דאף יש על המדף שם? אחת הטובות. חבל שאין בארץ...
קובץ מצורף 90983
Printable View
דאף יש על המדף שם? אחת הטובות. חבל שאין בארץ...
קובץ מצורף 90983
אתה אומר שראית את הסרט לא?
הם משתלטים על חברה נניח היינקן או בקס ומתערבים במתכון, לתת הופך לסירופ סוכר, כשות הופכת לחומר מלאכותי ככה זה כשתאגיד צריך להראות רווחים לבעלי מניות. מה שנפגע זה הטעם. השוק הוא "חופשי" אבל כמות המקום על המדפים היא מוגבלת (אצלך התמונות היא ענקית ביחס למה שאני מכיר) התאגיד משווק את הבירות שלו בהרבה מארזים שונים ובכך בעצם סותם את המדפים עם הסחורה שלו.
דוג פיש הד לדוגמא מייצרים בירה אמיתית מחומרים איכותיים ויש להם מגוון עצום ובירות מתחלפות, תדמיין שגולדסטר הייתה מוציאה כל חודש בירה אחרת.
באמת טובה, בירה צכית שעברה כמה זכיינים, לא ברור מי היה קודם הבירה או הסימפסונים, חרשתי בברצלונה עד שמצאתי חולצה שלהם
יש להם בירה מצויינת. הפאנקין אייל שלהם נפלאה (ומודל לחיקוי אצל החברה ממבשלת הגליל).
ה 90Min IPA וגם ה 120 מצויינות. וגם המידאס טאצ למי שחובב בירות כבדות עם הרבה גוף.
ציינתי שיש הטוענים שיש הרבה מאוד עבודת PR במבשלה (ידוע, כולל תוכנית) והשם שקיבלו
נובע גם מזה. זה לא גורע ממה שאני חושב עליהם.
לפחות מנקודת מבט ישראלית זה נראה שבשנים האחרונות האמריקאים אוהבים סדרות ריאלטי על עסקים יחסית קטנים כמו pawn shop, occ וכו וגם נהנים ללכלך עליהם כשהם הופכים להיות סלבס בזכות החשיפה. אני טעמתי את ה ipa 60 ו90 נהנתי מאוד, לא עפתי לשמיים. אבל אי אפשר להתכחש למלחמה שהאנשים האלה ניהלו והדרך שעברו בשביל להגיע לאן שהם היום.
ברור מאד וגם סיפור מעניין.
ב1988 חברת ההפקה של מאט גרונינג פנתה לדאפ מקקאגן(שהיה הבסיסט של GUNS AND ROSES והכינוי שלו היה בזמנו DUFF THE KING OF BEERS) ושאלו אותו
אם אפשר להשתמש בשם לסידרה מצויירת, דאפי, לא גאון הדור וחשב שמדובר בבדיחה הסכים בשימחה....
שנים אחרי זה דאפי הופתע לראות חולצות וכובעים של DUFF BEER בקונצרטים של GUNS AND ROSES
בקיצור, מאט גרונינג(איש עסקים מאד מאד ממולח) מכר את הזכויות לשם למבשלות בארופה אנגליה ואוסטרליה אבל לא בארה'ב, למה? ניחוש שלי- פחד מתביעה ע'י מקקאגן, ההסכם לשימוש בשם היה בעל פה בלבד ואם זה יגיע לבית משפט יש סיכוי טוב שמקקאגן ינצח, מתאר לעצמי שכבר מזמן יש להם הסכם כולשהוא.
אז לענות לנימרוד-אין בכלל, לא נראה לי שלמבשלות עם הזכיון יש רשות ליצא לארה'ב.
בא ניצא מנקודת הנחה שזה נכון למרות שאני אישית לא מאמין לסרטים פופוליסטיים מלאים באג'נדה, ובכלל מעניין לדעת מי מימן את הסרט, אני משער ששמו הראשון אדולף.
אז את מי זה בכלל מעניין? חוק ראשון בכלכלה חופשית: הלקוח מצביע עם בחירתו, רוצה תקנה, לא רוצה תקנה מותג אחר, אין כול מונופול.
תחרות זה טוב, זה גורם ליצרנים ליצר מוצר יותר טוב ולמכור אותו במחיר יותר אטרקטיבי מהתחרות, העולם לא יהיה יותר טוב אם לא היה אנהיזר בוש או כול חברה גדולה אחרת.
באותה נשימה אני יכול לטעון שטויוטה זה המיץ של הזבל של תעשיית הרכב, הם מיצרים רכבים אפרוריים ומשעממים במקום ליצר רכב ספורטיבי מעניין.
