אולי פספסת את העובדות אבל הנוהל שדרור הבטיח שיהיה ויחסל את הענף התפוגג בשלב זה.
אין שום בסיס לכל ההתפלמסויות שלך כי עובדתית וזה בלתי ניתן לפרשנות - דבר לא השתנה.
אין לי מושג מהיכן אתה שואב את כל המעשיות האלו
Printable View
אולי פספסת את העובדות אבל הנוהל שדרור הבטיח שיהיה ויחסל את הענף התפוגג בשלב זה.
אין שום בסיס לכל ההתפלמסויות שלך כי עובדתית וזה בלתי ניתן לפרשנות - דבר לא השתנה.
אין לי מושג מהיכן אתה שואב את כל המעשיות האלו
גם כשנשאר גיץ בודד, ואין כבר מה לחדש, איכשהו ברנרד, אתה מנסה להדליק מחדש.
אם החוטיני זה מה שחסר לך, אפשר לאלתר תמונות בשפע מהרשת.
בואנה, אם בעז תורם תמונה, אני מוכן לסדר בפוטושופ חוטיני על ישבן שעיר.
מכל הדיבורים פה הבנתי שאין חדש תחת השמש.
רק חם יותר.
את שינוי מידת הגלגלים בצורה חוקית זנחתי. רכשתי צמיגים במידה המקורית וסט נוסף (גלגלי ברזל ומחםש צמיגי שטח מלא במידה לא מקורית בשבילם) לשטח בלבד.
הגבהה נתקין אחרי הטסט ולפני הגרוטלוג.
והכי חשוב?
במקום בו יש הרבה חוקים- יש הרבה יותר פושעים.
ותחשבו על זה.
מכל הדיבורים כאן - השנה זו הפעם הראשונה שנתתי למוסך הקבוע להעביר את הטסט בחלק מהטיפול ברכב.
אני משוכנע שהיה עובר גם אם אני הייתי ניגש עמו למכון, אבל השנה ההחלטה שלי הייתה "להתפנק" בביית בזמן שהרכב מטופל במוסך ועובר טסט.
דרך אגב - עבר ללא דרמות (אבל גם לא הייתה סיבה לדאגה יותר מדי).
נראה מה יהיה בשנה הבאה.
אין ספק שמשהו כן השתנה אני קורה בדממת חרדה את השרשור הזה מאז שהוא התחיל , לא יודע מה עושים כל אלה עם ההגבהות של הרוביקונים ואחרים אבל להם כנראה גם יש מספיק כסף לפרק ולהחזיר או לשלם בוחטה כדי לעבור.
כבר בשנתיים שלוש האחרונות עשו לי בעיות וכולה יש לי ויטרה ישנה ,פעם יש לך ספייסרים ופעם יש לך קפיצים צהובים לא מקוריים ..
אין ספק שההגבהות המטורפות העירו את השדים ועכשיו גם לנו הקטנים והפשוטים קשה.
כל שנה הייתי משחק בין מכוני הטסטים באזור מגוריי בתקווה ששכחו או יתמקדו במשהו אחר אך ללא הועיל.
השנה הטסט היה ביולי והרכב הגיע לגיל זקנה רשמית 20 שנה התוכנית גם ככה היתה למכור ולהשתדרג, מספיק , שירת אותי נאמנה 12 שנים.
הויטרה נמכרה חודש לפני הטסט (אנחת רווחה).
הבחור שקנה בטוח הסתדר הוא מכונאי ליד איזה מכון אי שם בדרום מישור החוף , לא צריך לדאוג.
ואני , אני מחכה עד/האם יעבור זעם ?....
אני מרגיש כמו נכה בלי ג'יפ ..
אני חייב אחד משופר , מוגבה , צמיגים וכו׳
אך אם אקנה אחד כזה עם הגבהה כזו או אחרת , לא תהיה לי שוב בעיית טסטים ???
במה אבחר ?...
( טוב , זה כבר לדיון אחר )
ברור שתהיה לך בעיה.
ואתה תעבור כפי שעברת עד היום - מכונאי מקושר/מאכער.
עד היום זה עלה כסף. בהמשך בטוח שיעלה יותר כסף.
ככל שתגבר שחיתות במדינה - כך ירבו חוקיה. וככל שיש יותר חוקים, יש יותר פושעים. ככה זה עובד.
עכשיו תחליט אם בא לך להמשיך במשחק הזה.
שחיתויות וחוקים רק הולכים ומתעצמים משנה לשנה.
במשחק הזה בהחלט לא בא לי להמשיך
אבל עם האהבה לשטח והתחביב לטייל ולהיות בעל ג'יפ אני מאוד רוצה להמשיך ,זה בנשמה.
