ומה תעשה מול הפרה כזו של אחד שיש לו חסינות?
אם זה נכון, אני מוטרד מעצם הקשר בינהם לכאורה.
אולי זה קשור לעצימת העין שיש שם כרגע?
Printable View
ומה תעשה מול הפרה כזו של אחד שיש לו חסינות?
אם זה נכון, אני מוטרד מעצם הקשר בינהם לכאורה.
אולי זה קשור לעצימת העין שיש שם כרגע?
זה לא קשור, אבל בהחלט משהו שצריך להתייחס אליו.
אם הוא היה פונה אלי בטוענה שקיבל את הפרטים מהפקח, הדבר הראשון הבא שהייתי עושה הוא לפנות למשטרה.
במקסימום, אם ההאשמה החמורה הזו באמת נכונה, אז הפקח כבר לא יהיה פקח, ובסבירות יהיה עם רישום פלילי, ובמינימום, הפקח כבר לא יהיה חבר טוב של חבורת התומקרים.
כך, או כך, המצב שם מסריח.
אם לא מצלמים בהפגנתיות ובהתגרות אז למצלמה יש אפילו אפקט מרגיע.
אפילו שוטרים שיושבים שהם כל יכולים זה הופך לחתלתולים שומרי חוק.
לפני כמה חודשים הערתי לשוטר שהעמיד את האופנוע שלו על הכביש באופן מסוכן.
תגובתו האינסטינקטיבית היתה לצעוק עלי עד שהוא קלט את המצלמה על החלון וטס להעיף את האופנוע מהכביש...
בקיצור, בהתאם לנסיבות לפעול בשכל
הסר דאגה מליבך.
כל המידע שקוף פה.
היו שסיעו לי במידע אל מי לפנות ומי בעלי התפקידים כמו שנעשה בהודעה שדגת וזה לגיטימי שיעשה בשיחות טלפון
היי
לא הייתי בהאזנה כמה ימים ואני רואה שהענינים מתחממים. אז ככה שלחתי לבועז את הטלפון שלי כדי שנדבר, למה? כי יש לי אצבעות של מפרזל סוסים וכמו שמשה ( זה שהתברבר 40 שנה בסיני כי לא ידע לנווט) היה כבד פה ולשון אני כבד מקלדת וכל הודעה עולה לי בדמים וזמן יקר כולל זאת. לעניננו, אם ליעוז ובוכריס לא היו מתנהגים ככה זה גם יכל להצליח להם. רב הפרייבטים וגם המון בעלי ג'יפים לא יודעים באמת את החוק או של מי השטח ואם עושים הצגה מספיק טובה זה גם עובד. הטעות שלהם שיש להם פה מסריח והם הצליחו לעצבן את מי שלא צריך. עכשיו טיפה זמן והכל יסתדר. איך אני יודע? כי לליעוז אין שום סמכות על השטח נקודה. אם היה לו זה סיפור אחר אבל מכיוון שכך צריך לדאוג שהפקחים יעשו את עבודתם וזהו. תודה לכולם ויום טוב
עידכון טרי טרי מעכשיו-
לפני זמן קצר נערך במקום סיור של פקח הרט"ג ושל פקח של מנהל מקרקעי ישראל.
הוחלט שהשערים בשלב זה ישארו פתוחים ובהמשך יוסרו.
הודעה מטעם המנהל יוצאת לבוכריס ובאמצעותו לליעוז.
אנחנו ניתן לזה כמה שבועות לראות שההחלטות מיושמות בשטח ואז נקבע שם מפגש חברים.
עד אז הטמפרטורות קצת ירדו ויהיה יותר נעים.
אני מבקש מחברים שמגיעים לשטח לדווח אם מופיעה חסימה מחדש או אם מישהו מהמוזכרים בשרשור מנסה למנוע מכם כניסה או מתעלל בכם בדרך כלשהי.
צלמו ותעדו ותעבירו את החומר אלי בווטסאפ.
יחד איתי פעלו עוד כמה אנשים טובים שביקשו לא להיחשף.
אז כמובן תודה לכל מי שסייע!
בועז
כל הכבוד.
בחצי חיוך, אם כבר הצלחת לפתוח את השערים לגשר הדודות, אולי תצליח לסייע ולפתוח את הדרך היוצאת מהחוף הדרומי בחיפה לכיוון דרום במקביל לכביש 2 שנסגרה השבוע על ידי עיריית טירת הכרמל?:rolleyes:
כל הכבוד !
תותח! כל הכבוד!
באמת כל הכבוד. וגם הרבה תודה. אני מעדיף לבוא לטייל ולא לריב עם השומר.... חסכת לבטח הרבה מתחים ועצבים ומי יודע מה עוד
מזל שיש את הפורום הזה!
ושוב בעיקר תודה.
מתן
כל הכבוד
אם כבר עלה פה נושא חוף הים בחוף הכרמל - מישהו יודע מה פשר החסימות שבין חיפה לעתלית? נראה כאילו מנסים לחסום כל גישה אפשרית לא רק לחוף אלא לשבילים שבמקביל אליו שעד היום לא היתה בעיית תנועה בהם גם מצד הפקחים.
הגדילו לעשות בצד של חיפה וחפרו תעלת נט מגובה בבולדרים כדי לחסום את הדרך דרומה מאיזור חוף הקשתות, איזור שהיה משמש הרבה פרייבטים לחניה וג'יפים להגעה לחופים הדרומיים יותר.
ראיתי חסימות גם באיזור המושבים ובאיזור עתלית. בינתיים כל השערים פתוחים (לעט החסימה הנל) או עקורים אבל מישהו השקיע לא מעט בהקמה שלהם ואני מניח שזה עניין של זמן עד שהם ינעלו.
בועז, אתה מלך. ישר כוח.
בס"ד
בועז ועופר כל הכבוד!!
וואלה!!!!
בסוף אני אפילו אחבב אותך, בועז...:)
וכל זה בלי מכות ולבי רתכת ובלי משחזת - שיחקת אותה בגדול!!!
מלך!! באמת!!:cool:
איזה מזל שלא כולם שומרים פה דברים בסוד...
ברנרד,
אם הרווחתי את החיבה שלך אז היה שווה את הכול [emoji7][emoji7][emoji7]
אני מניח שעד שהשער לא יוסר לגמרי הם עלולים לנסות ולחזור לנעול את השער.
כאמור יש עוד כניסה מלמעלה והכי חשוב לתעד...
היי בועז וכולם,
כל הכבוד על הפעילות. באמת הרבה אנשים ירוויחו מזה.
אני גר באזור ואשתדל לעבוד מדי פעם ולדווח. אתמול בערב הייתי שם ונראה כמו בתמונה.
באופן כללי באזור - האנשים והפעילות שלהם מושפעים מאוד מעונות העומס של המטיילים. הבחור כנראה היה לחוץ בגלל שעכשיו זה הזמן העמוס בטיולים שהוא מוציא.
אני מאמין שכשתתחיל שנת הלימודים כל העניין יישכח. עד החגים...
עופר
היינו בגינוסר עם הילדים בסופש האחרון ואכן ויתרנו על הפינת חמד הזו בגלל השער המזורגג.. (וחוסר זמן/חשק לחפש מעקף)
אז באמת תודה בועז ולכל העוסקים במלאכה החשובה!