-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
אסף, אני רואה כי לפחות קיבלת את עצתי לעבור לשיווק רישתי על מיחת מאריך הזיין שלך
הכותבים באתר הם חובבים(איך אתם טוענים שאתם אנשי מיקצוע-אני לפחות לא כזה), חלקם משוגעים(זה מסביר את תגובות הזעם שלך אסף על המשחה).... אנחנו לא צוחקים!(אני כן, חחח...)
חייבים להודות כי התגובה האחרונה של הבחור אכן הגיונית
-
חייבים להודות כי התגובה האחרונה של הבחור אכן הגיונית
[/QUOTE]
אולי מאיר יכול לארגן איזה כיסויי ביטוחי למכסחה לצורך הניסוי ?
אני נתתי גלולה, ברק מכסחה(וזמן) ועוד מישהו תרם דלק. מי עוד ?
חסרים עוד עו"ד ורואה חשבון לפיקוח על הבדיקה ונמרוד ינתח ויכתוב כתבה בעיתון.
עכשיו אני במתח !!!!
-
אם לא שמת לב, אסף הסביר למה ניסוי כזה לא שווה כלום. הוא גם הסביר למה הניסוי ברכב שלך שווה כלום (מעבר לזה שאתה מוכר את זה) וזה גם מסביר למה אתם חייבים בדיקת מעבדה כדי לשכנע אותנו.
אם אתם תממנו, אני מתחייב לסדר לכם בדיקת מעבדה. אם המוצר אכן יעשה את מה שאתם טוענים שהוא עושה (או יתקרב לזה... בטח) אתר ג'יפולוג יחזיר לכם את הכסף על בדיקת המעבדה צמוד למדד וכמובן, קונה אספקה לכל החיים לכל הגולשים שלו (כולל חדשים שיצטרפו, זה כבר יותר מ3000 איש). אתם גם תקבלו את הבאנר שנמרוד הבטיח לכם (פרסומת חינם לכל החיים!), נמרוד יבלע את הגלולה (שאת זה אני מת לראות בלי קשר) ו"דה-דרייבר" יפרסמו כתבה חדשה עם נתוני הבדיקה שמבהירה מעבר לכל ספק שזה אכן עובד. אני אישית אממן לכם גם שלושים שנות פרסום בידיעות אחרונות, מעריב, הארץ וכל עיתון אחר שתבחרו, בארץ או בחו"ל.
הנה, אין לכם מה להפסיד. אני מת לראות את נמרוד טועה סוף סוף, אני מאוד אשמח להוכיח שאתם צודקים ובדבר כזה אצלי - בניגוד אליכם - אין דעות, יש עובדות נטו. תוצאות הניסוי ידברו בעד עצמן והן יהיו כאלו שכל מדען מתחיל יוכל לקרוא ולהבין, ללא שום ניתוח כימי של הגלולה שלכם והעתקת הפטנט.
עכשיו שיש לכם הצעה כזו ביד, נראה אתכם. אם המוצר אמיתי, אין לכם מה להפסיד - כל הכסף של הבדיקה יוחזר צמוד למדד + קניה מיידית של המון גלולות.
-
פלונטר, רון וכל המיכאלים למינהם או כל אלו שנרשמו במקרה בשבועיים האחרונים או כל אלו שלפני תחילת הדיון הזה היו בעלי פחות מ-5 הודעות קודמות.
יש לי מסר אליכם
אתם שקרנים!!!!!!!
נמרוד אמר את זה בשקט ובנימוס בכתבתו במוסף הרכב בהארץ.
לכו חפשו פראיירים בפורומים של תפוז. כאן זה פורום שמנוהל בידי מהנדסים או אנשים עם שכל או שניהם.
אתם לא נמנים על אף אחת מהקבוצות הללו.
עופו מפה כבר ותפסיקו לטחון בשכל.
עכשיו אתם מוזמנים לתבוע אותי על הוצאת דיבה!
יוסף.
-
פלונטר, רונשיב, מיכאל #2 וכל השאר, יש לכם פה אחלה הזדמנות לקבל הוכחה מדעית שתתן את הפרסומת הכי טובה לכם ולמוצר !
זאת הודות לכך שסופסוף תוכלו להציג מסמך מדעי כתוב בעברית צחה עם נתונים ברורים, וגם הודות לכך שנפלתם על הפורום המקצועי ביותר והמקושר ביותר מהבחינה הטכנית.
