-
תגובה: הרכב הבא, לבטים לבטים לבטים.
שוב, לא פסלתי את הנבארה אבל חד משמעית יש לי העדפה להאנטר מהסיבות הבאות:
1. נפוץ ולכן יש הכל זמין די בקלות (גם בנבארה אין דרמה גדולה)
2. מבירור שעשיתי מול בעלי מקצוע נראה שהמנוע של ההאנטר פחות "מפונק" ורגיש לעבודה לא "מושלמת".
3. נעילה מקורית
4. גיר ידני (נדיר בניסן)
5. המכונאי שלי מכיר ולא תהיה לו בעיה לטפל בהאנטר וזה פלוס רציני מבחינתי כי הוא הוכיח את עצמו בזמן שהחזרתי את הפאגרו וזה נוח לנו כי הוא פה בתוך העיר. בנבארה הוא גם יטפל אבל ההכרה שלו פחות טובה ואולי הוא פחות ידע לשים דגשים איפה שצריך.
סתם דוגמה טיימינג בנבארה יעלה 9000 ש"ח +/- ובהאנטר משוער 3500 לחלקים מקוריים או 1500 לחליפי.
גם מצמד בנבארה אמור להיות יקר יותר מאשר בהאנטר וגם החלפת מנוע (שלא נדע).
סה"כ הרכב הראשון מבין שניהם שיהיה בדיוק לפי מה שאני מחפש זה מה שאני יקנה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לגבי יחס העברה בהאנטר - להיילקס ויגו והאנטר ידניים, לפי הפרוספקטים מאותם שנים, אותו יחס בהילוך ראשון (4.3) ואותו יחס סופי בדיפרנציאל (3.9) ואכן, הבדל גדול בטרנספר - 1.9 בהאנטר לעומת 2.6 בהיילקס (וגם בנבארה ובדימקס אגב). הן הפאג'רו והן האנטר הגיעו עם היחס הקצר "הארוך" בטרנספר במשך המון שנים. בטרייטון כבר יש יחס העברה קצר נורמלי כמו במתחרים. זה שיקול מסויים אבל לא מכריע בהנתן פער המחיר לעומת היילקס.
מה שרשמת מעניין. בעיקר מעניין יהיה לבדוק עם טרנספר של טריטון חדש זהה להאנטר ואז כל מה שנשאר זה לחפש טריטון שסיים את חייו בתאונה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
מה שרשמת מעניין. בעיקר מעניין יהיה לבדוק עם טרנספר של טריטון חדש זהה להאנטר ואז כל מה שנשאר זה לחפש טריטון שסיים את חייו בתאונה.
לדעתי אתה טועה ברעיון של לקנות רכב ולהתחיל להרכיב את רכבת הכוח.
זה לקחת רכב קיים, מאוזן ולנסות להפוך אותו למשהו אחר.
כן, אני יודע שתיכף יקפצו ויגידו שכל הכייף ברכב שטח זה האינדבדואליות של כל רכב לבעליו והייחודיות הפרטית של הדיגום.
האם זה נכון בהקשר של טנדר סטנדרטי שמתחילים להחליף לו חלקים בסיסיים כדי לפצות על משהו אחר קיים בשוק?
במקום לקנות רכב ולהתחיל לטייל, ולאט לאט לדגם, תשרוף זמן והרבה כסף במוסכים.
-
חבר קנה לאחרונה היילקס עם סגירה של ניתוב. הרכב נקנה מבעל מקצוע אבל הדיגום מתאים מאד לטיולים. התאים שמאחורי דלתות השחף עמוקים ורוב הציוד לשליפה מהירה נכנס בהם. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f944ae2eb5.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לדעתי אתה טועה ברעיון של לקנות רכב ולהתחיל להרכיב את רכבת הכוח.
זה לקחת רכב קיים, מאוזן ולנסות להפוך אותו למשהו אחר.
כן, אני יודע שתיכף יקפצו ויגידו שכל הכייף ברכב שטח זה האינדבדואליות של כל רכב לבעליו והייחודיות הפרטית של הדיגום.
האם זה נכון בהקשר של טנדר סטנדרטי שמתחילים להחליף לו חלקים בסיסיים כדי לפצות על משהו אחר קיים בשוק?
במקום לקנות רכב ולהתחיל לטייל, ולאט לאט לדגם, תשרוף זמן והרבה כסף במוסכים.
אל תגזים, טיילנו עם הפאגרו חמש שנים עם יחס 1:1.8 בטרנספר והכל היה בסדר אבל להחליף לטרנספר עם יחס 1:2.5 שמתאים אחד לאחד זה מעניין ובינתיים חוץץ מלקשקש פפ בשרשור אין לי הרבה מה לעשות.
