-
תגובה: לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
טוב, תשובות:
אסף: הדיפנדר בוודאי יינגוס במכירות הדיסקו-5 מכיוון שהוא פחות מכוער, יותר טוב לשטח, ויותר ייחודי חיצונית. זו בסך הכל פלטפורמה מאוד דומה, מכויילת יותר לשטח ופחות לכביש. שים עליו את חישוקי ה-18 אינץ' והוא יהיה רכב שטח מצוין, אם כי לא רוביקון או דיפנדר ישן.
דורון: עלינו לשם כי זה היה מסלול ההשקה, אני בחיים לא הייתי נכנס לשם; ואילו ניסיתי, הייתי מפסיק מייד כשהייתי רואה את הקושי. זה היה ראש בקיר, לא חשוב למה.
אני יודע שלנד קרוזר זה לא גרנד, אבל שניהם פחות טובים בשטח מהדיפנדר לאין שיעור, אני בטוח – גם בלי לנסות. גם בשטח, גם בכביש. בקרות המשיכה לא הצליחו להתמודד, אבל בבנזין (הלבן) זה היה משמעותית פחות טוב מאשר בדיזל. התגובה הייתה מאוד קופצנית, גם בגז יציב ורגל שמאל על הבלם.
לא הבנו את החיה החדשה? טוב, אחכה שתסביר לי.
e-Pitam: אני בהחלט ניסיתי לתת את הזמן לאפשר כניסה של ה-TC לפעולה, אבל זה לא קרה. בתחושה שלי, ה TC של דיסקו 5 או 4, וגם TC של הרנגלר, עבדו יותר טוב; מצד שני, לא נראה לי הגיוני שלנד רובר קילקלו את ה-TC. עדיין, אין לי הסבר. נהגים אחרים נתנו גז הרבה יותר זמן, זה לא גרם ל TC לעשות את עבודתה. אני גם מסכים שהמכוון לא היה במיטבו למרות שהוא ג'יפאי מאוד ותיק, שנהג עם הדיפנדר הזה כמה ימים לפני כן. לגבי לחץ אוויר: מאחור היה 25 PSI, זה גם לא סיפק אחיזה וגם נקרעו שני צמיגים, עוד שניים הצטלקו באופן טרמינאלי.
-
רמי לפי מה שאתה אומר.
רכב של 2.5 טון ערום. לפני ציוד טיולים. עם צמיג חלש ( ואני זוכר את הצמיגים הקטנים שהיו לי בדיסקו נקרעים בקלות יחסית במוחרקה ) שאי אפשר להוריד בו אויר. בהכרח יהרוס צמיגים בכל טיפוס. או בגלל סיחרור כדי לתת לבקרת משיכה צאנס לעבוד או בגלל נסיעה איטית ועומס גדול על הסוליה בנקודה שהיא נוגעת בסלע.
זה קצת מוציא את העוקץ מהמילה טיולים ברכב טיולים.
אפילו אם זה לא כותש סלעים כמו סבא שלו. בכל טיול יש איזה סלע ממזר שצריך לעבור איך שהו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
לא הבנו את החיה החדשה? טוב, אחכה שתסביר לי.
מה זה אומר?
שאתה בעצמך כותב שאחרי נסיעה משמעותית של כמה אנשים שונים שכוללת גם שטח שאמור לייצג את השפיץ של יכולת הרכב אתם עדיין בהשערות..
מהניסוח שלך אני קורא שיש כאן רכב לא אפוי.. ובעייתי במידה שעדיין לא מציבה אתגר תחרותי בשטח למתחרים, או לאלטרנטיבה משומשת מבית.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
עלינו מימין. הנתיב השמאלי קל יותר, אבל יש בו מדרגה ספציפית, גבוהה מאוד.
כל הסיפור ממחיש את נחיתות האלקטרוניקה ביחס למכניקה, עם מהלך מתלים טוב. בסופו של דבר, עם כל הנעילות והטראקשן, בסוף אתה מתקדם על חיכוך של שני צמיגים בלבד. עם מהלך טוביש לך כפליים אחיזה, לפני שמתחילים להפעיל אלקטרוניקה
רמי, קבל שאפו ענק.
גם עם כל המצלמות בעולם אין טוב כמראה עיניים של מכוון על הקרקע, וכנראה שהוא לא היה במיטבו... 😂
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
משער?
בשביל ״לשער״ יש מקלדת ומסך.. בשביל מה עליתם לשם?
