מפגש ג'יפולוג 2014-15 (כולל שומרי שבת...)
יוסי ואחרים,
חלק מהמשימות שלנו בשם שמירת הבית ללאום היהודי הוא להתנהג בארצנו מנהג בעלים ולהסתובב בה בראש מורם וללא מורא.
לפני זמן מה לקחתי טרמפ חובש כיפה סרוגה וכששאלתי אותו מדוע הוא ממשיך עם הטרמפים אחרי רצח שלושת הנערים הוא ענה לי שמה שהאוייב רוצה הוא שאנחנו נפחד.
אהבתי את התשובה שלו מאוד.
אני מסרב להיות היהודון הפחדן הגלותי ובארץ שלי אסתובב כאדון בלא מורא.
אני מכבד אותך מאוד אבל מה שכתבת מיצג בעיני פחדנות שמאימת על יכולתנו לשלוט בארצנו.
אני לא משכנע אף אחד לבוא ודווקא אשמח במפגש מצומצם ואיכותי של גיפאים ציוניים
תגובה: מפגש ג'יפולוג 2014-15 (כולל שומרי שבת...)
בועז חוקי הפורום מונעים מאיתנו שיח פוליטי
אבל
אינני מאמין שיש כאן בפורום איזה שהוא יהודון פחדן ובטח לא בני גילי שהם די רבים כאן בפורום
לשלוט בארץ?אני לא צריך לשלוט במה שהוא שלי-אני כן צריך לדעת לנהל שלטון בתבונה וזה לא שייך לטיולים ואהבת הארץ,
ואם מה שכתבתי בעיניך זו פחדנות-הרי שאינך מבין פחד מהו-אך שנינו יודעים שהתלהמות אתה יודע,
ובטח לא אתה בועז ידידי היקר תלמדני ג'יפאות,ציונות ואהבת הארץ,
אך אני כן יכול ללמדך ללא התלהמות להבין את רעיך.
ובאשר לפסקה האחרונה שלך-באם זו גישתך וכך אתה רואה את עצמך כנציג ההאנשים האיכותיים של הג'פאים הציונים
אנסה להבין היכן האיכות הזו
וכדי חלילה לא ל"זהם"לך ולדומיך את האווירה,אמנע מלהגיע למפגש הג'פאים האיכותיים הציונים
- - - Updated - - -
אינני מבקש להכניסך לגיא צלמוות. אני מבקש לצייר תמונה אמיתית לקורה כאן.
אני מבקש להזים את השמועות כעובדות.
אינני חושב שאתה פחדן שכן לא היית ג'יפאי שמסכן את עצמו וסובביו בצירים ובמקומות שאתה נוסע
עם שפ"צים דרדרת ועוד. אני חושב שאתה לא יודע וחוסר המידע מביא אותך להחלטות שגויות.
אין קשר לדיון לפוליטיקה שאגב גם כאן אפשר לקיים דיון ארוך וסוער.
יוחנן.
- - - Updated - - -
סביון בוקר טוב.
דבר איתי.
יוחנן
יוסי,
כתושב השומרון אני נתקל בגישה כשלך אצל מקצת מחברי שחוששים להגיע לביקור.
אתה יכול לעטוף את זה בהרבה מילים מתפלספות ולקרוא לי מתלהם אבל האמת הערומה שאתה ודומיך פוחדים.
הפחד הזה הוא ניצחון הטרור.
וכש טרור מרגיש שזה עובד לו הוא ממשיך גם לפתח תקווה כי הם לא רוצים אותך שם בדיוק כמו שהם לא רוצים אותי כאן.
זה סכסוך דתי ולא פוליטי.
ואם תבחר לא לבוא, ההפסד כולו שלך ולא אזיל על כך דמעה.
ביננו, גם העבירות תהיה לך קשה מדי ;-)
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
חברים,
בואו ננסה להרגע ולעשות סדר
המפגש הנוכחי, כמו כל מפגשי ג'יפולוג, פתוח לכולם, על פי רצונו וצו אמונתו,
אף אחד מהבאים או נמנעים לא חייב דין וחשבון לאף אחד.
