תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
ואולי משום שהם עדיין לא התייאשו ומפנטזים עליך... איפה הציור/דיוקן ההוא שלך... אני יכול להבין שהדימויי ההוא יכול לקרוץ למישהו..:)
אתה צריך להראות מה הולך בניו יורק (בשכונה "גנובה" בברוקלין), בבתי הקפה "הנחשבים"..
יושבים צעירים וצעירות ולכל אחד מהם(לא צוחק - לכל אחד יש, מה שנקרא "סרייה שלמה" -"פול-האוס") מק-בוק (אייר) + אייפד (אייר) + אייפון (אחרון שיצא) וכל המכשירים מתקשרים זה עם זה בכזו... "מגניבות"
ואני נכנס עם הסמסונג שלי והלנובו הישן בתיק ו... אשכרה מתבייש(מפחד??) להוציא אותו מהכיס... לפחות עד שיגישו לי את הלאטה שלי...
אבל זה כל העניין.
ובזה אין על אפל - פשוט אין.
לא יעזרו העובדות והמחיר ומבחני הביצועים והשימושיות... גאונות..
בסוף אולי גם אני אשבר, כמו שבועז אמר... לא יודע לגבי האייפון 7 (עדיין יש לי כוח רצון מינימלי) אבל ... לך תדע
Android: Be together. Not the same
אצלנו בבית יש חלוקה ברורה.
בנות אייפון.
בנים אנדרואיד.
נראה לי שקלטתי אותכם.
אפל מאימת על הגבריות שלכם ומפעילה חישנים הומופוביים...
ברנרד, הבעיה שלך בבית קפה היא הלנובו בכלל.
תחליף לדל או מק ותראה כמו כולם.
דרור, כגרפיקאי אתה עמוק בחרא וחשוד כגיי או לפחות בי.
זה שאתה גרוש רק מחזק את הטיעונים.
אייפון כבר לא ישנה את המצב הרבה אבל אם תשים כיסוי מושב וורוד נדע סופית
בעניין המחשבים, נזכרתי בפרסומת הנהדרת של המק בוק אייר והפרודיה הנפלאה של לנובו.
קצת מיושן אבל עדיין מעלה חיוך
תרשו לי לשתף כאן-
http://youtu.be/E98Eyl5Et0w
http://youtu.be/KRWHOmWdqrY
וזה מסביר את הבעיה שלכם עם ה ASS
http://youtu.be/T74siGF8EMo
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ואולי משום שהם עדיין לא התייאשו ומפנטזים עליך... איפה הציור/דיוקן ההוא שלך... אני יכול להבין שהדימויי ההוא יכול לקרוץ למישהו..:)
אתה צריך להראות מה הולך בניו יורק (בשכונה "גנובה" בברוקלין), בבתי הקפה "הנחשבים"..
יושבים צעירים וצעירות ולכל אחד מהם(לא צוחק - לכל אחד יש, מה שנקרא "סרייה שלמה" -"פול-האוס") מק-בוק (אייר) + אייפד (אייר) + אייפון (אחרון שיצא) וכל המכשירים מתקשרים זה עם זה בכזו... "מגניבות"
ואני נכנס עם הסמסונג שלי והלנובו הישן בתיק ו... אשכרה מתבייש(מפחד??) להוציא אותו מהכיס... לפחות עד שיגישו לי את הלאטה שלי...
קובץ מצורף 93650
הגייז התלאביבים המאגניבים האלה מפנטזים על ניאנדרטל כמוני?.... שאוכל בשר של חיות שנרצחו, מזהם את האוויר ומשחית את הטבע בג'יפ שלו, בעל דעות פוליטיות ימניות והכי גרוע - עם אנדרואיד בכיס?...
הצלחתי לשרוד 20 שנה איתם בעיתון. אני כבר מחוסן. בתלאביב הם כבר 30 אחוז מהאוכלוסיה, במגזרים ספציפיים כמו תקשורת, אמנות, תיאטרון וכו' יש מצב שהם חצי ויותר ואולי אפילו רוב. אחלה אנשים, אבל... לפעמים אתה מרגיש שאתה צריך לרדת למחתרת כדי לשרוד...:) מסקירה מהירה של אבזרי הפולחן שלהם, קל להגיע למסקנה שאם יש לך אנדרואיד זה משהו שעוזר להם להבין שאתה לא בעניין.
אבל אני שמח שבועז ידידי חי בשלום עם הגבריות שלו.
המאגניבים עם תצוגת אפל על השולחן... אהה. תמצא אותם עם המקבוק והאיירבוק והאייפון והאייפד והאייפלוץ והמקפוק והכל בבת אחת על השולחן, בין הלאטה לסלט הבריאות המעוצב והקיש-בטטה עם נגיעות קינואה, גם בתלאביב. בעיקר בתלאביב. טונות על טונות מהם. אלה האנשים המאגניבים שמשוחחים זה עם זה בסלולרי למרות שבאותו רגע ממש הם בכלל באותו בית קפה ויושבים ליד אותו שולחן.
אז לפעמים אני תוהה... פונדמנטליזם דתי זה עניין אקטואלי, נכון?... קיצוניות של מוסלמים ויהודים?....
מישהו שם לב לפולחן הדתי-מיסטי שסביב התפוח הנגוס הזה?... תגידו לי בעצמכם - זה לא דת? אלה לא מאמינים שוטים שזז להם משהו בקופסא?....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
גדול, כל הסירטונים האלה... וכמה נכון.
במיוחד האחרון - כ"כ אופייני למשתמשי אפל.
המון סיסמאות וצילומי חיוכים ואמירות מתוחכמות (אעלק) ובלי אף עובדה ... אפילו לא אחת...
ואת זה אתה מביא כ"מכה הניצחת"...
פאטטי.
ודרך אגב.
לנובו יצאו עם מחשבים דווקא נחמדים מאוד... הקודם של SHMBO (עכשיו קיבלה מהעבודה איזו מפלצת "14 ששוקלת כמו מקבוק-אייר), היוגה 2 או משהו כזה (שתכף עובר אלי.. מיד כשה-X61S ימות) הוא דקיק ויפה וורסטילי ומריץ הכל מהקופסה... בלי "ממשקי תירגום"...
יש רק בעייה אחת - אין לו תפוח נגוס מואר מאחור... וגם לא יהיה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה יודע מה, יש לי אי אלו לקוחות סטרטאפ שרוב עבודתם על הקוד הפתוח.
לא יודע אם שמעת את השמות האלו אבל santos redhat אלו אזורי המחיה שלהם.
מה שהכי הפתיע אותי הוא שכמעט כל דרג הביניים ומעלה אצלם נושא אייפון...
והם השפיץ של הטכנולוגיה בארץ...
נו.. מה אמרת בעצם ? שהדאווינרים עם אייפון והטכנולוגים עם אנדרואיד ?
אני אכן לא מכיר אף טכנולוג אמיתי שיקח מכשיר iOS, אין את הכיף של להתעסק איתו.
ולרום דמוי אייפון קוראים MIUI
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
מעניין, אנשי האנדרואיד מבינים הכול הפוך.
עכשיו שמש בחוץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מעניין, אנשי האנדרואיד מבינים הכול הפוך.
עכשיו שמש בחוץ!
עכשיו, תחשוב שוב על המשפט הזה, שלך....
דרור קשה להם לא לפנטז על הנבוט הזה עם הזיזים מסביב... :rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
עכשיו, תחשוב שוב על המשפט הזה, שלך....
שער בנפשך שהוא נכתב בשביל זה
שמעו..... זה אחלה קומדיה... תמשיכו. רק יש איזה טוויסט בעלילה בהמשך? או שהגענו לישורת?
(כותב מישהו שהדרישות היחידות שלו ממכשיר תקשורת אישי נייד היא שהוא יהיה בחינם. ושייכנס לכיס).
אסף.
אסף.
אתה איש של חיקויי אייפון - אותם ביצועים, אותו מראה, חצי מחיר.
מזכיר לי את המערכון ההוא של החמישיה הקאמרית. זה עם הדולנצ'ים וה"לאדיו" - כמו רדיו, אותו דבר, בלי כפתורים, חצי מחיר...
ואם תשלם עוד 1/2 שקל, ישימו לך גם מדבקה של תפוח מאחור ואז גם בועז יתבלבל...
ברנרד. לא הבנת. חיקויי אייפון עולים כסף.
אני לוקח רק מה שכבר מישהו אחר שילם עליו. הגעתי למסקנה שזה הכי משתלם. ולא משנה איזה ציור יש על זה.
אסף.
ואני לא רואה את "המצחיק" בזה...
יושב בן אדם, שכמו שאמרתי, נראה ונשמע אינטיליגנטי וחביב למדי, ו... קונה אייפון?!?!?!?