ממך ציפיתי להרבה יותר.
גם לכרוך גרנד צרוקי 2020 יחד עם לנדקרוזר יחד?
רכבים שונים מאד.
בנזין חזק מידי?
לא נשמע רציני, במיוחד כי תוכנות התאמה לשטח של הרכב מתיימרות לפתור בדיוק את זה (עע תגובת מצערת מבוקרת יותר).
על פניו, מהתיאור המילולי שנתת נראה שאתם בעצמכם לא ממש הבנתם איך לאכול את החיה החדשה הזו.
זו השורה התחתונה?
גם צ'ירוקי חדש וגם לנדקרוזר לא מתקרבים ולא יתקרבו ב20 שנה הבאות למה שיש ללנד רובר להציע. לא בנוחות, לא בביצועים, ולא בטכנולוגיה.
והעובדה שהם פשוט מעתיקים הכל ברוורס.
אני רוצה לראות מישהו או יבואן כזה שיכניס את המותג שלו בלי שום הכנה לפני זה למקום כזה, אולי קודם הוא ישלח d9 לישר את השטח ורק אז.
הבנזין חזק מידי, כן, לפי הנתונים. וזה לא אומר שהמערכת שינתה את תגובת המצערת או לא יודע מה, כמו שרואים שה tc לא עובד כמו שצריך, וזה המותג שהמציא בכלל את הדבר הזה וכל השאר העתיקו, להזכירכם.
לגבי הצמיגים, לא מוסבר למה שלחו את הגרסה הזאת חלא עת הגרסה היותר קרבית.
אני חושב שאפילו בחו"ל אף אחד עוד לא הכניס אותו למעלה כזה.
לדעתי יש עוד הרבה מה ללמוד עליו לפני שחורצים את גורלו, וכמו שכולם יודעים בטח כבר יגיעו עידכוני תוכנה ועוד כל מיני שטויות תוך כדי תנועה מצד היצרן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
גם צ'ירוקי חדש וגם לנדקרוזר לא מתקרבים ולא יתקרבו ב20 שנה הבאות למה שיש ללנד רובר להציע. לא בנוחות, לא בביצועים, ולא בטכנולוגיה.
.
זה לא השוואתי ולא ויכוח, מי העתיק ממי, מתי ומי היה קודם.
מיותר לנסות להפוך את השרשור להשוואתי.
בטח כשהאיש כותב לך על איך הרכב התנהג.
אני מחכה לדרור.
-
אני רק הגבתי למה שרשמתם קודם לכן.
וזה לא משנה איך הרכב התנהג.
-
אז מה רמי, עם כל האולפן צילום שיש לנהג בדיפנדר החדש אתה טוען שלא ראית את המדרגה מגיעה? איזה מן נהג אתה שלא מסתכל במסך תוך כדי נהיגה?
איזה שני מצחיקים טענו באיזה סרטון שמכסה המנוע שקוף ואתה לא ראית כלום.
שמח לשמוע שגם אתה מחזק את הגישה שזה כביש שביל משוכלל ומפנק אבל לא רכב לעומק השטח.
בנתיים זה סמל סטטוס של מי שיכול להעמיד כזה בחניה והמספרים מן הסתם יהיו קטנים ( אפרופו כמה כסף היצרן יעשה).
אולי עוד כמה שנים זה יהיה רכב זמין יותר ואז פריקים לשחק איתו כמו שראינו שרמי עשה עם הטאורג.
צריך יהיה כיס עמוק כנראה להחזיק אותו גם בעתיד רק שזה רכב שייגרט הרבה שנים לפני הרכבים מהדור המכני
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
רמי, קבל שאפו ענק.
גם עם כל המצלמות בעולם אין טוב כמראה עיניים של מכוון על הקרקע, וכנראה שהוא לא היה במיטבו... [emoji23]
נדב, ראינו כולנו וידאו מביך. חנן שהיה שם למחרת עם טכנולוגיה של לפני 30 שנים דיווח שלא היו דרמות בעליה. אז יש מצלמות, נוח בכביש ובשביל אבל בשטח טכני נראה שאו שהנהגים לא הפיקו את שאפשר מהאוטו או שהטכנולוגיה שלהם לא כל כך מפותחת.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
נדב, ראינו כולנו וידאו מביך. חנן שהיה שם למחרת עם טכנולוגיה של לפני 30 שנים דיווח שלא היו דרמות בעליה. אז יש מצלמות, נוח בכביש ובשביל אבל בשטח טכני נראה שאו שהנהגים לא הפיקו את שאפשר מהאוטו או שהטכנולוגיה שלהם לא כל כך מפותחת.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
צודק ב 100%. אין ויכוח על זה.
בועז, גם על דיסקו 3 אמרו אותו דבר, בינתיים אחרי 15 שנה עדיין אין כאלה בפירוקיות.
-
בלתי נתפס שלנדרובר הצליחו לפקשש את כיול הטריין ריספונס דווקא על האוטו הזה. נעילה מרכזית, נעילה אחורית, מליון מחשבים ואחיזה יוק. הזוי.
-
רמי,
לא יודע מאיפה הקביעה שהדיפנדר הזה יכול להיות טוב מ ל.ק. או גרנד, אבל הסרטון הזה מאוד בעייתי ולא מסתדר עם הקביעה הזו.
יתרה מזאת, עבור השטח, מתלים נפרדים לעומת סרנים חיים, קשה לי לראות איך מתלים נפרדים עדיף ( בהנחה שהרכבים פיזית , בערך באותו הגודל, אל תגידו לי האמר לעומת רוביקון).
עובדתית, זה מעלה שרוב האנשים פה עלו, ורובנו לא נעולים וודאי לא נעילה כפולה.
כל השאר, זה הסברים.
אישית, כתבתי כבר את דעתי, השילוב של הגבהה מוגזמת וצמיגים לא נכונים (עם לחץ לא נכון) היה פה קטלני.
-
גם גראנד 2020 הוא עם מתלים נפרדים.
טויוטה נשארו עם סרן חי מאחור.
אבל ההשוואה(אם בכלל) היא לגבי החבילה הכוללת, לדעתי.
-
בחייכת,
בלי להעליב (את הויטארה..), עלינו שם עם גרנד ויטארה מוגבהת בלי נעילות ובלי נזקים.
בינתיים זה מביך כמה תירוצים והסברים והתפתלויות כמה הרכב טוב והשטח עקום והמכוון אהבל.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בינתיים זה מביך כמה תירוצים והסברים והתפתלויות כמה הרכב טוב והשטח עקום והמכוון אהבל.
איזה תירוצים מדובר? רואים בוודאות שהמערכות לא מתפקדות כמצופה...
השטח עקום וטוב שכך, לא רוצים שטח ישר.
המכוון לא אהבל, אבל כן כיוון רכב לתוך סלע ששבר פלסטיק שעולה בערך כמו המכוניות שלנו.
-
שמתם לב איך עופר בונה את התירוץ עוד בתחילת הסרטון... ( 3:20)
המעלה במצב נורא, טרנואים עולים פה אחרי הגשם יאדה יאדה יאדה....
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
הצמיגים רנגלר דואלר AT, 255/60R20. רחבים מידי, רגישים. ניתן להזמין את הרכב גם עם חישוקי 19 אינץ' (חתך 65) וחישוקי 18", חתך 70. אין צורך להסביר לכם איזה הבדל עצום זה היה עושה.
זו נקודת האור העיקרית שאני רואה בשרשור הזה.
אני רק לא מצליח להבין איך זה שאם יש מידה מקורית עם חישוקי 18" וחתך 70, אז למה בחרו לבוא למקום כזה עם חישוקי 20" וחתך עצוב ??? אפילו על אחד הרכבים ואז להראות את ההבדל ...
האפשרות לצמיגים ראויים חוקיים היא בהחלט חידוש מרענן יחסית לאופנות האחרונות, ובמיוחד מבית היוצר האנגלי, וחבל שלא הדגימו את זה ...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
המכוון לא אהבל, אבל כן כיוון רכב לתוך סלע ששבר פלסטיק.
אין מילים..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
זו נקודת האור העיקרית שאני רואה בשרשור הזה.
אני רק לא מצליח להבין איך זה שאם יש מידה מקורית עם חישוקי 18" וחתך 70, אז למה בחרו לבוא למקום כזה עם חישוקי 20" וחתך עצוב ??? אפילו על אחד הרכבים ואז להראות את ההבדל ...
האפשרות לצמיגים ראויים חוקיים היא בהחלט חידוש מרענן יחסית לאופנות האחרונות, ובמיוחד מבית היוצר האנגלי, וחבל שלא הדגימו את זה ...
אני חושב שבדגם הבנזין אי אפשר להרכיב את החישוקי ברזל.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני חושב שבדגם הבנזין אי אפשר להרכיב את החישוקי ברזל.
אסף.
גם 18" זה מאכזב לדיפנדר.
אין דיסקים מספיק טובים שיתאימו ל17"?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
יחסית לרכבים חדשים אחרים (למעט רנגלר וג׳ימני, כרגיל), חתך 70 זה עוד סביר ...
-
היצרן חייב להבין שיש דרישה לרכבי שטח אמיתיים, הניתנים לשידרוגים, ומסוגלים לעמוד בשטח קשה.
אולי כאשר הציבור יצביע ברגליו ובממונו יתעשת היצרן ויבין למען שמו הטוב והמחייב להוציא רכב ראוי לפחות ברמה של הרנגלר.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
שלא כהרגלי, לא אהפוך את השרשור הזה לזירת התקוטטות.
לא על הדיפנדר, לא על "מנוע חזק מדי" או "חלש מדי", למה ה-TC לא עבד או כן עבד.
אני גם לא בא לסנגר על הדיפנדר בפרט או על לנדרובר בכלל. מתייחס לרכב כפי שהתרשמתי ממנו נטו. האמת שלי כרגע - ואני עוד לא ערכתי לו מבחן אמיתי אלא רק סביב אירוע ההשקה.
אותן מכוניות שהיו במשלט עברו תחת ידי בשלושת הימים האחרונים. הן תפקדו להפליא. מנוע הבנזין אכן מאוד חזק, אבל לא היתה שום בעיה למנן לו 1000 סל"ד ולזחול בקצב של שבלול נכה.
ברור שאני לא משווה את הדיפנדר החדש לדיפנדר הקלאסי. למרות שאני כבר אומר לכם חד משמעית כי ניסיתי - דיפנדר ישן סטנדרטי, ללא TC וללא נעילות, עם כל מהלך המתלים וההילה שמסביבו, יכול רק לחלום על יכולות עבירות של החדש. אפילו במסלול ההצלבות המהונדס שבניתי בוינגייט, 90 סטנדרטי ללא נעילות וללא שום שיפורים (אבל עם צמיגים 32) שהיה שם לצורך תצוגה, לא הצליח לעבור - אלא באלימות לא מבוקרת בכלל - ראיתי ונחרדתי. אף אחד מכם לא היה נוהג ככה ברכב שלו.
בעל הרכב עשה את זה, אבל הוא יכול להרשות לעצמו וכו' וכו' ודי לחכימא ברמיזא וכו'....
אני גם לא משווה את המסלול ה"מהונדס" בוינגייט למעלה רצחני של החיים האמיתיים, אבל אף אחד לא לוקח עיתונאים למשלט 21 לפני שבדק אותו קודם בלייב על המכוניות האלה, שעלו אותו די בקלות.
הדיפנדר החדש רכב עם יכולות גבוהות, חד משמעית. אולי לא כמו רוביקון, אבל היכולות שלו מספיק גבוהות. כמו לנדקרוזר לפחות אם לא הרבה יותר. הוא עלה את המשלט בהצלחה, כמובן בידי נהגים מנוסים מאוד שמכירים את המערכות שלו. מצד שני, הנהגים האלה מנוסים הרבה יותר מכל העיתונאים שנכחו בהשקה וגם מרוב הלקוחות של הרכב הזה, כנראה. זה רכב עתיר מערכות מתוחכמות שמי שרוכש אותו ומתכוון לעשות איתו שטח ברצינות, צריך לעבור הדרכה מסודרת עליו כדי שיידע להשתמש בו כהלכה ולנצל את היכולות שלו בצורה נכונה ובטוחה.
הייתי רוצה לדעת, אם כל העיתונאים שהיו במשלט אכן מכירים את מערכת טריין-ריספונס והאם כל הכלים היו על מצב סלעים או שאולי מישהו שכח לבחור במצב סלעים (להזכיר - במצב הזה דיפ' אמצעי ואחורי נעולים) וזה בהחלט יכול לקרות ששוכחים, גם אם עופר ורובי ביקשו ממכם במפורש עשרים פעם לשים את החוגה על "סלעים". כולנו רק בני אדם.
הייתי רוצה לדעת האם כל העיתונאים וידאו שכיבו ESP. כאמור - בדיפנדר צריך לכבות ESP בעצמכם גם כשהוא ב-LOW. כן, אני יודע שכולם רגילים ש-ESP מתבטל בשילוב LOW בכמעט כל רכב אחר (למעט רקסטון).
אני באמת לא יודע את התשובות, רק שואל. אני מנחש שהתשובות יהיו "כן" ו"כן". האם אכן כך? אני לא מצפה שמישהו באמת יזכור האם לחץ על כפתור מסוים לפני שבוע. כנראה שלעולם לא נדע אם לא ניסע לשם שוב בדיפנדר הספציפי.....
למכה בפגוש שמופיעה בסרטון אני בכלל לא מתייחס. זה קרה אחרי שהרכב סיים לטפס. שטות שיכולה לקרות כל הזמן לכולם. גם לי. גם לכם. בכל רכב. גם בחניה. אף פגוש פלסטיק לא ישרוד מכה כזו טוב יותר או פחות מפגוש הפלסטיק של הדיפנדר. נכון שפגוש ברזל באמת לא מתרגש מזה, אבל אין יותר פגושי ברזל במכוניות חדשות. פשוט אין. כי תקני בטיחות וכו'. כי אנחנו ב-2020.
צמיגים - הכל כבר נאמר.
הצמיגים בכלל לא "רחבים מדי". 255 זה הרוחב ו-32' זה הקוטר גם ברוביקון סטנדרטי. 255 זה 10 אינץ'. כל צמיג 31 מקובל רחב יותר. הבעיה שלהם אינה ברוחב אלא בחתך כלומר גובה הדופן. כאן הרוביקון בנוי לשטח עם חתך 75, לעומת חתך 60 בדיפנדר.
צמיגי חתך נמוך מיועדים לנסיעה מהירה על כביש, לא לשטח טרשי כזה ובתכל'ס לא לשום סוג של שטח.
צמיגי חתך נמוך ברכבי שטח שצריכים גם לעבוד בשטח, זו רעה חולה. זה גם מסוכן.
אסור, פשוט אסור, להיכנס עם זה לשום סוג של שטח. זה פשוט לא עובד.
במקרה הטוב הצמיגים האלה ייקרעו ואחרי הפנצ'ר השני תהיו תקועים שעות ארוכות ואחר כך גם יעלה תועפות להחליף אותם.
במקרה הרע אין מספיק אחיזה (כי אי אפשר לרוקן אוויר) זה יכול להכניס לסיטואציה בעייתית שתגרום לכשלון בטיפוס או ל"הישפכות" הצידה, מה שיכול להיגמר רע מאוד. וכאן אני מדבר כבר על סיכון לפגיעה בנפש.
מידת הצמיג בדיפנדר החדש - 255/60R20 היא נדירה ואקזוטית למדי. יהיה נחמד לדעת איזו פנצ'ריה בישראל מחזיקה את המידה הזו, כי היא הולכת לעשות הרבה כסף מהדיפנדרים החדשים... ממה שאני יודע, צמיגים להחלפה יש כרגע רק אצל חברת המזרח.....
ג'נטים ברזל 18 עם צמיגי 255/70 זו גם המידה הנכונה לדיפנדר החדש וניתן להזמין אותם בחברת המזרח. שאלתי ואישרו לי.
אין לי צל של ספק שהם יחוללו מטמורפוזה ביכולות השטח של הדיפנדר שמלכתחילה גבוהות.
מצד שני, רוב הלקוחות המיועדים מעדיפים ג'נט סגסוגת גדול ונוצץ כי זה מה שבאופנה היום. ועכשיו לך תתווכח.....
זהו מבחינתי על הדיפנדר כרגע. דעה אמיתית תהיה לי רק אחרי שאקבל אותו למבחן סופ"ש.
-
אני מאמין שניתן (ואם לא עכשיו אז בקרוב) להשיג ג׳אנט 18 סגסוגת לדיפנדר, לא נראה לי שזו תהייה הבעייה. אלא שמי שקונה כזה חדש כנראה לא קונה אותו לשטח (אחרת היה קונה רוביקון), אז כנראה שרובם יעלו לכביש עם גלגלי הכביש היוקרתיים. השאלה אם בעוד כמה שנים, כמשומשים, ניתן יהיה להחליף חוקית ל- 18".
-
זו מידה מקורית מהיצרן. רשומה באוטודאטה. אותו רוחב, אותו קוטר. אותו רכב בתכלס. לא תהיה בעיה לדעתי.
-
אם היבואן רשם חוקית את המידה בזמן רישום הרכב אז כן.