תארגנו 10 מפיצים, תפנו לאסף רבינו, אם אני לא טועה הוא הכניס את הגלולה לארץ, שימו כל אחד 300 - 400 ש"ח, כמה שצריך עבור הבדיקה המדוברת, זה באמת כלום יחסית למה שזה יכול לתת לכם. אם התוצאות יהיו חיוביות - תראו נהירה של מצטרפים חדשים, ותוכלו לגשת עם דו"ח הבדיקה לחברות הגדולות, שהם הצרכנים הגדולים באמת.
-
ומה אם השקרנים אינם יודעים, כלל, שהם שקרנים ?
ומה אם מוחם נשטף (כאן הייתה הערה פוגענית ומיותרת כלפי אנשים שעשוים להיות תמימים. לא בג'יפולוג, תודה.) ביסודיות והם אף לא הבחינו בכך ?
יש לכם בכלל מושג באיזה שיטות מלמדים אותם "למכור" ?
אולי הם בכלל "מהופנטים" ? (הנוהגים כזומבים)
ומנין הכוח לכתוב כל כך הרבה (כולל הסברים) על השטות הזו ?
-
או, הנה מיכאל מתחיל להבין... אנחנו שונאים לנפץ לך את הבועה, ידידי (באמת! כואב לראות איך רימו אותך...) אבל זה בדיוק מה שהEPA511 היה עושה - הופך אותם למיליארדרים בין לילה. תחשוב על זה, איזו ממשלה/יצרן רכב/אדם פרטי/כל העולם לא היה רוצה כזה דבר? האישור הזה היה חותם להם עסקה לא עם ג'יפולוג אלא עם ממשלת ארה"ב!!!
שים לב שבתחילת השרשור אסף הציע להם את זה. נמרוד הציע להם את זה. הEPA הציעו את זה (ליתר דיוק, אצלהם אתה רק צריך למלא טופס ולשלם). עכשיו אני מציע ומה אתה חושב שיקרה? עכשיו, למה אתה חושב שזה יקרה?
-
אתם שקרנים!!!!!!!
[b]
עצבני יקר.
נכון. אני חדש פה. ולצערי אני פה. ואני לא ג'יפאי. וגם לא באתי לפה לפרסם מוצר בשם בדוי. ועד כמה שידוע לי לא אשאר פה שיגמר הסיפור כי אני פעיל בפורומים של אופנועים ולא של ג'יפים.
אני פה קודם כל בגלל שנימרוד הזמין אותי אישית. יש לי דואר אלקטרוני ממנו שמזמין אותי לפה וגם הבטחה לא למחוק את השירשור הזה. אז פנה אליו בתלונות למה אני פה.
ואני פה כי אני חושב שנימרוד טועה. לא כותבים כתבה כי שונאים שיווק רב שיכבתי ולא כותבים כתבה על ידי קריאת חומר באינטרנט ומזה יוצרים כתבה ונותנים למושא הכתבה 48 שעות להגיב כי הגיליון נסגר.
הוא לא ממש השאיר זמן להגיב כי זה היה בשבת ה 24 לחודש והחברה אמריקאית אז סביר להניח שבשבת וראשון הם לא עובדים ובכל זאת טרחו לענות לכתב של מוסף קטן במדינה נידחת במזה"ת אבל על זה הודנו להם כי זה יחס נכון למשווקים שלהם בארץ.
ובקשר ל "שקרנים" לך תוכיח. קל לזרוק מילה כזאת בפורום. לך תעמוד מאחוריה (ואל תצטט לי פסוקים מהתנ"ך או השד יודע מאיפה) כמו שאני ועוד הרבה אנשים מחכים שנימרוד יוכיח שאנחנו שקרנים.
הדואר של נימרוד (מחקתי רק את מספר הטלפון שלו מתוך כבוד)
---------------------------------------
שלום רב,
בעקבות הפרסום שלכם:
http://www.plonter.co.il/ffi.tmpl
בתור משווקים של מוצר FFI, הריני מביא לידיעתכם שבמגזין The Driver מקבוצת עיתון הארץ שיתפרסם בחודש יולי תתפרסם כתבה המציגה קפסולות חסכון בדלק באופן כללי, הכוללות את המוצר שלכם מבית FFI, כתרמית שאינה חוסכת בדלק.
אשמח לקבל את תגובתכם בכתב תוך 48 שעות על מנת להספיק להתייחס אליה לפני הפרסום.
בכבוד רב,
נמרוד מלר
[email protected]
-
1. אני לא מוכר את הגלולות !!!
2. אולי החברה בונה על השיווק הרשתי כמניע שיגרום לאחד המפיצים להתעסק עם ההוכחות ...
3. המפיצים לא עוברים שום שטיפת מוח מכל סוג שהוא, מכיר אישית 2 כאלה.
-
הציטוט קצת יצא מפרופורציה.
יאללה. אני מחכה למחקר של ברק ;)
-
יש לי שאלה שלא ממש קשורה ישירות לגלולה אלה למה שאמר אסף לגבי מחשב המנוע וחיישנים .
נכון יש את "דלק דרגון " שהפרסומת אומרת שהוא משפר את ביצועי המנוע וכ'ו וכ'ו.
חוץ מאוקטן גבוה שלא ממש מזיק לפעולת המנוע אלה להפך יש מנועים זה באמת עוזר להם.
האם הדלק הזה יכול לפגוע לי במנוע?
מה התוסף שחברת דלק מוסיפה (אם בכלל)?
אני מתחיל לדעוג למנוע שלי כי מדיי פעם יוצא לי למלא שם דלק...
-
ועוד דבר קטן ?
נימרוד בפוסט הראשון שלו בשירשור הזה
http://www.jeepolog.com/forums/showp...19&postcount=3
קבע שמדובר בנפתלין ובתרמית.
אני מזמין אותו להוכיח שיש נפתלין בגלולה. הרי זה כתוב שחור על גבי מסך בפוסט שלו. והוא הרי עיתונאי ומראשי הפורום הזה אז בטח יש לו הוכחה שהמוצר של FFI הוא נפתלין ?
-
מיכאל, אנחנו יודעים. באמת. אין לנו שום דבר נגדך, אנחנו כבר לא חושבים שאתה מוכר גלולות, זה בסדר. מבטיח.
פלונטר, לגביך יש 2 אפשרויות:
1. אתה לא נוכל, אתה באמת מאמין במוצר לך ומשום מה אתה פשוט מסרב להבין את מה שאומרים לך כאן: אם המוצר שלך היה אמיתי, הם לא היו צריכים אותך. הם היו עסוקים מדי בבניית מספיק מפעלים כדי לספק את הביקוש. תפנים מה המשמעויות של השפעה על 10% מצריכת הדלק העולמית, תבין כמה כסף זה ואז תגיד לי שבתור הממציא לא היית משקיע כמה אלפים בודדים בהוכחה (שאין לך, אם נדמה לך - מבורות - שיש לך, אז הנה אומרים לך כמה וכמה מהנדסים שאין לך), כדי למכור את זה לממשלות וליצרני רכב, חברות דלק ובעצם לכל מי שאי פעם מפעיל מנוע.
2. אתה כן נוכל. אני מסרב להאמין שמישהו אטום עד כדי הסעיף הראשון, לכן צר לי - אבל זו ברירת המחדל שלי. ברור לך שלא כל אתר זה ג'יפולוג, ברור לך שיש מספיק אנשים שכן יקנו גם אם כאן נפריך כל טענה שלך, אתה מוכן להרוויח למרות שאתה מספיק אינטליגנטי להבין שאין כלום מאחורי המוצר שלך. מה נקרא, נוכל.
-
וואו, באיזו מהירות קברת את ההודעה שלי. אני אחזור עליה: אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף, לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
מה יש לכם להפסיד?
-
אופציה שלישית
3. תוכיח שאני טועה. או אל תצרוך אבל אל תסביר לי דברים. האופנוע שלי עלה מ 160-170 מייל ל 197 מייל למיכל.
תסביר לי את זה:
http://www.plonter.co.il/ffi/mytest.doc
אבל אנא קרא את זה במלואו לפני שאתה מסביר לי (אם יש לך זמן כמובן)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
וואו, באיזו מהירות קברת את ההודעה שלי. אני אחזור עליה: אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף, לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו. רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
צר לי. אני משווק עלוב. פנה ליצרן בחו"ל בוא בטח ישמח לעזור לך.
אני עשיתי את הניסוי הפשוט שלי וזה הספיק לי. וגם החלטתי להאמין לדיברייהם שרק חיזקו את מימצאי הפרטיים.
