כדאי לעשות הכנסה מרוכזת לקראת החג.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Printable View
כדאי לעשות הכנסה מרוכזת לקראת החג.
אשמח להצתרף 0502286812 אשדוד בסופי שבוע רמלה במהלך השבוע
לגבי המקרה האחרון, לא יודע אם חולץ בסופו של דבר ע"י מישהו מחברי הקבוצה, אבל משברי האינפורמציה, אפשר להסיק שלא נכון להכנס למקומות גבוליים, ברכב בודד סמוך לכניסת החג.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אני הייתי שמח אם המחולץ יחזור לספר את הסיפור וגם לומר תודה למחלץ.
גם כי זה מעניין וגם כי זה ראוי לפרגן למי שהשקיע.
בנוסף, אני חושב שזה לא לעניין לפרסם בקשות חילוץ של חברים של חברים שאינם בקבוצת החילוץ וחברי האתר.
הקבוצה זו מעין ערבות הדדית ואשמח לצאת לחילוץ של חבר באזורי מתוך ידיעה שיום אחד זה אולי יהיה הפוך.
מי שאינו חבר הוא מנצל משאבים ואינו לוקח חלק בערבות ההדדית הזו.
קחו לתשומת ליבכם.
יוצאים מהכלל הם מקרים של פיקוח נפש.
זו דעתי...
אני לא מסכים איתך.
ביקשתי בקבוצה חילוץ לאחי, במקרה שלו זה היה דחוף בגלל שבת, לביא גייס חבר אחר עם טרקטור ושלח אותו.
בזכות זה אחי הצטרף לפורום ולקבוצת החילוצים.
בכל מקרה מי שלא בא לו לחלץ מישהו "מבחוץ" שלא יחלץ.... אף אחד לא בודק למה לא יצאת לחלץ.
בשביל להמחיש את האנלוגיה-
זה כמו ביטוח...
מי שלא רכש פוליסה לא מכוסה.
וזה לא אישי.
אני חושב שזה לא הוגן להעלות חילוצים כאלו כי אנשים כאן מטבעם רוצים להתגייס לעזרה.
שוב, זו מדינה דמוקרטית וזו דעתי האישית
שלחתי ללביא הודעה פרטית עם המספר נייד.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
חברים. תחסכו ממני בבקשה. אני שונא להיות גננת. מצרף שוב את כללי הקבוצה. נא התרעננו. אני בהחלט לא רוצה להרחיק מהקבוצה חברים שלא עומדים בתנאים.
לגבי המקרה האחרון. לצערי, אני לא בבית ולא יכול לעזור. בקשת החילוץ - מצויינת. עניינית ומספר טלפון. מי שרוצה ויכול לעזור יכול להתקשר. מי שרוצה להציע הצעות, מוזמן לעזות זאת ישירות מול המחולץ בטלפון או בהודעות אישיות.
תודה.
היום תצורפו לקבוצת חילוץ גיפולוג בווטסאפ.
ברוכים הבאים.
ההודעה נשלחת לכל אחד בנפרד על מנת לשמור על שלוות המשתתפים שכבר חברים בקבוצה.
להלן נוהלי הקבוצה:
1. הקבוצה נועדה לסיוע הדדי בין חברי גיפולוג.
2. חברי הקבוצה אינם מחלצים מקצועיים, ועזרתם מבוססת על רצון טוב. כל הנעזר בחילוץ של מי מהם, עושה זאת על אחריותו בלבד.
3. הקבוצה נועדה להיות שקטה - מי שלא יעמוד בכללים באדיקות - יורחק.
4. בקשת הצטרפות לקבוצה, נא לשלוח בהודעה פרטית. למען שמירה על השקט, צירוף חברים חדשים, יבוצע במרוכז אחת לחודש.
