בעיקר התחברתי למשפט בסוף...
Printable View
בעיקר התחברתי למשפט בסוף...
היום סגרנו על לאגסי.
העלה תמונות בקרוב אם הכל ילך חלק.
שאפו , פלג .
הרדקור ...
גם אנחנו כנראה נלך על משהו בסגנון .
כשיהיה רלוונטי תעלה תמונה .
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
אני עדיין מחפש להצטרף למישהו או לקבוצה
אורי
Sent from my iPhone using Tapatalk
הגבהה מספייסרים - מרותכים או מבלוק עץ, בהתאם לתקציב... טסט זה אולי לא עובר אבל זה בול לטיול כזה.
אסף.
תפרסמו חוקים כבר שנדע מה מותר ומה אסור...
אכן כדאי לתת כבר חוקים.
אומנם מבחינת תקציב אנחנו מאוד רחוקים עדיין, אבל בטח נתחיל להשקיעה קצת שעות בימי שישי.
לפחות שנדע מה אסור ומה מותר מבחינת שדרוגים
כמו שאמרתי , אין מגבלות , תהיה מוכן להפרד מהרכב תמורת 3500 ש"ח אחרי המסע במידה שמישהו יהיה מוכן לקחת אותו , וזהו , זה החוקים .
תרצה לבנות ב20000₪ , סבבה .. ( אבל אל .. אחרת באמת מישהו ירצה ..).
אנחנו מכוונים ל- 5000₪ הכל כולל הכל ( רכב , שידרוגים מינוריים , דלק , אוכל ושתיה .... הכל .)
אם מקובל על כולם אפשר לצאת לדרך .
אתה שוב פעם עושה את זה...
מי אמר שאוכל ודלק לדוגמא כלולים בתקציב?
אני סיפרתי מה אני מתכוון לעשות .... כל הקטע שכל אחד עושה מה שהוא רוצה , לא ?!
לא, זה לא בהכרח... אם גיפולוג לקחו את ההובלה על עצמם אז קודם נשמע מה הם מתכננים מבחינת חוקים והגבלות (אם בכלל).
אני לדוגמא לא תכננתי להכניס דלק ואוכל בחישוב. ומי שיגע לי בגרוטאה (שבאמת לא תושקע יותר מ-4 כולל הכל) בסוף המסע יקבל פטיש 2 קילו ברכה.
ג'יפולוג לקחו את ההובלה ?
יאללה סבבה ...
OPL אני מבין אותך, אבל הדרך היחידה להבטיח ששווי הרכבים לא יהיה מעל הסכום הנקוב, הוא ה"איום" במכירה כפויה.
אפשר גם להגדיר שהרכבים יושקעו בעד 5000 שח ושניתן בסוף המסע לקנות בכפול. ככה רק אם מישהו באמת יגזים הוא יהיה ב"סכנת" מכירה.
בנתיים מהתמונות של המסעות המקבילים, נראה שרק מוסכים יכולים לבנות רכבים כאלו ב5000 ש"ח (ובטח ובטח שב3500 שח).
סביון, לדעתי האישית כמה שיותר הגבלות על שידרוגים יקרבו לרמה זהה של רכבים.
סתם דוגמא אם מצד אחד יש הגבלות על שדרוגים ומצד שני אפשר לבוא עם טנדר 2x4 אז זה לא חוכמה... אני בעד כמה חוקים בסיסיים ולא מעבר. אבל שוב, בסופו של יום זה מסע, פחות מעניין איתי עם מה אחרים יבואו רק שיכינו נק עיגון למשוך אותי :-)
זה מסע או תחרות?
אתה סתם מבקש הרמה...
זה תחרות. אחרון ביצה סרוחה :-)
אני מציע להישאר במימד המסע ולהתעסק יותר בחוויה ופחות בפוליטיקה ותקנונים וזה הרבה לפני ההשלכות המשפטיות של זה....
תגדירו ערך מקסימלי לכלים, חוץ מזה הכול סטנדרטי למעט מיגון, ונקודות גרירה שהן חובה וזהו בעצם...
תראו... יש הרבה דיעות בנושא ואפשר לרדת לרזולוציות בכל אספקט של האירוע... אני חושב כמוך אגב אבל לא יכול לדבר בשם שאר המשתתפים, נחכה ל"תקנון" ונראה, רק צריך לשמור על ראש פתוח וגישה של חוויה והכל יסתדר.