גם בדיסקו 4 (דיסקו 3 כבר עם 17)יש לך אופציה לרדת בקוטר הג'נט שהוא 19" ל 18"(יש ג'נטים מותאמים בחו"ל) באופן חוקי.
יש רישום גם ל 17" למרות שפיזית לא ניתן בגלל גודל הברקסים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
היצרן חייב להבין שיש דרישה לרכבי שטח אמיתיים, הניתנים לשידרוגים, ומסוגלים לעמוד בשטח קשה.
אולי כאשר הציבור יצביע ברגליו ובממונו יתעשת היצרן ויבין למען שמו הטוב והמחייב להוציא רכב ראוי לפחות ברמה של הרנגלר.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
היצרן הזה המשיך במשך שנים רבות לייצר רכב שטח שנחשב קשוח וזה וזה. קראו לו דיפנדר. הבעיה? אף אחד לא קנה אותו. כלומר - זה לא נכון שיש דרישה לרכבי שטח כאלה. לפחות לא שאין עליהם את המילה Jeep.
גם יצרן אחר, טויוטה, ממשיך לייצר את ה 70 אבל לקוח פרטי לא קונה. גם המתחרה של ג'יפ רנגלר, ה FJcruiser נמכר בשנתיים הראשונות ב50000 יחידות ומאז 14000 בשנה עד שירד מהליין בארהב. וזה כשלקיום קו הייצור היה צריך למכור 30000 בשנה. כלומר הפסידו גם עליו כסף.
בקיצור... אתה ועוד כמה מהמשתתפים בדיון הזה חושבים בטעות שהדרישה לרכבי שטח אמיתיים שהיא של מיעוט קטנטן של לקוחות דבר ברור - גם מגובה בנתח שוק אמיתי שאפשר להרוויח עליו כסף. אבל לא - כי הלקוחות הפרטיים שישלמו סכום סביר על רכב שטח אמיתי ייקנו רק ג'יפ או SBS, ולא טויוטה או לנדרובר. אלו עובדות שמגובות במספרים. לנדרובר הוא יצרן פרימיום ולא יצרן רכבי שטח. ממזמן. וזה בסדר - זכותם - זה מה שהלקוחות שלהם רוצים ועל זה הם מצליחים לייצר רווחים.
אסף.
-
יש פה ללא ספק עניין של תאום ציפיות בין מה שהרכב יודע לתת לבין קהל היעד שלו.
לוקחים ג׳יפון, מוסיפים לו כל מיני תוספות של יוקרה וחיקויים של אביזרי עבירות שכנראה לא באמת מספקים את הסחורה בשטח ולחבילה הזו שמים תג מחיר של סמל סטטוס לאלפיון העליון ואז מנסים ליחצ״ן אותה בערבות הרי ירושלים עם תיעוד שיוצא לציבור בלי עריכה וכנראה רחוק מאיך שהם התכוונו שיצא.
ואנחנו מתיחסים לזה בזכות כמה קולות של אנשים כאן כאילו זה רכב לשטח קשוח.
זה לא. זהו רכב יוקרה לאלפיון העליון.
סמל סטטוס בדיוק כמו אצל הטורטלים.
משהו בשביל להשוויץ בו בפני השכנים ותו לא.
כנראה שגם הפדיחה הזו לא ממש תפגע במכירות שלהם כי מי שבאמת יקנה כנראה לא מתעניין במשלט 21 ובאבק כלשהו.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ג'יפון זה לא.
זה כן SUV עם גלגלים 32, מתלים עם מהלך, מרווח גחון, הילוך כוח ונעילות.
ממש לא ג'יפון.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
גם יצרן אחר, טויוטה, ממשיך לייצר את ה 70 אבל לקוח פרטי לא קונה.
++
בראיון לכבוד 30שנה לסדרה 70, מנהל השיווק של טויוטה באוסטרליה אמר שהסיבה היחידה שהליין ממשיך הוא לקוחות ממסדיים וחברות ענק מתחום התשתיות וכרייה.
הלקוחות הפרטיים זה אחוז זניח במכירות.
כנראה שלדיפנדר גם הבסיס הזה כבר ירד מתחת לרף הכדאיות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
++
בראיון לכבוד 30שנה לסדרה 70, מנהל השיווק של טויוטה באוסטרליה אמר שהסיבה היחידה שהליין ממשיך הוא לקוחות ממסדיים וחברות ענק מתחום התשתיות וכרייה.
הלקוחות הפרטיים זה אחוז זניח במכירות.
ודעא"ש+הטרור העולמי.