ההאנטר הוא במיקוד העיקרי כאחרי הגבהה ואולי טיפול במידת הצמיגים הלא מלהיבה הוא יהיה יופי יופי.
לגבי הסגירה שנמרורד הראה. הלוואי למצוא האנטר 09 קצר, ידני יה ושמור עם סגירה כזו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
אל תגזים, טיילנו עם הפאגרו חמש שנים עם יחס 1:1.8 בטרנספר
מה שקובע הוא מה היחס הסופי של ההינע..
גיר+טרנספר+סרנים.
-
תסתכל למעלה.
-
איך לא הציעו דאסטר [emoji848]
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elephant man
איך לא הציעו דאסטר [emoji848]
קדימה,
תציע
-
זה המחלקה של גיא
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elephant man
זה המחלקה של גיא
התבלבלת
דווקא גיא נמנע מלהציע דאסטר בכל הזדמנות, אלא רק מראה כמה הוא נהנה מהרכב וכיצד הוא שימושי.
משום מה, יש כאן לעיתים נטיה סרקסטית להדביק לגיא מיסיונריות שיווקית. אני חושב שבמקרה דנן זה מיותר ולעוס.
סליחה על התגובה הרצינית - אפשר לחזור לנושא השרשור רכב מומלץ לפות"ש שגם יתאים לצרכיו ומשאביו (גשמיים ורוחניים)
-
גיא אחלה ותכלס גם דאסטר הוא אחלה אבל אני פשוט לא רוצה דאסטר.
אין בכל התחביב הזה עניין של צריך, אף אחד לא צריך רכבשטח גדול עם שני מקררים, מיכלי מים, ציליתת צד ויכולת לחצות את העולם. אנחנו פשוט רוצים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
גיא אחלה ותכלס גם דאסטר הוא אחלה אבל אני פשוט לא רוצה דאסטר.
אין בכל התחביב הזה עניין של צריך, אף אחד לא צריך רכבשטח גדול עם שני מקררים, מיכלי מים, ציליתת צד ויכולת לחצות את העולם. אנחנו פשוט רוצים.
אפילו כשאני שותק אני אשם חחח :/
עם כל הלב ... אם היו לי המזומנים. כנראה גם אני הייתי נוסע במשהו אחר. יש סיכוי אפילו שאואז פטריוט חדש.
יבוא אישי ;)
לא כולם חייבים דאסטר [emoji8]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
למה אשם? מפרגן לך :)
צוחקים ביז׳ו ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אז ככה, עד כה 3 רכבים שראיתי:
1. האנטר 2010 במגרש, יד 2 עם 260 אלף קילומטר. אוטו סטנדרטי לחלוטין אפילו בלי מיגון. שטפו אותו יפה ועשו אחלה פוליש לצבע אבל במבט מקרוב מלא פחפחים בכל מקום, חלודה בכל מקום שהשטיפה לא הגיעה, פנים מוזנח ובלוי, 4 צמיגים גמורים שכל אחד סוג אחר, האוטו בקושי מניע, מצמד כמו אבן, נורת ABSוהנעה כפולה דולקות/מהמהבות בקיצור גוש של חא$*: _$:/-
2. האנטר 2008, ארגז סגור סטנדרטי, 250 אלף ק"מ, יד 4. אוטו עבודה, מלא כלים ומלוכלך אבל מנוע יבש ומניע בקלות, נוסע טוב פרט לחופש בהגה וקלאץ אבן, לא מעשן, חופש בידית הילוכים, 4x4 משתלב בנגיעה וכנל הנעילה, מיגון מלא וסהכ היה יכול להיות אופציה לא רעה פרט למוכר שהוא טיפוס קצת מפוקפק והמחיר הגבוה יחסית שהוא דורש ולא זז ממנו.
3. ויגו 2007, 210 אלף ק"מ מסוחר הכי מפוקפק שפגשתי (רוטוויילרים במגרש, גרוטאות בכל מקום אלע יוסטר). מנוע נקי אחרי שטיפה מלמטה רטוב, מים במקום נוזל קירור, חופש בהגה, 4x4 לא משתלב וכנל נעילה, מעשן... בקיצור לא!!!
מזל שיש פה אוטו עד פברואר כי כנראה שזה הולך להיות ארוך.
-
שאלה, ויגו אוט'. האם יש חיסרון משמעותי? האם המנוע 3.0 פחות מוצלח?
אישתי בטוח תהיה מרוצה עם הרכב יהיה אוט'
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
שאלה, ויגו אוט'. האם יש חיסרון משמעותי? האם המנוע 3.0 פחות מוצלח?
אישתי בטוח תהיה מרוצה עם הרכב יהיה אוט'
אני חושב שאין לו נעילה מקורית.
-
-
מנוע יותר מסובך ופחות אמין.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk