הדברים האלה (המלכודות עם ה"פתיון" הרייחני) יותר מסריחים מהקקי של התרנגולות - לא יודע מה עדיף...
חבר שלי שם כזה במוסך שלו... לא היו זבובים... או שבעצם, בכלל לא בטוח, בגלל שגם אנחנו לא יכולנו לשבת שם... אז הוא הזיז את זה... רחוק.
Printable View
הדברים האלה (המלכודות עם ה"פתיון" הרייחני) יותר מסריחים מהקקי של התרנגולות - לא יודע מה עדיף...
חבר שלי שם כזה במוסך שלו... לא היו זבובים... או שבעצם, בכלל לא בטוח, בגלל שגם אנחנו לא יכולנו לשבת שם... אז הוא הזיז את זה... רחוק.
כן... אבל חיים לא גר או עובד בלול שעות על גבי שעות
גם נכון..
בקבוק עם סירופ או מי סוכר ניראה לי שיעבוד. אבל איך מניחים את הבקבוק - עם הפתח למעלה ? הם יגלשו לחלק התחתון ? לא ניראה סביר.
קובץ מצורף 87366
קובץ מצורף 87367
מסביר?
פיתיון לזבובים: מזוג 1/2 כוס מתערובת העופות לבקבוק, הוסף 1.5 ליטר מים, סגור את הבקבוק. המתן שבוע והנה יש לך פיתיון משובח לזבובים.
נחשים: רסס מסביב לכלוב עם תרסיס נגד גוקים....זה עובד ....
חוצמזה....יותר זול לקנות ביצים בסופר....
הזבובים יורדים למטה או רק דבורים ערביות - אם זיהיתי נכון ?
כל חרק יכול לנחות ו״ללכת״ לכיוון הסירופ. הבעיה היא שזבובים (כמו דבורים וכמו יתושים) יכולים להמריא רק אנכית למעלה, כמו מסוק.
לכן הקונוס ההפוך, כי הם פשוט לא יכולים להמריא.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אבל הם זוחלים/הולכים למטה בלי בעיה ?
חיים אתה מרכבים 10 כאלה בדקה... תנסה ותראה. שים כל מני פתיונות שהוצעו פה וספר לנו מה עבד ומה לא.
בלבנון השנייה היה לנו בבסיס בעיה קשה עם הזבובים, היינו עובדים בלילה וישנים ביום והם היו חוגגים עלינו, מלכודת עם שניצל רקוב תפסה את הזבובים, מלכודת עם פטל תפסה רק דבורים (מיכל מלא עד אפס מקום).
ובגלל שזה לא שקוף - סנסור בפתח, שסופר את מספר הנלכדים ושולח הודעת SMS, לשלושה טלפונים, לבוא לרוקן...
בעצם, זה יותר מידי אלקטרוניקה - משקל-קפיץ רגיש ביותר (עם מחסום רוח, למען הדיוק), שבמשקל/כמות זבובים ידועים(!!!) מצלצל בפעמון או מקיש בראשו של המואזין בכפר הקרוב, שיקרא לחיים ברמקול, לרוקן..
מים מעורבים באבקת סוכר - לא עובד.
מים מעורבים בתערובת לתרנגולות - לא עובד.
מים מעורבים בשמרים - לא עובד.
עכשיו תמשיכו להציע.
מה עם בשר? צריך לתת לזה גם להרקב...
או שפשוט תקנה זבובן וזהו
במים עם השמרים צריך לשים סוכר...
שמתי סוכר בשמרים - וזה לא עובד. תליתי היום דף הדבקה לניסיון וניראה מה יהיו התוצאות מחר. זבובן - איפה קונים ? אצלי במכולת לא מצאתי........
הבוקר נפל שדוד התרנגול היפה שקניתי ב- 60 שקל - ומיד הבאתי שני חדשים במחיר זהה.כנראה שתרנגול אחד ל- 20 בנות היה כבד עליו והוא החליט להתפגר. שתי דקות אחרי שהם נכנסו ללול 3 נקבות כבר נבעלו בלי לבקש רשות, ועוד מתרנגול אחד - הצעיר. המבוגר יותר והיפה יותר הסתפק בקריאות טריטוריאליות במקום להתחיל לעבוד.
בינתיים תפוקת הלול עלתה ל- 5 ביצים ביום ,מה שאומר שההכנסה מכסה בינתיים את הריבית על ההשקעה - לפי 10% החזר השקעה שנתי. ניראה בהמשך את ההתפתחות הכלכלית.
זה הזמן לאקזיט.
עוד חודש מקסימום תוכל להנפיק
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
לא יודע לגבי האקזיט אבל אחוזי התמותה שלך והתדירות... משהו שם לא בסדר!!!
אני לא הייתי נוגע בביצים...
חיים אתה מיושן. תשקיע בתעודת סל על מדד הביצים בהונג-קונג, אותה תשואה בלי הזבובים.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ממתין בסבלנות לטלפון מגוגל.
http://img.tapatalk.com/d/14/05/23/sypa4a7e.jpg
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
המדגרה אמורה לייצר מחר או מחרתיים את עשרת האפרוחים הראשונים. בסך הכל יש בה 43 מועמדים לאפרוחות.
אני לא חושב שהייתי כל כך בעצבים כשנולד בני הבכור או אלה שאחריו.וכמו שאני זוכר,בכלל לא הייתי בבית באותו יום.
כל שלושת השבועות של הריון הביצים אני מנסה לדייק בטמפרטורות של המדגרה - ודי מבולבל באם הצלחתי בזה - לא אתפלא אם אקבל אחרי קרוב לחודש ערימת ביצים רקובות............
אם עד סוף השבוע לא ייצא כלום - אני מתקרז בטוח.
האפרוח הראשון בקע לפני כשעה. הוא ניראה לי כזה חלשלוש שהוא לא ישרוד לדעתי יום אחד.
הכי דחוף לי כרגע לדעת במה להאכיל אותם אם הם בני יום אחד. הבנתי שהם יוצאים מהביצה עם מטען מזון למספר ימים. צלוחית מים ממתינה להם באומנת המחוממת.
נא עזרתכם הדחופה - במה להאכיל אותם בלי לשלוח אותי לאיביי לקנות רגלי חרגולים בשמן.
מזל טוב, אבאל'ה.
יש תערובת לאפרוחים אבל מה שההורים אוכלים, יתאים גם לאפרוחים... תפסיק להילחץ..
אגב לגבי הזבובים - מה שהולך עכשיו הכי חזק נגד זבובים פה בבירת הזבובים המכונה "מושב" שבה אני חי - זה חומר חדש יחסית של נוברטיס שניקרא אגיטה. לקנות בחנויות הגרעין.
http://abic.bsmart.co.il/heb/HTMLs/p...&BSS1011=12271