כאילו, מה נהיה לו?
כל מיני כאלה "שרוצים להיות" או "שרוצים להראות" או "שמסתירים נטייות" או "שמחצינים נטיות", אני עוד יכול להבין... יאללה, עושים על עצמם רושם עם התפוח...
אבל הוא... יש לו ג'יפ בשביל כל הדברים האלה, שהזכרתי (שהרי ברור שאם לא היה לו הצורך ההוא מהשורה שלמעלה, היה נוסע בדבר האמיתי/מקורי.. זה שמתחיל ב-"ל", אבל אני לא רוצה לעורר מהומות עכשיו...).
יש לו ג'יפ, שמכסה על כל החוסרים האלה ובכל זאת הוא עם אייפון...
לך תבין אנשים..
1 קבצים מצורפים
אתה מתכוון לדולאצ׳ים, רין-רן...?
עוד באירופה הוא היה סקפטי.
שוב אתה טועה בניתוח ברנרד.
אתה לא מצליח להבין שיקולים אחרים משלך בבחירת מכשיר טלפון.
אגב, בדיוק יצאו אצלנו במבצע לאנשי מכירות עם פרסים שיגרמו להם למכור הרבה.
מעניין, כל הפרסים של אפל ואפילו לא אחד אנדרואיד.
כנראה ידעו שבשביל אנדרואיד אף איש מכירות לא יוציא את האצבע מהתחת.
מכיר אותך ויודע שאתה סקפטי מלידה-
קובץ מצורף 93655
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
נו, תראה איזו הצטרפות מקרים... ואתה עדיין לא מבין...
בועז - הם מקבלים את מוצרי אפל במחירי שחיטה, כך שיכולים לתת את זה כפרס, בלי להוציא יותר מידי ואנשי מכירות (גם כן דוגמא לחוכמה..) בטוחים שתפסו את אלוהים.. שמה למטה...
כ"כ אופייני לאנשי ה"אפל" לצייר הכל בצבעי וורודים...לא יותר זול ציפרלקס?
ותודה על המחמאה אבל אתה מייחס לי יותר מידי "עומק".
אני.. אין לי שיקולים בטלפון... רק שיהיה הכי חזק והכי מהיר והכי.. טוב... ואז אני מחכה כמה שנים, שירד המחיר ואז, במקום לקנות, מחכה... לדגם הבא..
אני עכשיו עם הסמרטפון השני שלי - הקודם היה גלקסי 2 ועכשיו נוט 3... וכנראה שהבא יהיה נוט 6... או שנחכה ל-7.. לא. ל-8..בעצם למה למהר...
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ברנרד. לא הבנת. חיקויי אייפון עולים כסף.
אני לוקח רק מה שכבר מישהו אחר שילם עליו. הגעתי למסקנה שזה הכי משתלם. ולא משנה איזה ציור יש על זה.
אסף.
ככה בדיוק הגיעו לידי שלושה אייפון 5 ואחד 4 ולא מבין מה היא רצה לקנות את ה-6 הזה... לך תבין נשים..
שדרך אגב, בועז, מתגלה כאכזבה לא קטנה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
רק שיהיה הכי חזק והכי מהיר והכי.. טוב...
אצלנו כשלקוח מבקש כמוך אומרים לו ״ בחר שניים ״.
(רק שלרוב זה ״מהיר,טוב,זול״)
אגב, משלמים על האפלים מחיר רגיל כמו שכל הריטייל קונים ביבוא רשמי, וזה מעל מה שעולה אצלכם...
אבל שים לב שבחרו מוזהב זה אומר הרבה...
איזה שירשור הזוי זה נהפף משאלה כל כך פשוטה, (לפי דעתי כדאי אולי לפצל את השירשור לתשובות לשאלה שנשאלה ולשאר)
בועז, אני לא מיתוכח איתך, מה שטוב לך זה מצויין, רק מזכיר בקטנה שגם האייפון 5 גדל מה 4 , אחד הדברים שמאוד אהבתי באפל (ובאמת אין הרבה) זה שחשבתי שלא מעניין אותם מה רוצים הם ישארו עם מסך 3.7 אינץ, שזהו גודל לפי דעתי מצויין, לצערי כבר שנים אין אפשרות לרכוש מכשיר עם חומרה חזקה בגדלים האילו
ואם כבר התחלנו עם סירטונים, זה ישן אבל חזק, על האייפון 5 https://www.youtube.com/watch?v=XNBP18nrRdw