תומר ידידי- בשמחה הייתי רוכש לך אבל... לדאבוני מחר בבוקר אני בעקירה כירורגית של שן שהחליטה לעשות לי שמות בפה החל מאתמול :cry: :cry: :cry:
חוץ מזה- אתה מהדרום? מוכר כלים של סיגנט? אני מת לסט בוקסות- איפה אתה מוכר בדיוק?
Printable View
תומר ידידי- בשמחה הייתי רוכש לך אבל... לדאבוני מחר בבוקר אני בעקירה כירורגית של שן שהחליטה לעשות לי שמות בפה החל מאתמול :cry: :cry: :cry:
חוץ מזה- אתה מהדרום? מוכר כלים של סיגנט? אני מת לסט בוקסות- איפה אתה מוכר בדיוק?
ואני...אני נוחת ב10 בבוקר בארץ...ו...מגיע כמובן
חברי הפורום הגרים במודיעין מזמינים את כולם לאיזורינו בואדי ענבה
מאחורי העיר מודיעין מקום גדול , ירוק בעיניים , מגרש משחקים קטן , עליות
מאתגרות ומעט שלוליות "מעינינות"
במקום יער ברקת בואו אלינו נדריך את כולם איך להגיע
תנו תגובה ומחר יום שישי בשעה החל מ13.00 נכוון את כולם
:D :D :D :D :D :D :D
**************************************** *
לא מחקתי. השארתי את ההודעה שלכם. אבל בחייאת רבאק- מילא אתה כותב הזמנה למפגש במודיעין- זה מצויין. מילא אתה מזמין את כל חברי הפורום חצי שעה אחרי שנרשמתם בעצמכם- אין לי בעיה עם זה... חברים חדשים הם גם חברים. זה שאתם לא ממש מבינים מה הולך פה- לא נורא. זה שבהודעה הנפרדת שבה אתם מזמינים למפגש רמת ההתבטאות היא לא מה שמקובל כאן- גם לא נורא, אפשר לערוך, ואחרי כמה פעמים תבינו לבד.
אבל זה שאתה כותב את ההזמנה בתוך ההזמנה למפגש ג'יפולוג הרשמי? קצת חצוף, הייתי אומר.
אני מזמין גם את "פטישי האוויר" ממודיעין למפגש ג'יפולוג. זה שאתם חסרי טקט- עדיין לא סיבה להוציא אתכם מהכלל. בכניסה לשטח יש מסלעה, אתם מוזמנים לשבור עליה את הג'יפים שלכם ביחד עם כולם.
מחר. צהריים. אתם יודעים איפה- יש מפה והסבר. נבוא למודיעין בפעם אחרת.
אסף.
לחברים ממודיעין, שמעתם פעם על המילה "טקט" ?
מה בדיוק עבר לכם בראש כשכתבתם את ההזמנה הזו, בתוך הזמנה של חבר לאותה שעה בדיוק?
מאוד לא לעניין :evil:
חנן ידידי.......
לא היתה כל כוונה לפגוע ,נהפוך הוא רצינו לשדרג את המפגש המיוחל של חברי הפורום וזה היה אך ורק בגדר הצעה.
כמובן שנקבל את דעת החברים ולפי זה נפעל.
תודה אבי.
אבי, אני מכיר אותך כבן אדם נורמלי, לא כ****
אבל ראבאק, הצלחתם להביא לי את הסעיף :evil:
אני חושב שיש כאן מקום להתנצלות גדולה לפני אסף.
ואם רק היתה לכם בעיה של התנסחות, והכוונה היתה טובה, אז כאן זה המקום לתקן את הטעות.
פנו אלי מספר חברים שאני אשמור להם מדבקות. לדעתי האפשרות הטובה ביותר היא שמי שרוצה מדבקה ולא יכול להגיע למפגש יבקש מחבר אחר מאותו איזור בארץ לקנות עבורו. מספר המדבקות שהופקו מוגבל וקניה של משהו אחר עבורכם תבטיח לכם מדבקות.
מבחינתי גם לא צריכה להיות בעיה לשלוח אליי מעטפה ובתוכה מעטפה מבוילת עם כתובת שלכם, וכסף, ואני אשלח אליכם מדבקות.
החיסרון היחיד שאני רואה בשיטה הזו הוא שהמדבקות יגיעו אליכם עם קפל, שכן מדובר במדבקות גדולות (אלא אם כן, תשלחו מעטפה גדולה במיוחד, שתכיל מדבקה בקוטר של כ20 ס"מ) .
אסף
איזור התעשיה המדובר הוא איירפורט סיטי?
-ארז 8) -
הוא כנראה יצטרך לשמור על עצמו עד מחר....ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
תזכורת (אני יודע שאני כבר כמעט מנג'ס, אבל שאלו אותי, אז הנה זה שוב)
אנחנו מתכננים פיקניק משפחתי- לא מספיק לבוא עם הג'יפים. תבואו עם המשפחה- על נשיכם וטפכם (אלא אם כן ממש לא בא להם לצאת לטבע). איתי באים גם הג'ינג'ית וגם הגמד תכול העיניים... שלא יתבאסו להיות לבד בחבורת הגברים וג'יפיהם.
אסף.
לא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
אני בא עם שרון והגמד בן 4
חוק מרפי שיחק אותה נגדי הפעם... גם אני וגם הקטנה חטפנו שפעת :evil: :evil: כ"כ חיכיתי למפגש ועכשיו לא אוכל להגיע....
יש מצב שמישהו מהצפון יקח לי מדבקה ?
-תודה מראש,
סרגיי
and i...i missed the morning flight and the next one is at 23:00...
enjoy there !!!
אורי,
מה שסגרנו לגבי מדבקות עדיין עומד בעינו ?
היה אחלה , נחמד להכיר את כולם.
:wink:
כן
לא יכולתי להגיע מצטער :cry:
עידן אולי הבאת מדבקות ספר :wink:
אם כן צור קשר 8854759- 050
שלום לכולם
היום נמשך לי עד מאוחר
חבל רציתי מאוד להגיע ולפגוש אותכם
מזל טוב אסף
אשמח גם למדבקה
שבת שלום
עמוס 052-2924362
מתנצל על התגובה המאוחרת אבל רק עכשיו נתקלתי בתשובה המכוערת של מי המתיימר כנראה להיות לא רק מארגן מפגשים, אלה מורה נבוכים לשפה העברית!!
אריק ידידי היקר, לך תלמד ראשית דרך ארץ ולפני שאתה מתנפל על אדם תבדוק את העובדות לעומקן. אבי כתב לתומו את מה שכתב מתוך כוונה לעניין אותכם במקום מעניין אחר, לו זו בלבד האיש כיוון לטוב ואתה התנפלת עליו כאילו אין מחר. שלא יהיה לך ספק איש מאיתנו אינו נופל ברמתו האינטלקטואלית ממך ידידי, אך שאנו בוחרים לא לעשות בכך שימוש ציני כפי שאתה בחרת!! להבא ( אם תהיה) נתנסח ברמה אקדמית רהוטה!
אגב: אבי ויחד עימו עוד מספר חברים נמצאים באתר מיומו הראשון אך בשל איבוד סיסמא נרשמנו שוב.
תודה על המפגש.
:shock: :shock: :shock:
ירון.
ירון, חבל שאתה ממשיך את מה שהובהר כחוסר הבנה של אבי. דיברנו על זה במפגש, ואני חושב שהעניינים הוסדרו בין כולם.
קצת לפני שאבי הזמין כאן את האנשים, היתה הזמנה בהודעה נפרדת תוך התעלמות מהמפגש, ונראתה כמו מה שהובן על ידי חברי המערכת כנסיון מכוער "לגנוב" אנשים מהמפגש של אסף, לא כנסיון להזיז את כל המפגש למקום אחר.
זה הרתיח את כולנו, וכתגובה אסף כתב לך תגובה, שהיא צוננת יחסית למה שהובן מהתגובה שלכם, בטח לא תגובה מכוערת ביחס למצב.
תקרא את כל השרשור הזה ותבין שאסף עמל זמן רב למצוא את מקום המפגש האידאלי ועשה כמה נסיעות אל האיזור (מקום המפגש בפועל לא היה המקום המקורי מסיבות שלא תלויות בנו) .
בקיצור, לא הבנתם, התנצלתם, חבל שאתה ממשיך. כבר קבענו איתכם לפעם הבאה במודיעין.
די.
בידידות.
חנן.
היה יופי של מפגש, למען הסדר הטוב - דיון ההזמנה נעול.
כולם מוזמנים לדיון סיכום המפגש -
http://jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=7659