בג'יפולוג, לא מעליבים חברים, בטח לא בגלל דעות פוליטיות!
אין פה פחדנים, אין פה תבוסתנים ואין פה גיבורים, יש פה קהילה אדירה ונפלאה של בני אדם, בעלי תחביב משותף והמון כבוד אחד כלפי השני, שלרגע קט אבד...
למרות שהמקלדת סופגת הכל, בני האדם לא, וכשיורים על לחצן ה-Enter יש מי שנפגע באופן אישי ויש ריקושטים שפוגעים בכולם,
לא זו המטרה של המפגש
בקיצור,
חזרה לשיח רגיל ומכובד, ללא פוליטיקה
מי שמגיע למפגש, נשמח (והוא יוכל לקנות את החולצה החדשה ואולי גם לקבל מדבקה במהדורה מוגבלת...)
ומי שלא מגיע, ולא משנה מה הסיבה, נקווה לראותו בשטח בזמן אחר
סביון
שתי תגובות
בועז-מה לעשות ואני פחדן ידוע שהיה מגיע ליהודה ושומרון רק כדי להוציא רכבים של לקוחות אחת מחברות האיתור או נכנס לסיורים ומארבים ,אני מודה שזה היה תמורת בצע כסף ולא למען הציונות הכללית,
הפיוז קפץ לי מהתגובה שלך על רצונך להיות רק עם אותו קומץ איכותי -אז תהנה לך עם אותו קומץ,
סביון-בעברית נאמר "חיים ומוות ביד הלשון" והזמנים של היום "חיים ומוות ביד שעל המקלדת"
אך כשנכתבים דברים רק כסיל לא יודע לקרוא בין השורות,וכסיל אני לא,ורוח הדברים ברורה,
אכן יש כאן קהילה אדירה של בני אדם בעלי תחביב משותף והמון כבוד אחד כלפי השני, שלרגע קט אבד...
אך הכבוד?לצערי לא לרגע קט אבד אלא לשעות ארוכות ארוכות ולא רק בשרשור זה-גם מחוץ לפורום,
אך זוהי תמונת מצב של ארץ ישראל כולה,ויש דעות מנוגדות ודעות זהות,
במקרה דנן למפגש זה אני לא אגיע ולא מתוך פחדנות כפי שבועז קורא לכך אלא שקצתי ממלחמות היהודים ומאילו שמנסים ללמדני לאחוז בכלי מלחמה,
תרמתי מספיק מחיי לבטחון השוטף-ועדיין קצת ממש קצת אני גם תורם בעירי הנוכחית מלאבס (פ"ת)ואין ספק לו היתה בריאותי טובה יותר הייתי כהרגלי ה"פרייארי" תורם יותר,
אז כפי שכתבתי (ואני הרי עקשן גדול ואולי גם טיפש כפי שיגידו כאן חלק מהחברים)מעדיף לא ל"זהם"את האווירה של חלק ממכובדי הפורום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוחנן-ד
- - - Updated - - -
סביון בוקר טוב.
דבר איתי.
יוחנן
יוחנן....
שנעלה איזה זיכרון או 2?????
יש איזה משו משו בדיר אצלך????
לתפארת מטיבי הלסת!!!!
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אברהמי,
יש סיכוי שאתה, ככה בקטנה, מצטער/מתנצל שפגעת ברגשן הזקן?
(יוסי, בצחוק כמובן, כן? שלא תתחיל לכעוס גם עלי שקראתי לך רגשן זקן....)
סביון
ומכיוון שמישהו חייב לשנות את הנושא (מתוך כבוד לשתי הגישות).
אני מנסה לתכנן מסלול לשיירת החיפושיות למפגש הנ"ל, ואני צריך עזרה בשני תחומים:
1. מסלול, כל ניסיון שלי לפי מפות ועמוד ענן ליצור מסלול של יותר מסיבובון, נתקל באיזושהי נקודה בתוואי שנראה לי לא מתאים.
