אורגד
עמק יזרעאל המערבי (נהלל עד כביש הסרגל)
0584443344
Printable View
אורגד
עמק יזרעאל המערבי (נהלל עד כביש הסרגל)
0584443344
מתן - גם עמק יזרעל וגן ירושליים,,,,,איפה בסופי השבוע,,,,, לאור נבו קריות וגליל מערבי 0547885039 - טריוס שחור וקטן אבל מצוייד עם כל ציוד החילוץ ומתורגל,,,
ליאור יונתן - אזור מבשרת ציון/ ירושלים/ בית שמש היילקס עם מה שצריך 058-4001089
Sent from my Hilux using Tapatalk
אור ,עם ג'מיני, 0548083117 אזור פרדס חנה (הר חורשן\ מענית\ רמות מנשה). אם הגמני לא יחלץ לפחות קפה עלי :)
משה פגרו ארוך עם רצועות שאקלים וקפה 052-6054353 אזור עמק יזראל
אורן, מסילת ציון, (בית שמש/לטרון/אבו גוש) ג׳ימיני, רצועות, שאקלים וזוג ידיים של חקלאי.
וגם הקפה עלי.
0528485
שתיים
שמונה
שלוש
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
גם אני פה אזור גליל מערבי שלומי והסביבה יובל 0505373510
השתדרגנו ועברנו ללנד קרוזר משופר עם כננת וערכת חילוץ רחבה ויכול לעזור באזור הקריות וציפורי בעיקר, במשך השבוע מוציא טיולי שטח בגליל ללקוחות אוהבי טבע - חסרי הגיפים להם אנחנו קוראים גיפלסים לאור נבו גיפון נעים 0547885039
אכן בתחילת דרכי בשטח, הייתי עם טריוס בדיונות נחל אלכסנדר והמכוונים היו עסוקים בדיון על הפרחים ובנסיון שיפור לאחור שקעתי,, הגיע חבר עם גימיני שלא יכל לעזור אבל קפץ לקרוא לפראדו מהחורשה שבא אבל שקע גם הוא ואז הוא קרא בקשר לחבר עם היילקס משופר ומלא כל טוב שהוציא אותו אבל החליט "להעניש" אותי והשאיר אותי ואת הגימיני שם (למרות שהסברנו שזה ערב שבת ואפשר לוותר על האגו) :-( לצערינו נטשנו את הטריוס ועם הגימיני יצאנו לארוחת ערב שבת בבית עם הנכדים וב 21:30 פירסמתי בפייסבוק שאני צריך עזרה לשבת בבקר,,, תוך פחות מדקה חברים קפצו וקראו לחבר שכינויו "הבורר" מי שמכיר מכיר,,, (האיש והנשמה) וללא היסוס קבע איתנו מיפגש ב 23:00 בצומת M הדרך והיגענו עם הרכב הפרטי,,, הוא כבר היה במקום עם המיפלצת, כבר אסף חבר מסייע לכיוון וכבר הוריד אוויר,, ניווטטי בחושך אל שיא הגובה לפי סימני דרך שהשארתי מראש (חבל דק על השיחים בפניות הנכונות) ותוך דקות עם שימוש של נסיון רב בכננת ממרחק בטוח הרכב היה בחוף והמשכנו לקפה ,,, אז כמו שכתב החבר למעלה יש הרבה ג'יפאים עם נשמות ויש כאלה שרק עושים פוזות ומשאירים גיפאי בשטח,, אני הצטרפתי מאז למחלצים, עברתי קורס מדריכי שטח, שידרגתי הרכב לקרוזר עם כננת ויצאתי כמובן לעשרות חילוצים בציפורי ובקריות,, זו הדרך הנכונה,, לחלץ עם הנשמה, לאור נבו גיפון-נעים 0547885039 לציפורי - עכו - קריות
לידיעה, הוקמה קבוצת חילוצים לחברי גיפולוג בווטסאפ. כל מי שנרשם בשירשור הזה והביע נכונות להכלל בקבוצת הווטסאפ, נמצא בקבוצה.
חברים שרוצים להצטרף, נא לשלוח לי הודעה פרטית, עם מספר טלפון בספרות בלבד ולאחר אישור כללי הקבוצה, תהיו חלק ממנה. בקבוצה חברים היום כ 180 חברים והיא חרישית כל זמן שאין חילוצים.
לביא
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אמיתי נוה
אזור בית שמש-ירושלים וכל מה שביניהם אם יש הרבה זמן פנוי יכול גם להגיע כמעט לכל מקום.
אומנם סמוראי קצר אבל עם לא מעט מומנט ורצון טוב.[emoji4]
יש רצועה
יש גם סט ענק של כלים.
וגם קפה.
0584588875
Sent from my m3 note using Tapatalk
איזור גדרה ,כפר מנחם ,יד בנימין , קרית מלאכי
איפה שניתן להגיע בפריווט
יש כלי עבודה
יכול להצטרף למחלץ נוסף
ידע טכני מכני מינמאלי ומעלה
גם בשעות הזויות אפשר לנסות
דתי חובש כיפה גדולה
בשבת ניתן להצטרף אלי לבית הכנסת
0533114739 רק טלפונית אין הודעות טלפון כשר אולטרה
שלום. תודה על ההתנדבות. החילוצים בגיפולוג עברו לפלטפורמת ווטסאפ. לחסרי הטלפון החכם וה 4x4 פחות רלוונטי.
לביא
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
דווקא רלוונטי גם למי שיש לו 2*4. אפילו אם זה לעזור בלהקפיץ חלקים של סרן למפגש שביל/כביש..
החלק היותר קשה הוא העדר יישום כמו ווטסאפ בטלפון הכשר, כלומר הישענות רק על סמס או שיחת טלפון
נשלח מהנייד
אם אתה עדיין לא חבר בקבוצת בהוטסאפ של חילוצי גיפולוג, ממליץ להרשם כיוון ששם עיקר פעולות החילוץ.
דרך אגב - יש לך שני חשבונות באתר (אני מניח שציטטת חשבון אחר שלך)?
נשלח מהנייד
אוסיף אותך
לביא
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
רכב רך, 2X4.
ראש טוב וידיים טובות.
כלים רבים, ותמיכה של בית מלאכה מכני. (חריטה כרסום)
איזור קרית גת, לכיש, בית גוברין, נגב מערבי.
זוהר לב.
0528564448