לצורך המחקר, המשאבה בטויוטה היא מסדרה VE6.
(כמו בדודג' קאמינס 6 צילינדרים הישנים, ועוד הרבה מנועים אחרים)
http://www.oilburners.net/forums/sho...-pump-teardown
http://www.dieselduck.info/machine/0...ion%20Pump.pdf
אסף.
Printable View
לצורך המחקר, המשאבה בטויוטה היא מסדרה VE6.
(כמו בדודג' קאמינס 6 צילינדרים הישנים, ועוד הרבה מנועים אחרים)
http://www.oilburners.net/forums/sho...-pump-teardown
http://www.dieselduck.info/machine/0...ion%20Pump.pdf
אסף.
כמו שהבנתי מכל גדולי המהנדסים כאן,ולאור בדיקות המעבדה שהמכשיר בסך הכל מפחית לחץ דלק במשאבה ובכך חוסך עשן, אולי מעט דלק אך זניח בשאר הפרמטרים - כגון תוספת כח.
כ''כ נאמר באחד המחקרים שהוא לא מזיק למנוע- אם איני טועה.
אם זה מוסכם עליכם, ובעוד אני רואה במו עיני את העלמות העשן השחור,בודק בינתיים את צריכת הדלק ומתרשם לטובה - אז מה רע במוצר ???
רק עם מה שמוסכם פה - אני חושב שהוא נותן את התוצאה שהוא מתיימר לתת - אז מה רע בהתקנתו ??? תצאו קצת מהקבעון שכל העולם דופק אותכם.
או הרבה יותר פשוט
http://i1125.photobucket.com/albums/...2016.14.03.jpg
כי בשביל להפחית לחץ כניסה למשאבה לא צריך להוציא 1200 שקל כמו שכתבו שהמכשיר עולה. אני מבין ממה שכתבת בהתחלה שלא שילמת מחיר מלא (אולי אני טועה).
גם "אנחנו" יכולים לכתוב לך משהו בסגנון - אתה היחידי שרכש את המוצר והיחידי שמגן עליו למרות שהסבירו לך במדוייק לא אחד ולא שניים מה הוא עשה לך במנוע, אולי תצא מהקיבעון של לנסות להצדיק את כמות הכסף שהוצאת על המוצר ותפנים שכנראה רימו אותך?
כל אחד יעשה מה שטוב לו.
מי שמאמין שזה עוזר לו שיקנה ויתקין.
בדיקות המעבדה להזכירך הראו תוצאות חד משמעיות שזה נותן גורנישט.
אצלך ככול הנראה המשאבה לא מכוונת ובמקום ללכת למכונאי/ מכון דיזל שאתה לא מאמין להם אתה מתקין מוצר שעל דעת אחדים פה נמכר בגניבת דעת ובמקרה משיג אצלך את התוצאה.
לדעת כמה מהנדסים שאנחנו מעריכים את דעתם ואשר ניתחו במיוחד את הדוח, כנראה שאם תכניס שייבה עם חור שיקטין באותו היחס את זרימת הדלק תקבל תוצאה דומה.
זה היה פחות או יותר תמצית הדעות בדיון שמיצה את עצמו אם לא מעבר לכך...
מה שלום הלול שלך?
חיים. אני לגמרי מסכים עם מה שכתבת. קנית. התקנת. קיבלת שיפור. שווה את הכסף ובגדול, אז תהנה ואל תיתן לנו להרוס לך.
אנחנו כן רוצים שמי שישקול בעתיד לרכוש את המוצר ימצא את הדיון הזה ויחליט לבד לפי הנתונים שימצא.
אסף.
כל העולם לא דופק אותנו. רוב האנשים ישרים, אבל תמיד יש מיעוט שמנסה לשלוח יד לכיס של אחרים. במקרה שלך הצליחו - אני חושב שהפנמת את זה כבר.
לגבי נושא הנזק האפשרי למשאבה שעולה כאן - ג'ו היה מכונאי דיזלים בעברו, ובדיוק בתקופה שאלו היו המשאבות הנפוצות ביותר, אז יש לתת כובד ראוי לדבריו.
אני יכול רק מהסתכלות בתמונות של המוצר המפורק, שהציג כאן מרק, לומר שההפרעה לזרימה להתרשמותי היא מינורית. אבל כדי להגיד כמה לחץ היא מפילה צריך למדוד לפני ואחרי המתקן.
באופן כללי, אם אני מנסה להכנס לראש של מי שתכנן ויצר את המתקן הזה - ובראש הפירמידה יושב מישהו שהוא רמאי בהגדרה, יודע שהמגנט לא עושה כלום וכל מה שמעניין אותו זה הפירמידה השיווקית - אם יש שיקול אחד קריטי בתכנון שלו, זה שהמוצר לא יגרום נזק, כי זה יכול להפיל את העסק.
