תודה.
מערוף גדול נעשה.
Printable View
תודה.
מערוף גדול נעשה.
לאסף תודה!
היה מאד מעניין.
תמיד חושבים שהכל כבר ידוע, אבל מסתבר שיש עוד כל מיני טיפים שלומדים מבעלי ניסיון וידע כמו אסף.
ליד הכינוס של ג'יפולוג, היה אירוע של יתיר שדה.
ליקוט עשבי וצמחי בר לאכילה.
סתם עוד רעיון למפגש הבא.
אסף תודה רבה!
שמחתי מאד להכיר את כולם :)
אסף, אולי תפנק את החברים בציור מבנה גלגלות וחבל שיאפשר לנהג לבדו לחלץ ולגרור דיפנדר
מהמדריך שמצורף באתר
קובץ מצורף 96345
אפשר בבקשה קישור לרכישת חבל פלזמה (אפשר גם מחו"ל- לא כבד) ומכפיל כוח (גלגלת טובה) בארץ
ישלחו בדואר רגיל ולא תשלם עוד שקל אחד ככה"נ.
נ"ב אתה יכול לבקש ממנה לבדוק אפשרות משלוח זול יותר. לי היא הציעה בהתחלה dhl וביקשתי דואר רגיל שהוא זול ואיטי יותר כי לא שינה לי זמן המשלוח.
לגבי מותג - ממילא מפעל בסין מייצר את החבל וה"מותג" שם מדבקה, אז למה לא ישר מהמקור?
כמה זה יצא בדואר רגיל?
יש פה אולי אנשים שרוצים לאחד הזמנות ואולי להשיג מהם מחיר טוב יותר? או לחלופין הקלה במשלוחה?
עד כמה שידוע לי, באופן רשמי, פריטים שמחירם 75 דולר ארה"ב ומעלה חייבים במע"מ.
פריטים שמחירם עולה על 500 דולר ארה"ב חייבים גם במכס.
אני קניתי מכאן:
http://stores.ebay.com/castobargains/?rmvSB=true
חבל זול תוצרת ארה"ב שכבר הוכיח את עצמו בחילוצים קשים.
יצא יותר זול מהסינים.
לא ממש.
הבחור הסביר לי (דיברתי איתו בטלפון) שהוא מקבל בכל פעם מלאי קטן של חבלים מסוג זה, כך שהחבל הספציפי כבר אינו במלאי, וגם אם מגיע כזה בדיוק חדש, אני מניח שהוא במק"ט חדש כלשהו.
חפש בחנות לפי 'winch' או 'Dyneema', ומצא חבל שמתאים לך מבחינת עומס קריעה.
שים לב שבד"כ החבלים אצלו הם ללא לולאה.
אני ביקשתי ממנו שתי לולאות עם ת'ימבל כזה, והוא עשה לי תמורת כמה דולרים בודדים (שים לב שזה מקצר מעט את החבל).
היתרון כאן הוא שזה ארה"ב, ותמיד מישהו יכול להביא משם. קצת גדול אבל שוקל כלום, ולחסוך את המשלוח.
אם אתה לא מוצא משהו מתאים, שווה להמתין מעט, המלאי שם מתעדכן עם הזמן או אולי לכתוב לבחור ולשאול.
אני קניתי דיינמה 5/16 באורך 20 מטר.
מתאים לי מבחינת עומס הקריעה (אני עם ג'ימני) ונכנס יפה במכפילי כח הקטנים.
אם יש עוגן ראוי, ניתן לבנות מערכת של שתי גלגלות ולהכפיל את הכוח כמעט פי שלוש.
החבל כבר זכה לכמה חילוצים כולל לנדקורזר ארוך ששקע טוב טוב בירקון בחורף האחרון (לא אני חילצתי אלא לנדקרוזר אחר עם כננת רצינית).
ראיתי היום בל.כ,
לא יודע מה המחיר
סביון
בל.כ זה 850 אם אני זכר נכון
החבל הזה למשל:
http://www.ebay.com/itm/NEW-3-8-x-60...-/161653510977
אם יש לך מישהו שיכול להביא מארה"ב, אתה סוגר עניין ב 280 ש"ח ומקבל חבל תוצרת ארה"ב, הכולל ציפוי ועומס קריעה של 18,800 ליברות.