אני עם טנדר כרכב פרטי מעל 15 שנים.
אבל אין לי בעיית חנייה..
Printable View
סתם בשביל הסקרנות, מציע לך לבדוק את עלות הרכב ואחזקתו בארה"ב בהשוואה לארץ הקודש. תגלי שההשוואה לא רלבנטית.
דבר נוסף, שימי לב לחתימה של דורון...
בתחביב הזה, הרכב הראשון יכול להיות לשון מאזניים אם ממשיכים הלאה או נוטשים..
אם נוטשים, ניחא.
אם מגלים מהר שזה לא הרכב הנכון, באסה.
אם אתה מסכים שבשביל להגיע לנק הפתיחה של הטנדרים האחרים בשוק, אתה צריך לשפר את הדימקס מעט (אני חושב שקצת יותר ממעט), זה רק מחדד את הפער.
תיקח טנדר אחר, ותשקיע בו מעט, והדימקס לא יוכל להתקרב אליהם בלי מקצה שיפורים מאסיבי.
לדעתי רכב שטח קצר הרבה יותר יתאים כנקודת פתיחה.
גם בנוחות, גם במעשיות, וגם בפוטנציאל לשיפור.
ואם טנדר, אז לכל הפחות לנסוע על המתחרים, גם בשטח!!, ורק אז להחליט.
אוקיי, עלויות אחזקה גבוהות יותר ולפחות לפי הרשת מחיר זול יותר (באנגליה DMAX 2012 ב80K אם מישהו מעוניין)
נכון, רכב הוא מצרך אבל בהנחה שאתה מבלה בו לא מעט זמן אני בעד קצת שאר-רוח בכל הצורך הזה.
לדורון למה שתהיה? אתה בבית :cool:
נסעתי על היילקס ו-ווינר רציתי לנסות גם את ההאנטר אבל זה קצת בעייתי לבקש ממוכרים לקחת את הרכב שלהם לסיבוב בשטח רק כי בא לי לבדוק מה מתאים לי...
לא בעייתי בכלל ומקובל לבדוק רכב שטח גם בשטח. לא שטח קשה אבל שבילי שדות, לשלב 4x4, הילוך כוח, איזו עליה קטנה אם יש - בהחלט מקובל ואפעלו חובה.
dlounger נסעת על היילקס, ווינר, דימקס, מה ההיתרשמות? חוץ מיזה שהיתאהבת בדימקס, למה נינעלת דווקא עליו?
נמרוד - זה מאוד מקובל לעשות בדיקה בשטח לרכב שטח שאתה הולך לקנות אני מניחה שפחות מקובל לעשות סקר התאמה אישי על חשבון המוכר, כשאני כבר מגיעה לבדוק רכב אצל מוכר אני ארצה לבדוק את מצב הרכב הספציפי (גם בשטח כמובן) בהנחה שאני כבר יודעת שזה הרכב שאני רוצה.
נדב - ככה, נסעתי (לא בשטח) על היילקס היא הרגישה כמו משאית, גדולה כבדה ובהיעדר מילה אחרת אני אקרא לה אונייתית (מלשון אונייה) בגלל הטלטול האיטי הזה שנורא נפוץ אצל משאיות.
הווינר לא השאיר אצלי שום רושם לטוב או לרע ובגלל זה הוא גם נשאר אופציה, הנחתי שאין לי איתו שום בעייה אבל גם לא משיכה מיוחדת.
עכשיו לא יודעת אולי קמתי טוב באותו בוקר, מהרגע הראשון שנכנסתי לDMAX הכל פשוט הסתדר, כאילו נסעתי איתו שנים, הוא מרח לי על הפרצוף חיוך כזה דבילי ומרוצה. הוא היה נוח, הרגיש קל, רצה להאיץ הסתובב באלגנטיות ובאופן כללי היה פשוט כיפי, בחיי שרציתי לחבק אותו בסוף הנסיעה, חבל שלא יצא לי לקחת אותו לשטח. בתור מישהי שרגילה מדי לרכבי פרקטיקה זאת לא הרגשה שיכולתי להתעלם ממנה :)
הווינר טנדר מצויין, פשוט ופרקטי, הטויוטה באותה קטגוריה, ו"הבעיה" שלהם זאת הנוחות, אמנם צריך להיתרגל אולי אבל ככה זה, הדימקס לעומתם יותר מעודן ונוח וגם לא פרייאר עד גבול מסויים ללא שיפורים מיוחדים, עכשיו השאלה מה המטרה של הרכב ואיזה רמת עבירות.
ועוד דבר, לדעתי צריך להישקל ולבדוק גם כמה מועמדים קצרים כמו פג'רו, פראדו וכו', אולי זה ייתן כיוון אחר לפני שהולכים סופית על טנדר.
אני בהחלט אמשיך לבדוק (בינתיים אני קוראת כל מיני שרשורים רלוונטים וגם כאלה שפחות :cool:) אם תרצו אני אעדכן, שוב הרבה הרבה תודה לכולם!
בוקר טוב.
אם טרם רכשת, מציע לך להציץ במכרז שנפתח היום :
http://rechev.mof.gov.il/NR/exeres/8...7A6613EC6E.htm
יש שם מספר אפשרויות בשבילך.
ניתן ללכת לראות את הרכב, לקרוא הסטוריית טיפולים, לראות טופס בדיקה ולדעת באיזה גוף שירת "אותנו".
בהצלחה,
דניאל
אני מלא התפעלות מהעובדה שיש מישהו שמתחבר לטנדר איסוזו. זה כל כך נדיר, מיוחד, אפילו הזוי - שאין ברירה. זה זיווג משמיים.
אני חושב שבהחלט יש כאן גם מועמדת רצינית להחליף את אייל במבחני דרכים לטנדרים...
אסף.
דניאל - תודה רבה על המידע, שאלה קטנה הם לא נחשבים רכבים שעברו קצת יותר מדי בחייהם?
אסף - אתה צודק, אין כזה דבר, אני בעצם סוכנת איסוזו סמויה ובאתי לשטוף את מוחותיכם הסרבנים בפרסומת (ארוכה) לאיסוזו
ואם לא כתבתי את זה מספיק (מי שמאוד רגיש לתכנים סמויים בפרסומות מתבקש לעצום עיניים עכשיו)
איסוזו! איסוזו! איסוזו!
תכף יקפצו עליך מנגד ויצעקו טויוטה טויוטה טויוטה!
מה זה טויוטה? אפשר לאכול את זה?
בזהירות. זה מתפרק בבטן.
אסף.
יש לי הרגשה שאני יודע מי זאת העלומה שכותבת,
השם מתחיל באות 'מ' ???
רענן