תגובה: (איחוד נושאים) הגבלת נסיעת רכב בשטח בחקיקה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מהירות נסיעה..????
מה המהירות המותרת בשדות?
אסף.
תשאל את השוטר שטען שאני נוסע מהר בשדה שלי (65).
לטענתו מהירות הנסיעה אינה תואמת את תנאי הדרך, המהירות נגמר בנזיפה כי הוא הבין שאין לו קייס.
החודש שילמתי כבר על 3 תאילנדים דוחות חגורה בשטח בזמן שנסעו בגייטור ( ריינגר של גון דיר), עובד קיבל אזהרה על טלפון בזמן עבודה ליד השדה ואני קיבלתי נזיפה.
דא בדוחות לתאילנדים גם נתנו נקודות (6), בתגובת הנהג רשם השוטר :" אני לא מבין תאילנדית, לכן לא הוסבר להם מהות העבירה".
בקיצור, כמו תמיד, פועלים על החלשים כי זה הכי קל ולא מטפלים בבעיה כמו שמציגים אותה. לפחות אצלנו בשטחים.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
נזכרתי אתמול בדיון הזה כשעצרתי לחפש עץ תאנה שזכרתי בגבעות באזור לכיש. בדרך לשם נסעתי בשבילים שבין הכרמים. בנקודה מסוימת עצר ליד בחור בגרנד צ׳ירוקי, בירר קודם כל כמנהג ההתיישבות העובדת אם גר באזור וכשהבין שלא הודיע לי שהנסיעה שלי מנוטרת במצלמות, הוכיח את זה כשסיפר לי באיזה מסלול הגעתי והודיע שבזכות החוק החדש אני צפוי בפעם הבאה אוטומטית לקבל דוח הביתה על נסיעה בשבילים חקלאיים.
אין לי מושג אם זה נכון או שהוא ניסה להפחיד, אולי פה ידעו?
(אני נוסע לאט, הרכב שלי הוא לא SBS ולא לנדקרוזר. בטח שלא נכנס לתוך שדות/כרמים או קוטף פרי. באיזור יש כרמים וחקלאות אחרת שהולכת ומתרחבת ולמעשה אי אפשר לרדת לשטח בלי לעבור בשביל שצמוד לשטח חקלאי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קייס קינום
בדרך לשם נסעתי בשבילים שבין הכרמים. י)
כותב בתור חקלאי לשעבר.
שביל בין הכרמים בסיכוי גבוה זה שביל בתוך החלקה, שהוא המהות של התקנות החדשות.
להבדיל מדרך תוחמת שאינה בתוך החלקה.
אין לך באמת דרך לדעת מה היא הדרך התוחמת ומה דרך שירות בתוך החלקה.
נתקלנו בזה בעבר עם אנשים שנסעו כך עד ללא מוצא בקצה והסתבכו בסיבוב בקצה.
הבחור הזה בגראנד צ'רוקי מאוד מסור לעבודתו.
אליי הוא בא בפחות נחמדות, וצרח עליי שזה שטח פרטי, ושאם אני לא אעוף משם הוא יקרא למשטרה. (הוא נענה שאם הוא לא מראה לי תעודה עם סמכות אני זה שאקרא למשטרה)
מצד אחד חשוב לזכור שאין לנו שלט "מטייל לא מזיק" על המצח, והם כבר למודי קרבות.
מצד שני, החוק לא לגמרי מגבה אותם.
איפה שאני לא מזיק אני נוסע, מקסימום אקבל פעם באף פעם דו"ח, וגם זה לדעתי לא יקרה.