-
אסף הסביר לך, תחזור תקרא. זה הסבר של מהנדס רכב שנתמך על עובדות מעדיות, בניגוד להסבר שלך.
מעכשיו, כל הודעה שלי (ותהיה כזו כל פעם שתרים את הראש, חביבי) תלווה בציטוט הבא, כדי שכולם יבינו עם מי יש להם עסק וכדי שכולם יבינו שיש לכם מה להסתיר:
ציטוט:
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף, לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
מה יש לכם להפסיד?
וגם התזכורת הזו תופיע:
מאחר ואתם מוכיחים עצמכם כשקרנים, אין לנו שום סיבה לא להניח שהמוצר שלכם לא גורם לנזק. בלי שלילה כפולה, זה אומר שעד שתוכיחו לנו אחרת הוא כן. הניסוי יוכיח מה באמת קורה, אז זה המוצא היחיד שלכם.
-
אז אנחנו מתחייבים שאם אתה תשלם על זה מהכיס שלך, אנחנו לא רק נחזיר לך את הכסף אלא גם נשלם עוד 5000$ לך אישית.
ציטוט:
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף, לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
מה יש לכם להפסיד?
מאחר ואתם מוכיחים עצמכם כשקרנים, אין לנו שום סיבה לא להניח שהמוצר שלכם לא גורם לנזק. בלי שלילה כפולה, זה אומר שעד שתוכיחו לנו אחרת הוא כן. הניסוי יוכיח מה באמת קורה, אז זה המוצא היחיד שלכם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
אסף הסביר לך, תחזור תקרא. זה הסבר של מהנדס רכב שנתמך על עובדות מעדיות, בניגוד להסבר שלך.
מעכשיו, כל הודעה שלי (ותהיה כזו כל פעם שתרים את הראש, חביבי) תלווה בציטוט הבא, כדי שכולם יבינו עם מי יש להם עסק וכדי שכולם יבינו שיש לכם מה להסתיר:
וגם התזכורת הזו תופיע:
הנה השארתי את כל ההודעה שלך שתשמח.
אצלי במנוע של ה VMAX הכל טוב ושמח כבר חודשיים. וככה אצל כמה אנשים שאני מכיר אישית. ושיהיה לך לבריאות עם הרכב שלך ותכניס לו מה שבא לך.
אני פה רק בגלל נימרוד ולא בשביל למכור לך שום דבר.
וסתם ניזכרתי במשהו
אני איש מחשבים. ופעם איש אחד אמר ש 64K זה דיי והותר לכל מה שאדם יצטרך אי פעם במחשב שלו
(ושמו היה ביל גייטס) והיו עוד כמה אנשים שאמרו דברים מאוד חכמים באותה עת אבל מאוחר יותר....
ניזכרתי גם שהיו דיי הרבה אנשים שחשבו פעם שהעולם שטוח והוכיחו את זה בהיגיון רב (באותה תקופה) אז אני מקווה ש FFI צודקים ואתה טועה ולך תוכיח לי במבחן שהם טועים ואתה צודק. עד אז האופנוע שאני רוכב עליו יום יום צודק הרבה יותר מכל מה שכתוב פה בפורום. ומי יתן שהמנוע שלו שיש עליו כבר משהו כמו87000 מייל יסע עוד 40-50 אלף בראש טוב ועם צריכת דלק נמוכה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
אז אנחנו מתחייבים שאם אתה תשלם על זה מהכיס שלך, אנחנו לא רק נחזיר לך את הכסף אלא גם נשלם עוד 5000$ לך אישית.
הכל דיבורים.
עיתונות חוקרת אמורה לחקור ולא לתרגם דברים כמו נפתלין. אני מוכן להוכיח שאין שם נפתלין כמו שנימרוד אמר. כמה אתה משלם על הוכחה שאין במוצר נפתלין ? (נדבקתי למשהו אבל זה מוצא חן בעיניי)
קח רכב. שים את המוצר ומדוד. (גם טרקטור טוב) ואז נדבר.
(מעניין אם קראת את מה שביקשתי ממך לקרוא קודם)
-
או במילים אחרות, למרות שזה לא יעלה לך כלום ואתה אפילו תרוויח מייד 5000$, אתה לא מוכן. נוכל!
ציטוט:
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף (גם לך אישית בתוספת 5000$ כפיצוי על הטרחה), לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
מה יש לכם להפסיד?