ככל שהזמן עובר והרכבים מתיישנים קשה יותר להחזיק בהם , מאידך הרכבים החדשים הם כבר לא ג'יפים אמיתיים חוץ מjeep וכמה כאלה שנשארו עם סרן אחורי חי או טנדרים.
אבל לא כולנו יכולים לרכוש כאלה , וחוצמזה אני מעדיף ובטוח שגם אתה ועוד הרבה אחרים את הרכבים הישנים והספרטניים יותר בלי כל הקישקושים , החיישנים והמחשבים של היום.
עולם הולך ומשתנה , לא בטוח שלטובה..
עברה חצי שנה, כמעט. עוד טסט.
לגבי הפעם הקודמת, הסבירו לי שהסיבה שכן חתמו לי בסוף על הניירת, היא בתמורה לכך שלא אגיע אליהם יותר עם ההיילקס.
אז נסעתי הבוקר למקום אחר, שגולשים המליצו עליו.
ראשית, נכנסתי למוסך הצמוד למכון לצורך "אישור רכב מיושן". קיבלתי את האישור תמורת 200 ש"ח.
משם למכון, כמאה ש"ח אגרה, עברתי טסט, מכה ראשונה.
הכי פשוט ומהיר שניתן.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חנן, מדוע לדעתך המכון לא היה מוכן שתגיע אליו כעבור חצי שנה עם ההיילקס??
הפשט הוא שהבוחן חושב שהרכב מוגבה והוא חושש.
.
הדרש הוא שהבוחן הזה היה אחראי לרשיון של הג'יפ המפורסם עם גלגלי ה37-40 אינטש שהתהפך והתחיל את הג'יפוקליפסה, מה שאומר שיש לו סיבות מעולות לפחד על הישבן שלו. לא יודע לומר אם זה נכון, אבל זה מגיע ממקור שאמין עליי.
חבר טוב עם סופת טיולים ישנה על 31 והגבהה פרופורציונלית. השבוע הוא עבר שוב טסט, דווקא במרכז הארץ. המתכונת הרגילה של מוסכניק שכן למכון שמכין את הרכב, נותן אישור רכב מיושן ומעביר את הרכב. היו רג'קטים קטנים, חלקם אמיתיים, חלקם מדומיינים, כולם סודרו והחבר זכה לעוד חצי שנה של שקט.
עברה שנה..
עברתי טסט.
בלי דרמות.
תגיד חנן, לדעתך אפשר כבר לסכם את הג׳יפוקליפסה כפייק ניוז?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
הרכב שלי כמעט סטנדרטי, ברוב המובנים, לפחות במה שניתן לראות בעין, אז לא נראה לי הוגן שאעיד.
שיעידו המשופרים.
מה שכן, תמיד טענתי שניתן לשפר רכב טיולים בצורה מתונה, צנועה, להיות עם רמת עבירות שטח גבוהה, ועדיין עם חתימה נמוכה במכוני הרישוי ובכביש.
התחביב שלנו עדיין אפשרי לגמרי, בניגוד לתחזיות הנוראיות. מאפרות, עצי ריח וכו'...
כנראה שחלקנו אכן ידרש להתאמות מסוימות.
אחת הסיבות שעברתי לפאג׳רו היה כדי להיפטר מכל הפחדים והחששות האלו וטפו טפו כבר שנתיים עובר טסט באותה שיטה שנמרוד ציין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לצערי זה לא בדיוק המצב. אני עם היילקס 96. צמיגים 31. הגה רגיל.
הרכב מוגבה 2 אינץ'. שבוע שעבר בטסט עיקמו לי פרצוף על גובה. לאחר מכן נסעתי למוסך לאשר את ההגבהה ברשיון. שבשיחה טלפונית מוקדמת נאמר שאין בעיה לאשר אצלו הגבהה תמורת תשלום.
ציינתי במפורש היילקס 96 מוגבה 2 אינץ.
כשהגעתי אליו למוסך הוא ביקש במפורש להוציא את הרכב משטח המוסך ושהוא לא מוכן להתעסק איתו. ואני מדגיש שוב ששוחחתי איתו קודם בטלפון, ונסעתי במיוחד עד אליו.
ביקשתי ממנו לבדוק באוטו דאטה את מידות הרכב ולשקול שוב. לא היה מוכן. בעיניו הרכב גבוה קיצוני.
זה בדיןק מה שיכול לומר כל שוטר בכביש וכל בוחן בטסט.
הרכב הזה נולד גבוה, ונראה מוגבה גם במצבו הסטנדרטי.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יש לך קיט מאושר ברכב?
אמיר, זה מרגיש לי קצת היתממות. גם לפי תגובת המוסך...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro