע החליפו בחברה על חשבונם יותר מחצי מנוע - לשוא
עד שכתבתי כאן או בג'יפטריפ ואיזה "חוכמולוג" כתב לי " תגיד למטומטמים ביו מ אי שאין להם מושג איך מערכת ההזרקה של הטרופר עובדת ושיחליפול לה את חיישן לחץ השמן של המסילה והבעייה תיפתר "
אחותי הדפיסה , הלכה למוסך ואמרה להם - זה מה אני רוצה יפתור את הבעייה תשלמו לא אני אשלם
וכך היה הבעייה נעלמה ומאז ועד שהרכב נמכר היה שקט מופתי כמעט 7 שנים
לחוכמולוג הזה קוראים קיד והוא חבר יקר ומקצוען אמיתי בתחום הרכב (ולא רק)
תגובה: ניסאן פטרול- הלך מנוע והתארגנות לתביעה ייצוגית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
רענן
משום מה אתה נשמע מתוסכל....
הם הקימו אתר מצויין יש שם ידע שלאט לאט מצטבר ומכיוון שפתחת את זה אז אני גם אענה לך
אתה משמיץ את מנוע הטרופר דיזל ללא כל ידע בסיסי
אילו היה לך לא היית מדבר כך כלל
גם אני חשבתי כך כשקניתי את הבנזין אבל היום כשאני חי בעולם הדיזלים אני רואה שהבעיות במנוע האיסוזו לא חריגות בעולם שבו אני חי
ואני עדיין רואה טעויות איחבחון משוועות
בינן לבין בעייה במנוע המרחק גדול
תבדוק טוב ולא תמצא הרבה ש"הלך מנוע" , "הלכו בוכנות" וכו' כי בסה"כ המכניקה מאד אמינה במנוע הזה
הבעייה מתחילה ומסתיימת בטעויות איבחון בשילוב עם מערכות נלוות בעייתיות (מערכת ההזרקה)
אתה מעולם לא התנסיית בבעיות עם הדיזל הספציפי - אני כן
לאחותי היה אחד כזה מהדור הראשון (2000) שאחרי פחות משנה התחיל עם השטויות של להכבות בזמן נסיעה
בגלל חוסר ידע החליפו בחברה על חשבונם יותר מחצי מנוע - לשוא
עד שכתבתי כאן או בג'יפטריפ ואיזה "חוכמולוג" כתב לי " תגיד למטומטמים ביו מ אי שאין להם מושג איך מערכת ההזרקה של הטרופר עובדת ושיחליפול לה את חיישן לחץ השמן של המסילה והבעייה תיפתר "
אחותי הדפיסה , הלכה למוסך ואמרה להם - זה מה אני רוצה יפתור את הבעייה תשלמו לא אני אשלם
וכך היה הבעייה נעלמה ומאז ועד שהרכב נמכר היה שקט מופתי כמעט 7 שנים
לחוכמולוג הזה קוראים קיד והוא חבר יקר ומקצוען אמיתי בתחום הרכב (ולא רק)
אכן מתוסכל !
מאנשים מקצועיים כמוך שמנסים ליפות את המצב .
אין לי כוח כבר לכתוב מהיכן אני מכיר את הזבלה הזה שנקרא 4JX1 (אתה מוזמן לחפש בצהוב ובאתר איסוזו ולמצוא את התגובות שלי)
לעצם העניין,
למרות כול ההסבר שלך, לא תמוה בעינך שאנשים שרכשו (במיטב כספם) רכב חדש לא היה להם "שקט" לפחות בתקופת האחריות ?
לא נראה לך שזה מתסכל שמבחינתם במחיר כמעט זהה יכלו לרכוש פאג'רו/פראדו ולקבל שקט תעשייתי ?
(מדבר על רכבים שננהגו במתינות ובכביש בלבד)
איך שלא תהפוך, זה המנוע דיזל סדרתי הכי נבלה שהוציא יצרן עד היום ! (מנוע הפטרול זהב לעומתו)
למסקנה זו הגיעו חכמים מאיתנו בחו"ל שהתייאשו ושתלו את המנוע 3.1.
כתבתי כבר בעבר, למזלה של איסוזו שלא שיווקה מנוע זה בארה"ב, כמות כזאת של תקלות היו "מזכים" אותם בחקירה פדראלית
עם קנסות וכמעט בטוח בהחלפת מנועים מדגם אחר.
אם כאן היה מספיק "רעש" ולא קבוצת תמיכת נפגעים בשקט, ייתכן שהיבואן היהי לחוץ ולוחץ את היצרן לשתילת מנוע ה D-MAX .
רענן