במקום, רק בשביל הפוזה, עוד לא חיזקתי לו את התושבת...
אסף.
Printable View
אסף
נראה טוב
מה עם איזה דיגום של הג'אנטים עם מברשת פלדה על מקדחה, וצביעה יפה שלהם, רק כדי לא לפגוע ברושם הכללי?
אם תרצה, אני מוכן לבוא ולעזור בזה.
לגבי רטיבות וחדירות מיים - אטימת רכב , לאו דווקא ישן, תמיד נטתה לבעיות. לא בטוח שהגומיות יעזרו. אולי הייתה חדירה כזו גם בהרכבה המקורית. (למרות שברכב שעובד הרבה באירופה, סביר שהיצרן היה שם לב לזה).
אסף כל הכבוד.
אני עוקב בהנאה רבה אחרי הפרויקט שלך. כשהרכב יגיע לאילת (ואני בטוח שהוא יגיע) יהיה לו מקום של כבוד אצלי בחניה.
בהצלחה בהמשך.
חנן, תודה על ההזמנה. ואתה יודע שהייתי בא גם בלי הזמנה... למרות שדווקא החניה בעבודה שלך היא אחד מהספוטים הנחשקים ביותר באילת, מבחינתי... ;);)
אסף.
שלום אסף
אני עוקב בהנאה אחרי השרשור הזה מדי פעם וכול הכבוד.
לצערי רק לאחרונה ראיתי במושב אורה (אזור י-ם) קמפר דומה במצב נייח ביותר. אם תרצה/תצטרך חלפים/קניבליזם אוכל להשאיר על הקמפר פתק בשבילך או לברר מי הבעלים (או שאולי אתה כבר מכיר אותו?).
בברכה דני
בהחלט, פתק יהיה לעניין. תודה!
אסף.
מ ק ס י ם ! ! ! אין מילה אחרת.
להורים שלי היה טרנספורטר דומה לזה בצבע תכלת מחריד, יש לי תמונות ילדות מהטיולים איתו לסיני עוד מהתקופה שהיא הייתה שלנו.
..אז קבענו. בירה עליך. :D:D
השבוע מצאתי ששיפוץ ציריות הוא מטלה מגרזת ומלכלכת, כנראה הכי "מגרזת" ברכב. גיילתי שחיקה לא יפה באחד מה CVים, ואני מתכוון להשתמש בטריק שכל מי שבונה באגי עם ציריות טרנספורטר מכיר - אני אחבר את הציריה הימנית בצד שמאל ולהיפך.
(צילמתי, אל תדאגו, אבל התמונות לא עכשיו).
הערה חשובה למי שמרכיב CVים של טרנספורטר - הספרים מבלבלים לגבי כיוון ההרכבה, בגלל שלאורך השנים יש שינוי ב CVים. אז שימו לב - אם יש חריץ אחד, הוא בצד החיצוני (צד הפלאנג'), אם יש חריץ אחד בצב אחד ושלושה חריצים בצד השני - החריץ הבודד כלפי פנים (צד הגל).
ה"מדרגה" בחלק הפנימי של הCV תמיד כלפי פנים.
אסף.
תמונות של הפאזל.
כשמשפצים מפרקים, חשוב לעשות את העבודה לכל אחד בנפרד, ולא לערבב בין החלקים.
חשוב גם להיות סבלניים ולא לקצר את הדרך או להשתמש בכוח. (אני השתמשתי בקיצור דרך אחד, חוקי, אבל זה יוצא מהכלל אז אני לא מגלה).
ההרכבה בסוף של הכדוריות למקום ושלושת החלקים שמסביבם היא פאזל הגיון שמשאיר הרבה אנשים עם פה פעור, או מייללים על הרצפה כמו ילדות קטנות. וכמו בפאזל הגיון, כשמבינים את הרעיון זה יותר קל.
שימו לב איך נראים סימני שחיקה לא יפים, זה לא תקין ובהזדמנות אני אחליף את המפרק הזה. בינתיים, כאמור, אני מרכיב את הציריות הפוך.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1238699732
כך נראים סימני שחיקה טבעיים של הכדור בתוך הכלוב שלו:
http://www.jeepolog.com/forums/attac...9&d=1238699582
אסף.
פה יש חומר מעניין בנושא ה CV'S
http://www.outfrontmotorsports.com/cv_assembly.htm
אחלה קישור, חנן.
בינתיים פירקתי וניקיתי את הציריה השניה, וגיליתי ששם שני המפרקים שחוקים מדי. שניהם גם שחוקים בשני הצדדים.אמנם יש להם עוד קילומטרים רבים של שירות, אבל צפוי רעש. באחד מהם גם סימני התחממות (דיסקולורציה), מה שמסביר את השחיקה. אני אתקין אותם בינתיים, כדי שהרכב ייסע, אבל אני לא מוותר להם, ואני מתכוון להזמין ארבעה מפרקים חדשים.
אסף.
עוד דבר חנן,
הרכבת בבאגי CV 930 , הם מתאימים בדיוק לגיר ולסטאבאקס? כלומר - חליפיים בלי עניינים? (מצאתי ב 60 דולר אחד, עדיף על המקורי מהרבה בחינות אז אני חושב על זה)
אסף.
והציריה עצמה? אותו קוטר ואותן שיניים?
הנה תמונות של הCV שחוק ועם סימני התחממות.
יש גם תמונה של ה CV שיש לי בתור חלקי חילוף (מיועד לחיפושית-באחה החצי בנויה ) וכמו שניתן לראות פירקתי לו את החלק החיצוני כדי לבדוק את מצבו, אבל הגריז שרוף ובאופן כללי הוא נראה זוועה, גם דיסקולורציה של התחממות וגם חלודה. זה תוצאה של שימוש בגריז רגיל ולא מיוחד.
אסף.
אסף שלום
אם אתה באזור וצריך CV TYPE 2 אתה מוזמן יש לי 4 משומשים במצב טוב
יוסי
אסף
לגבי היציאות מהגיר והסטאבאקס הם מתאימים אחד לאחד
רק לבדוק איזה גיר יש 002 או 091 והשינון בסטאבאקס ארוך או קצר ולפי זה להזמין
אני הזמנתי מ CIP1
יוסי
בדקתי היום ויש 33 שיניים בציריה, אז 930 לא יתאים (28 שיניים). ראיתיCV TYPE2 מחוזק של EMPI, (שחור, כרומולי) מישהו מכיר?
בינתיים, יוסי, תארוז 2...
אסף.
ארוזים
לגבי ציריות אפשר להזמין גם ציריות 28 שיניים ואם אני לא טועה אאודי החדשות A4 A6 מגיעות עם CV בקוטר של 108 ממ שזה כמו CV 930 וגם במוו משנים מסויימות
השאלה למה אתה רוצה CV 930 לקמפר או לבאחה ? (חשיבות לרוחב הCV בשביל זווית העבודה)
ולא יודע אם אתה מכיר אבל בכל זאת
http://www.blindchickenracing.com/Ho...es_and_cvs.htm
יוסי
זה רק בשביל הקמפר, אז אין חשיבות לזווית. חשבתי לכמה שעות שאם זה באותו מחיר (ומצאתי באזור ה 60 דולר) אז למה לא לעבור ל 930. אבל את הציריות יש לי, ואני לא מתכוון להחליף, אז אני אשאר עם CV רגילים עם 33 שיניים. מה שמעניין הוא המחוזקים של EMPI שעולים אותו דבר, הבעיה היא שהרבה מוצרים של EMPI הם זבליים בימינו, אז אני לא בטוח אם אני רוצה.
אגב, ציריות של גולף GTI מהדורות הראשונים הם בקוטר 100, של האאודי החדשות, כאמור, הן 108, ויש עוד במשפחה, כולן עם אותו מעגל חלוקה של הברגים. הבעיה היא, ממה שראיתי, שהכדור בתוך המפרק קטן יחסית לשל הטרנספורטר, וזה אומר שבעומס של רכב כבד הם לא יעמדו.
יאללה, נשאיר את ענייני הציריות מאחורינו (יוסי, תרים לי טלפון כשאתה עולה למרכז, או שאני אדבר איתך כשאני בדרום) וממשיכים....
לא הגיע בדואר רשיון חדש, למרות ששילמתי את הקודם. התקשרתי למרכז המידע לשאול מה, וענתה לי זאת שעונה, שהרשיון חסום. למה ? היא לא יודעת, צריך ללכת למשרד הרישוי. "אנחנו רק מרכז מידע, אני לא יודעת למה הרשיון חסום" היא אמרה. גם לכם זה נשמע מוזר? כאילו... מרכז ידע, ואני ביקשתי מידע, לא? אז צריך לקחת עוד יום חופש, כנראה כדי לגלות שזו איזו שטות. אני כבר חייב את הרשיון, כדי לעשות טסט (כן, זה מתקרב) וממילא צריך ללכת למשרד הרישוי כדי להוציא אישור תנועה זמני שאיתו אני אסע לאגזוזן ואז למוסך שיכין את האוטו לטסט (רכב מיושן צריך אישור מוסך). אז שיהיה.
אסף.
לא הגיע כי לא עשית טסט. מנסיון דומה, הם יודעים שרק שילמת ושלא עשית טסט, כך שמבחינתם הרכב ממשיך לעמוד, ולרכב עומד, גם אם הוא רשום אספנות - הם לא שולחים יזום, וגם לא דרך הזמנה באינטרנט או ברישויופון. רק להגיע פיסית.
הרישויופון זה חרטא אחת גדולה - חברה חיצונית, שאין לה גישה אמיתי לעומק בסיס הנתונים של משרד הרישי.
קרה לי דבר זהה לא מזמן. רשיון חסום, אין מידע בטלפון, גש למשרד הרישוי ושם יגידו לך.
מלחיץ משהו...
ניגשתי.
שורה תחתונה רכב גם אם הוא מוגדר אספנות אבל עמד כמה שנים מבחינה רישומית אצלהם (לא שולמו אגרות) רשיונו מקבל הגדרת "חסום".
איך מסירים את החסימה?
ניגשים למשרד הרישוי, מחכים בתור שעתיים ומשהו, כשמגיע תורך מגיש את רשיון הרכב לפקידה החביבה ואומר "שלום, רכשתי רכב אספנות. המתנתי לרשיון הרכב החדש והוא לא הגיע. בשיחה עם המוקד הטלפוני שלכם התוודעתי לכך שרשיון הרכב שרכשתי, מוגדר כחסום.
ואז היא אומרת "אה זה בסדר, עכשיו נסיר את החסימה. זה כי הוא עמד הרבה שנים." דקה של הקלדות ואתה עם רשיון חדש נקי מחסימות ועדיין חם מהמדפסת ביד.
בהצלחה.
לכל מיואשי משרד הרישוי - ממליץ בחום על משרד הרישוי בקריית אליעזר בחיפה (לא המשרד הראשי במפרץ).
לכל מה שקשור בניירת הם הכתובת הנוחה ביותר, כמעט אף פעם אין תור ומקבלים שירות יחסית זריז ואדיב (הכי הרבה שחיכיתי שם היה חצי שעה וגם זה היה חד פעמי, לרב מדובר בדקות).
בהצלחה
גלעד
קצת סדר ונקיון לכבוד פסח... אז צילמתי כמה תמונות פנים.
וגם מבט מבחוץ, על העבודה בתנאי שטח..
אסף.
בעקרון, צריך גריז גרפיט (בשביל הטמפרטורות הגבוהות המשולבות עם לחץ גדול) עם תוסף מוליבדן דיסולפיד. שפופרת של 90 גרם עולה 10 שקלים.
צריך להיות כתוב על השפופרת CV Joint Grease ואז אתה יודע שזה זה.
איפה התאום מסתובב?? (רוצה לראות)
אסף.
אני ראיתי כזה ...
אבל לא הייתי בטוח שזה תאום ...
בכל מקרה זה חנה ברחוב K בוואשינגטון DC ...