-
פלונטר, זה כבר באמת נשמע לא רציני. עם תדפיס כזה אתה לא יכול לפנות ל"תעבורה".
בתור מפיץ עצמאי במדינה שלך דווקא עליך האחריות להמציא אישור בשפת המדינה הזו, כמו מכון התקנים, מנהל הדלק שעומד להתפרסם, או דו"ח בדיקה של מעבדה ישראלית נייטרלית, שזה הכי משכנע.
אתה יודע מה, אני אהיה הראשון לשים את הכסף.
-
יא איש שיווק (כן, זו קללה כרגע וסליחה ליוני5) אל תסיט את הנושא! נראה אותך גבר, איפה האמון במוצר? מה קרה, לא רוצה 5000$? לא רוצה להוכיח שאתה צודק?
נוכל!
ציטוט:
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף (גם לך אישית בתוספת 5000$ כפיצוי על הטרחה), לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
מה יש לכם להפסיד?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
או במילים אחרות, למרות שזה לא יעלה לך כלום ואתה אפילו תרוויח מייד 5000$, אתה לא מוכן. נוכל!
שוב "נוכל" :-)
לא קראתי לך אידיוט או משהו דומה ואתה ממשיך להיתלהם כמו (האמת שלא בא לי לכתוב פה את מה שבא לי לכתוב כי זה דיי מגעיל אבל מתאים למה שאתה כותב).
ואנא אל תמחק כלום. שישאר להיסטוריה
-
השרשור הזה גדל על שמרים :mrgreen:
-
צטט:
מה יש לכם להפסיד?
חברה, אתם מצחיקים.
בקצב הזה כל יום יקום לי משיהו מאי שם בעולם ויסתור את התוצאות שלכם או לא יקבל אותם, מי אתם בכלל, לאיזה גוף מוסמך אתם בכלל שייכים?!
עתונאי קטן במדור נידח שמנסה ליסחוט אייטם, ועוד אחד שרוצה להכניס כסף למעבדת הבדיקות הפרטית שלו.
אנו לא צריכים שום אישור ובדיקה עלומה ובילתי קבילה שלכם.
מי שרוצה לבדוק במעבדה פרטית או באופן פרטי שיטיל את האחריות והעלותך על עצמו ולא ינסה לגרור אותה על המפיצים.
אמרתי כבר ואני יעמוד בדיבורי:
המוצר נמצא כרגע בבדיקת מכון הנפט והאנרגיה. את התוצאות אני מבטיח לפרסם כאן! או שכבר תשמעו עליהם לבד...
עד אז תהנו מהספק שלכם.
-
מעבדת הבדיקות הפרטית שלי היא הטכניון, קצת קשה לך להאשים אותם במשוא פנים. אופסי...
תמשיך, חמודי. אם אתה רוצה את המילה האחרונה, יישר כח. עד אז, אתה מתחמק (ואל תדאג, אחרי איך שקברת את עצמך כאן לא נמחק את זה בחיים).
ציטוט:
מה יש לכם להפסיד?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
יא איש שיווק (כן, זו קללה כרגע וסליחה ליוני5) אל תסיט את הנושא! נראה אותך גבר, איפה האמון במוצר? מה קרה, לא רוצה 5000$? לא רוצה להוכיח שאתה צודק?
נוכל!
ואם הייתי אישה ? לא טוב ?
לא רוצה שום 5000$ אני רוצה כמה עשורת שקלים על המוצר.
רוצה מבחן לך תעשה. לא רוצה אל תיקנה. קרא לי נוכל ותקבל תשובה באותה רמה (ואל תצפה שאסביר לך לאט לאט על איזו רמת שיחה אני מדבר איתך).
ואני לא איש שיווק דווקא. אני גם מתכנת של אתרי מסחר מקוון ועוד הרבה דברים. מה שאני לא זה מכונאי. ועוד לא טרחת להסביר לי את צריכת הדלק באופנוע שלי
-
האמת היא שנהייה לי מאוד נחמד פה ובגלל שאני לא רואה מונדיאל אשמח להמשיח לשוחח איתך על הנושא עד שימאס לי ממך (הכוונה היא לאלון_ק כמובן)
-
יצאו לי כמה שגיאות כתיב אבל זה מהכיף של השיחה הקולחת
(ואני ממתין להסבר למה האופנוע אחרי 5 וחצי שנים החליט לתת עוד כ 20% תפוקה לדלק)