כדי לסבר את האוזן לרמת העבירות שלנו אני אתן דוגמאות, נחל סדום ונחל בוקר היו קלי קלות, נחל כיסלון בשיא השלג עד עין לימון, כנ"ל.
מצד שני מעלות ארוכים עם הצלבות קשות יכולים להוות מכשול מסוכן.
באופן כללי הרכבים ואנחנו אוהבים שבילים רצים ואם צריך לעבור איזה מדרגה מידי פעם אז נתמודד איתה.
אשמח להמלצות ממי שמכיר את המצב השבילים, באופן כללי קצב ההתקדמות שלנו הוא טוב+.
2. נשק, אין לנו אף נושא נשק (אולי אקדח אחד), איפה כדאי לי לשים את הגבול המערבי למסלול בהתחשב בזה שיש לי רק אקדח אחד?
גבל מערבי לשוטטות ללא נשק - דרך אלון וגם זה במגבלות. לא באזור יריחו עוג'א, לא באזור הג'יפתליק, לא ברדלה.
תוסיף שבגלל הנעה אחורית בלבד יש לכם גם קושי/סיכון במצבי שפ"צ אז מומלץ להימנע גם מזה.
אמרתי לך אתמול ואני איתן בדעתי - אתם צריכים ליווי/גיבוי מרכב 4X4 "אמיתי" כלשהו עם מנוע חזק והילוך כוח, כזה שיכול למשוך ולחלץ ולהעביר אתכם אחד-אחד בנקודות קשות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
אברהמי,
יש סיכוי שאתה, ככה בקטנה, מצטער/מתנצל שפגעת ברגשן הזקן?
(יוסי, בצחוק כמובן, כן? שלא תתחיל לכעוס גם עלי שקראתי לך רגשן זקן....)
סביון
יוסי יודע שאני מעריך ואוהב אותו מאוד... אחד האנשים עם הלב הרחב ביותר שאני מכיר.
יש לי איתו מחלוקת לגיטימית מבחינתי אבל למען ההגינות, הוא הכריז לפני שפתחתי את הפה שהוא לא בא כך שאין ליחס את אי בואו לדברי.
יוסי נוטה להעלב די בקלות ואני מניח שזה יעבור לו כשהוא יצטנן ויזכר שבמדינה דמוקרטית גם לחנין זועבי מותר לדבר.
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ראשית לסביון
רגשן זקן זו מחמאה,ברצינות,פעם לא ידעתי מה זה בכי-כך חונכתי-אך כאשר ראיתי לפני שנים רבות את אבי ז"ל מזיל דמעה משום שאסרו עליו לראות את אחד מנכדיו(אולי פעם אכתוב על כך)הבנתי שהאיש המסוקס ועטור הצלקות לא כה קשוח,וכן איש עם רגש-רק שאז לא הראו זאת,
וכאשר לפני כמה שבועות קיבלתי חיבוק מילד מוגבל שרק איתי(זר מוחלט)הוא מוכן לקבל את זריקותיו השבועיות במרפאה-אז כן אני מתרגש,
וכאשר אני מחבק ומשתולל עם נכדה אחת,בורחת לי דמעה מעצב על כך שאת הנכדה הבכורה אינני רואה כלל,
וכן לפעמים אני דומע מתסכול כשתרופה זו או אחרת לא עובדות יותר-ומזיל דמעת עושר כשאחרת כן פועלת-אז אני גאה להיות רגשן זקן ומוכן לקבל זאת כשם תואר הג'פאי הזקן והרגשן(גם העקשן)
בועז -הטלפון היה ליד הג'פאית החדשה והיא אחרי משמרת לילה אז היא כיבתה אותו-אני לא מהנעלבים ואת האגו שלי מזמן הפקדתי למשמרת בידי העתיד-
