בהנחה שזה המקרה, האם חשוב לרכוש מקורית או ניתן להסתפק בתחליפית?
Asaf-a
אסף.א
Printable View
בהנחה שזה המקרה, האם חשוב לרכוש מקורית או ניתן להסתפק בתחליפית?
Asaf-a
אסף.א
בכלים בשנים האלה , הייתי משתמש רק בתחליפי..
זה לא כלי אמין פולריס אז על אחת כמה וכמה יישן ...
מה שקרה לך זה לא משהו תקין , בזמנו נסעתי טיול שלושה ימים לירדן , היה חום איימים ..מה שאתה מתאר לא קרה
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
לא יכול להיות שבנסיעה איטית בהילוך גבוה לאורך זמן ביום חם הוואריאטור התחמם , הרצועה התרככה והתחילה להחליק ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
התייעצות:
ניתן להחליף את המכלול קומפלט ( שכולל מצוף, קפיץ ועוד חלקים וחיבורים) ואז ההתקנה קלה אך יקרה.
או לפרק מהמכלול את המשאבה עצמה, סיכון שקונקטורים ופלסטיקים יתפרקו.
במוסך ממליצים על האופציה הקלה והיקרה....
Asaf-a
אסף.א
קלה להם ויקרה לך..על מה חשבת שימליצו?
אני הייתי קונה לרוב חליפי משום שהמחיר של פולריס מרגיע שחקים במחיר , האיכות ביננו..לא בשמיים..עדיף לקנות 4 חלקים סינים שכל אחד יחזיר שנה מאשר חלק מקורי שיחזיק חצי מזה באותו מחיר
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
אני החלפתי בספורטסמן רק את המשאבה בלי כל המכלול ועבד נפלא
בהצלחה
תודה, ומה היה הסימפטום בעיקבותיו החלפת המשאבה?
(עדיין אין לי ביטחון שאכן המשאבה היא הבעיה)
Asaf-a
אסף.א
אחרי 2.5 טיולים הבעיה לא חזרה, אני מתחיל לחשוב שאכן קשוב לתנאי השרב הקיצוני שהיה וחום האוויר שהמנוע ינק.
נעקוב
Asaf-a
אסף.א
הבעייה אכן נעלמה למרות שכבר נסענו בתנאי חום, לא קיצוני כמו בזמנו אבל בחום, מוזר
כיום מורכב ברייזר מאחור ארגז, סוג של מזוודת כלים גדולה שנפתחת כמו ספר באמצע הגובה, ומאוד לא נוח עם הכלוב האחורי, האבזמי סגירה צפופים עם הקשת, ולסובב הארגז לא מסתדר
אני מחפש ארגז אחור, במידות האלו, פתח עליון שנסגר באופן איכותי, רצוי שיהיה אטום לאבק ומים
בגדול אלו המידות בסמ
רוחב 45-50
עומק 40-45
גובה 30-35
אם למישהו זרוק ארגז יתום או יודע על מקור טוב לארגזים כאלו אשמח להפניה
Asaf-a
אסף.א
יש ארגזי ציוד אטומים מפלסטיק אצל אפי בקמפינג לייף אור עקיבא, נראה כמו צידנית אבל ללא דופן כפולה.
כזה
https://www.campinglife.co.il/p/%D7%...99%D7%99%D7%94
תודה, נכנסתי לאתר, יש להם ארגזים דומים למה שאני מחפש אם כי לא במידה הרצויה, אני מכוון למשהו זול בהרבה כחדש, או איכותי משומש ויתום...או כמעט יתום
Asaf-a
אסף.א
אהלן אסף
בין האפשרויות הרבות שעברתי בנושא ארגז לרייזר, כרגע הפיתרון הנוח ביותר שהגעתי אליו הוא שני ארגזים קטנים של כתר - איכותיים ועמידים ומוגני מים עומדים אחד על השני במקום ארגז אחד עמוק. הארגזים מתחברים אחד לשני ובעצם אתה צריך לעגן רק את התחתון לרייזר.
בתחתון - ציוד שצריך פחות נגישות כמו רצועה וציוד חילוץ, רצועת וריאטור וכלים פחות נדרשים.
בעליון - פקל קפה, ערכת תיקון פאנצרים וכלים נגישים.
הארגזים עלו לי כ-180 ש"ח לאחד בחנות כתר בישפרו סנטר מודיעין.
קובץ מצורף 133902קובץ מצורף 133903
אם תרצה, יש לי ארגז אלומניום מבניה עצמית "יתום" מותאם למיטת הרייזר שאשמח למסור לך
אלעד
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a0d94e8104.jpg
אהלן אלעד,
תודה על הטיפים לגבי ארגזי הכתר, נראה מצויין.
אצלי הגישה מאחור לא טובה עם שילוב של קשת ומנשא גלגל ספייר ולכן איני מרוצה מהגישה לסוגרי הארגז הנוכחי ומחפש אלטרנטיבות עם פתח עליון
אשמח לאמץ הארגז שלך, נהיה בקשר בהודעות פרטיות.
Asaf-a
אסף.א
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...558196cdf4.jpg
תודה לאלעד!!
Asaf-a
אסף.א
כהכנה לחורף…הכיסוי גשם המאולתר שלי עייף.
יש אצל הדוד עלי מספר אופציות, קשה לדעת מי דקיק שנקרע בקלות ומי סביר.
אשמח להמלצות ולינק
Asaf-a
אסף.א
אני אישית סגרתי את לא הנוסעים עם ניילון ומשתינשי שמשות מפיבר..היה נוח בהרבה..ולא היה צורך לכסות
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
הוזמן כיסוי מדוד עלי טרם הגיע, אעדכן אם יהיה מוצלח.
ומבחינת הגנה נוספת, אני מחפש ללא הצלחה דלתות בד גובה חצי, אלו שיש לי כיום התעייפו ודלתות קשיחות מאוד יקרות למשלוח.
Asaf-a
אסף.א
אני בניתי את שלי אצל מסגר עלה רבע ממה שניתן דרש
Sent from my M2006C3LG using Tapatalk