אבל....ואבל גדול עובדה שהביז מוטו שלהם עובד והם החברת הרכב הגדולה בעולם.
כך העולם עובד, מי שמספק מה הלקוח רוצה ומוכן לקנות יזכה בגדול, בין אם זה טויוטה או בוש עם מספרים אפשר להתווכח.
מפתיע אותי, דווקא אתה שחי שם מאמין כל כך שהשוק חופשי והתחרות הוגנת, עוד חומר לקריאה בנושא
http://www.usnews.com/news/articles/2013/02/08/hopslam-how-big-beer-is-trying-to-stop-a-craft-beer-revolution
קראתה את המאמר? אני מעוינין שתסביר לי מה הבעיה, אז בוש רוצים לקנות את מודלו.....מעניין לי אתה יודע איפה. שיקנו ויפרחו.
ומצאתה מה זה מקור נאמן....USANEWS, דגים לא הייתי עוטף עם ה"עיתון" הזה
לעיתונות צהובה בארופה יש יותר לגיטימציה.
אסביר, במשך הכמה שנים האחרונות (מה שהיה פעם) עיתונואות בארה'ב נהפכה לזרוע של המפלגה הקומוניסטית USA (אם תחליט שאני מדמיין וחולה נפש-זכותך) חלק גדול מהאג'נדה זה (לנסות)להפיל כול עסק גדול ומוצלח
חברות תרופות, חברות דלק, טויוטה וגם עלו על אנהייזר בוש, למה? כי זה חברה מוצלחת שעושה כסף, לא מקובל.
איך בדיוק אנהיזר בוש מציקים ליצרני בוטיק? הם לא ולכן יש מאות מהם. עובדה.
עזוב אותך משטויות, קנה מה בא לך ואת העצבים תוציא בעזרת הרגל הימנית, רצוי בשטח.
למה אתה חושב שאני מעוצבן?
אני מניח שבשלב זה עדיף שנסכים שלא להסכים ומסביב למדורה כל אחד ישתה מה שעושה לו טוב
אני רוצה לשדרג את השרשור המעייף הזה בשאלה מאוד חשובה -
איך אני משיג בירה בנפח קומפקטי (בקבוק או פחית) לשימוש בין 11:45 ל 12:25 (דהיינו - ארוחת צהריים).
המטרה:
ארוחת צהריים בפארק השכונתי במקום חדר האוכל המזוויע.
האמצעי:
בירה בנפח 250 מ"ל או 200 מ"ל (נקרא לזה "סף מוטיבציה נמוך") תעזור בהעלאת המוטיבציה לפני החזרה למשרד. הבירה תקורר במקרר בירות ייעודי ברכב המשמש גם להשלמת שעות שינה בצהריים חורפיים.
השיטה:
הנפח הקטן ימנע ממני לשתות יותר מידי (נקרא לזה "סף מוטיבציה עליון").
אני לא חושב, אני יודע
אתה מושפע ממקורות עם אג'נדה, וממש בלי קשר למציאות הגלובלית.
אני רואה את אותם המאמרים מאותם מקורות אבל מנסיון יודע איך להבדיל, או לסנן.
אין לנו ויכוך, אם אתה מחליט לראות את הדברים בצורה מסויימת, שיבושם לך, למרות שהמצפון שלי(מצפון זה דרעק) יגרום לי לנסות לשנות את דעתך עם עובדות.
טוב נו, מיצינו.
מה דעתך על לאמביק קריק?
אם הולכים בכיוון של בירה קלילה אז לונדונז פרייד גם תופס לדוגמא
קודם כל אתה מוזמן תמיד (חוץ משנ"צ איתי בצימר, אחרת יפיצו פה שמועות...)
בקשר לנפח - המצפון לא נותן לי לפתוח בקבוק של 330 מ"ל או 500 מ"ל מבלי להגיע לתחתית.
לצערי, אם אני שותה יותר מ 200 מ"ל בצהריים, אני מתבלט במשרד בצורה לא נאותה.
בגלל שאני חולה עליך, קבל:
http://www.mysupermarket.co.il/#/Sho...fcategory=בירה
קובץ מצורף 91054
עדיין אין שם לבירה[emoji2]
מה בישלת?
חיטה
אם אני מוצא מקום למספיק בקבוקים בחיפושית, אז כנראה אין בעיית מקום לבירות.
יותר כיף מבקבוק, יותר נעים, ויותר טעים (גם אם זה רק פסיכולוגי).
חוץ מזה החיפושית באה עם פותחן מובנה מהמפעל, אז מי יקנה פחית...
מה אתם מדברים... סאן מיגל בירה נפלאה. למי שרוצה משהו קליל וכיפי, אין לה מתחרים.