אני כן עדיין דון קישוט וכן נלחם לפעמים בטחנות רוח במיוחד שהן מעצבנות אותי-האם זה עוזר לי לנצח?מעולם לא ניצחו טחנת רוח-אבל כן זה מסתדר לי עם העקרונות שלי(טובים יותר או פחות)אבל זה אני כמו שאתה זה אתה-ואם לא היית אתה לא הייתי סובל אותך-אך אינני מסכים למילים שכתבת מפני שהם לא נכונים במקרה זה-ולמען האמת?זה רק היה הקש ששבר את גב הגמל-אז שוב ולגבי חנין זועבי (וחבריה)?דעותי קיצוניות יותר משלך בנושא זה רק שאני מעלה אותם בפורומים המתאימים-היא מעבר לפגיעתה בנו פגעה במשפחתה הגדולה ומכובדת במגזר הערבי שרבים מבני משפחה זו שפכו דמם להגן עלינו ועל עצמם,
זה לא אתה-זה רוח הדברים והיא מנשבת לי (אישית לי)לא טוב-וכנראה לעוד כמה מהפוקדים את האתר
ובזה סיימנו פרשה זו מבחינתי
אהלן יאבו שאנב
המון זמן......
הקטע ההוא בחיי תם.
כל רעיון אחר יידון בכובד ראש.
מקווה לפגוש בקרוב.
יוחנן
המפגש הוא חניון לילה משותף כבסיס ליציאה לטיולים. חבל הארץ שנבחר הוא הבקעה, בגלל הגיוון, בגלל שזה אזור בטוח יחסית, ועוד שיקולים.
מי שחושש לבוא דרך חוצה שומרון - מובן. אפשר לבוא מסביב.
מי שחושש מטיול בבקעה למרות העובדות בשטח... גם מובן. קשה להתווכח עם תחושות.
מכאן הלאה שכל אחד יחליט לעצמו. בלי כעס, ובלי הטחת עלבונות. כל החלטה היא לגיטימית.
הבטחה אישית שלי - יהיה עוד חניון לילה משותף החורף. במדבר. אבל החניון המשותף של סוף דצמבר הוא באנדרטת הבקעה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוחנן-ד
אפשר לזור.
החלק התחתון של ארץ המרדפים המיתולוגית. היסטוריה בשידור חי.
מחייב תאום עם המועצה האזורית ועם הצבא (שטח צבאי סגור).
לדעתי אם מתחילים להתארגן בזמן זה אפשרי.
לפני שבועיים עשינו זאת עם 80 רוכבי אופני שטח עם סכינים בין השיניים.
נופי בראשית. אין דברים כאלו בעולם.
יוחנן
הזור זה בהחלט אחד המסלולים היפים ביותר, טיילנו לפני כמה שנים מצומת הלידו ועד שדמות מחולה ממזרח לגדר, עם ליווי צבאי לאורך כל המסלול, לא יודע מה הנוהל היום.
ננסה לתאם. יש פתיחות לכבוד המפגש לפתוח אזורים סגורים בתאום מול המוקד שסביון פרסם את הטלפון שלו.
אסף.
בועז,
מה הקשר בין מחט לעכוז?
זה שלא בא לי לטייל בין ישובים ולא בא לי לנסוע בשטחי B/C. אומר שאני פחדן?
איכשהו נתפסת, אתה ונוספים כאן לסוגיית הבטחון בחניון או בציר, שלטעמי היא שולית, קיימת למרות כל מה שתגידו, אבל לפחות מבחינתי לא מהווה בעיה.
מה ש״שכחתם״ או שבחרתם להתעלם ממנו הוא שתא השטח הזה מאפשר מסלולים מוגבלים למדי, למי שלא רוצה מבחירה להכנס לשטחי B/C שמה לעשות, יש בהם ״חובבי ציון מושבעים״, בעיקר בזמן הנוכחי.
לפחות תתייחס לעובדות כשאתה מכנה אנשים בכל מיני תארים.