5. שלא נזקק. אם מישהו בכל זאת צריך עזרה, נא לשלוח את מירב הפרטים. מיקום, מספרי טלפון, אם יש דחיפות, ילדים קטנים, חוסר במים או במזון, רכב על סף התהפכות חו״ח וכו׳. מענה לקריאה, נא לפרסם באותו שירשור, שנדע שמטופל. לאחר יצירת הקשר הראשוני, נא לעבור לתקשורת פרטית. ווטסאפ או טלפון. בעלי מכשירי הקשר, נא ציינו מספר תדר אמריקאי/אירופאי עליו אתם נמצאים. במידה ואיזור החילוץ מאופיין בקשיי קליטה סלולרית, ציינו שעה שבה תהיו זמינים ליצירת קשר נוסף.
6. על סיפור החילוץ, כולל תמונות, נשמח לשמוע בפורומים של גיפולוג. למען יחכימו כולם.
כל טוב.
ואני רק אוסיף, הוואטסאפ הוא לא פורום, אין דיונים, הצעות, או הטפות מוסר, אנשים לפעמים עושים שטויות ולפעמים עושים טעויות, אף אחד לא מושלם.
למי שיש תגובות/דעות לגבי מקרה כלשהו שיכתוב פה, לא בקבוצה.
שלום
כל הכבוד על היוזמה
מעוניין להצטרף.
אזור המרכז.
0528916492
מיכאל יונש
לא הרבה נסיון בתור מחלץ בגיפ אבל הרבה נסיון כרופא 669, קרדילוג, טיפול נמרץ. שלא נדע...
אשמח להצתרף בנגלה הבאה.
ארנון: 052-5506703
תחשוב ככה ... (זה מדיון עם בועז א. מלפני עשור פלוס)
הוא מניאק ונכנס לשדה ... ושקע ... וניסה לצאת והרס חצי שדה ...
עכשיו אם נכנס לעזור לו נהרוס עוד את השדה ... אם לא .. אז מישהו אחר יבוא לעזור לו ...
ככה אולי יהרס פחות שדה .. ואולי עם הסבר .. המניאק גם לא יהרוס יותר שדות ...
עכשיו תחליף את השדה בחוף הים או בכל דבר שמתאים.
אני בעד הסבר ..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
בעיקבות האירוע האחרון...
מחזיר אתכם לסעיף מספר 1 בכללי הקבוצה.
״הקבוצה נועדה לסיוע הדדי בין חברי גיפולוג.״
מהתרשמותי מהאתר החברים בו, רובם המכריע של השותפים באתר הם ״גיפאים״ ולא רק בעלי ונהגי גיפים.
כוונתי היא שמחברי הקבוצה הזו, אני מצפה להתנהגות ודרכי פעולה אחרים משל חלק מבעלי הגיפים שלא בהכרח מקפידים על כללי התנהגות נאותים, שמירה על החוק ושמירה על הטבע.
אני רוצה לציין לטובה את חברי קבוצת הווטסאפ, שברוב הזמן מקפידים על ״ערוץ שקט״.
זה מחזיר אותי לסעיף מספר 1.
להזכירכם, חלק מהאינסנטיב של הקמת הקבוצה, היה שחיפשנו משהו אחר מהקבוצות ההמוניות של פייסבוק וקבוצות ווטסאפ מתלהמות ורועשות.
חיפשנו קבוצה של גיפאים שמתנהגת כפי שאנחנו מתנהגים.
אני חושב, שהקבוצה שקטה ברוב המכריע של הזמן, מכיוון שחברי גיפולוג גם מגלים יותר אחריות בשטח ולכן גם כמעט ולא זקוקים לעזרה חיצונית.
כל זה מביא אותי לסיוע לחבר של חבר של שכן, או בקשה לעזרה שנתקלנו בה בפייסבוק או בקבוצת ווטסאפ אחרת.
לא שיש לי התנגדות לעזרה לגיפ תקוע באשר הוא, בהחלט אעזור ככל יכולתי למי שאתקל בו בדרכי.
אבל, הקבוצה הזו, כאמור, נועדה לסיוע הדדי בין חברי הקבוצה שלנו.
לכן, מבקש מכולם, לא לפרסם כאן בקשות מחוץ לקבוצה, אלא במקרה של סכנת חיים חס וחלילה.
רק להבהרה - המקרה האחרון, לא עונה על ההגדרה של סכנת חיים למרות הגאות.
שבת שלום.
לביא