$160 לשניהם?
מה התנאים?
עדיף אינטרנט על SMS, יש את כל האפליקציות של שליחת SMS...
Printable View
$160 לשניהם?
מה התנאים?
עדיף אינטרנט על SMS, יש את כל האפליקציות של שליחת SMS...
לא כשלחותנת יש טלפון טיפש...
אחד זה שבעים דולר לא מוגבל בתחומי ארהב והשני מוגבל לשניים חצי גיגה לחודש ומאפשר סמס לכל העולם ללא הגבלה. עולה גם שבעים דולר בחודש. שישים פלוס עשר לחבילת חול.
בתכלס אני כנראה אקח שתי חבילות של שתים וחצי גיגה כי בקרוב מתקינים לי אינטרנט בדירה אז רוב הגלישה תתבצע מהמחשבים. בהתחלה עשיתי מהטלפון הוטספוט למחשבים אבל זה אסור על פי תקנון טי מובייל והם עלו עלי.
עוד חודש ואני חוזר לישראל. כמה תובנות:
1. האמריקאים מאוד נחמדים אבל ידפקו אותך בלי לחשוב פעמים, הם כמובן לא חושבים שזה מה שהם עושים. דוגמא: אני מתקשר לCOMCAST ושואל אם ניתן לעשות מנוי ל3 חודשים, ניתן. האם ניתן לשלם באשראי, ניתן. אלא מה, אתה צריך לשים פיקדון. רק אחרי שעשיתי גיליתי שאין סיכוי בעולם לקבל את הפיקדון חזרה. אני שוקל מה לעשות.
דוגמא 2: שואל את חברת הניהול של הדירה אם ניתן לשלם באשראי, ניתן. רק אחרי חודש וחצי מתברר שניתן רק את התשלום הראשון, את כל השאר אתה צריך לשלם דרך חשבון בנק. אין לי חשבון בנק. אז תשלם 30 דולר עמלה לחיוב בכרטיס אשראי. למזלי הסכימו שאשלם בMONEY ORDER, סוג של צ'ק בנקאי (רק שלא קונים אותו בבנק).
יש לי כל מיני דוגמאות כאלה. זה לא שהם עושים את זה מתוך רוע, פשוט מנטליות אחרת. ראש קטן אפשר לומר.
מצד שני, אני מגיע לVITAL RECORDES להוציא תעודות לידה. 50 איש עומדים בשורה לפני האשנבים. אני בטוח שיקח לי יום וחצי. אחרי 20 דקות הייתי בחוץ. הולך לקונסוליה הישראלית להוציא דרכונים, מגיע ראשון. מחכה 3 שעות בתור.....
מיכה, עזוב שטויות... אתה מספר לנו על אמריקאים ועל קשקושים, אבל הולך מסביב לעובדה שיש משהו עיקרי חדש בחיים שלך. זה מה שחשוב. בהצלחה ותחזרו הביתה בשלום לארץ.
נמרוד, בטחון שדה. כשהכול יהיה גמור וסגור אני אספר.
מה שכן ניתן לספר זה שהמכונאים פה כנראה רמאים כמו בארץ אם לא יותר.
מיכה,
כבר אמרתי לך, אתה מגנט לצרות(ולא משנה באיזה מדינה), נראה לי שזה בגלל תמימות ו-או חוסר ידע.
מה שבטוח, את הנסיון שלך יש לקחת בערבון מוגבל.
תודה ג'ו. אם יש לך עיצות מועילות אתה מוזמן לשתף, אחרת בבקשה אל תתערב.
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk
יקירי, עצות מועילות אפשר לתת לאדם ששואל לפני שהוא מכנים את עצמו בבוץ ואז מצפה מאחרים שיחלצו אותו,
להזכירך, זה פורום פומבי, אם אחד יכול להגיד "אל תתערב" שני יכול להגיד "אל תפתח שירשורים אידיוטיים".
אנחנו על אותו דף?
ג'ו אתה בהחלט טיפוס מאוס. שיהיו לך חיים טובים. הצלחת לגרום לי לצאת מהאתר הזה. אתה בטח גאה.