אבל זה בוודאות לא מועיל - אז למה להשאיר את זה שם? תפרק ותמשיך לנהוג מתוך כוונה לחסוך בדלק ולהפחית עשן - זה יעבוד לך. המתקן הוא באמת בעל אפקט פסיכולוגי בלבד, אבל זה אפקט אמיתי כמו שגילית - הוא משנה את התנהגות הנהג. תחזיר את המתקן למי שקנית ממנו ודרוש את הכסף בחזרה. חוק הגנת הצרכן עומד לצדך.
לא בהכרח שהוא רמאי בהגדרה, יכול להיות שהוא גילה משהו בתום לב ואו בחוסר ידיעה טכנית לחלוטין של מה הוא עושה עם המוצר שלו והמשיך משם לשיווק לאנשים נוספים שהם חסרי ידע/תמימים ואלה העבירו הלאה והלאה.
פה ושם צצים כמה מהנדסים שמנסים לעצור אותו ולהראות לו שהוא טועה, אבל זה כבר גדול עליו ולמעשה אף אחד לא באמת מגיע ליצרן אלא רק לחוליות בדרך אליו והעסק ממשיך גם אם החוליה תגיד שהיא לא רוצה.
TMHO
אמיר, מי שרמאי בוודאות הוא זה שבראש הפירמידה - היצרן. הסוכנים וסוכני המשנה במורד הפירמידה השיווקית יכולים בהחלט להיות אנשים תמימים שמאמינים בהזדמנות העסקית שנפלה להם לידיים. גם להם כדאי לקרוא את השרשור ולהתייחס ברצינות.
תודה לכולם על ההתיחסות הרצינית,וכפי שהציע מישהו כאן,הדיון מיצה את עצמו.
אתה צודק רכס. רק שתדע שאני לפחות כותב מתוך הערכה אמיתית כלפיך כחבר גם אם לא התראינו פיזית כבר המון זמן.
תודה ידידי,אתה מוזמן למפעל החדש לפי זמנך הפנוי. הקפה עלי המים עליך...
אני לא מופתע. אני יודע בוודאות שהדיווח הזה אמיתי. יש הרבה כלים ניידים כבדים בים וביבשה שמדווחים על תופעות חיוביות דומות.
אני מופתע מחוסר היכולת לקבל ולהבין יש כאן מוצר, לא חדש בכלל, הוא רק חדש לג'יפאים, עם רקורד יוצא מהכלל. שלא מצריך טיפול או שירות וניתן להעבירו מג'יפ לג'יפ.
זה זמן טוב לבטל את האטימות ולתת הזדמנות לכיס שלכם לנוח קצת ולהקטין במידה משמעותית את ההוצאות של כולנו ...
דרך אגב הטכנולוגיה הזו כבר יותר מ- 12 שנה בארץ ובשקט בשקט חדרה לחברות תובלה, משרד הביטחון בכל מיני נגזרות, חברות חציבה, כלי שייט ימיים עם מנועי דיזל ועוד.
בעולם כבר יותר משלושים שנה משתמשים בטכנולוגיה הזו בגלל שהיא ירוקה ומקטינה משמעותית תקלות במנוע וחוסכת למשתשמ בגלל זה הרבה מאוד כסף
חברים לא פירמידה ולא נעליים. שביל של לקוחות מרוצים. היכולת למחוק במחי יד והבל פה משהו שעובד ומצליח רק שמעולם לא שמעת על זה לא מובן ובעייתי מאוד.
לפני שקוטלים כדאי מאוד שתתחילו לראות בשטח את התוצאות
גם לא צריך להעריך אף אחד ולא לתת מקלט או סלחנות לטמטום. יש מקום לתאת לכביש ולבדוק
לא לקשקש מילים!
- - - Updated - - -
הנסון, כל הצי! בכבישים ומחצבות! מאוד אבל מאוד מרוצים מההתקנות והחיסכון התפעולי
שירות לחקלאי צדוק- כל הצי! חיסכון תפעולי אדיר.
ש.ל.ח- כל הצי. !
ויש עוד....
גם בגנראטורים .........
מממ...מריח כמו מישהו עם אינטרס....
ידידי, שים לב למה שכתוב פה - תוצאות מעבדה, חוו"ד מקצועי של מהנדסים מכובדים... מכאן אני אתן לאנשי המקצוע להמשיך.
יש לך שעה לחשוף את הקשר המסחרי שלך למוצר, או שתיחסם לצמיתות.
טוב, שכנעת אותי... גם אני אשים בכל הצי.
אני מנכל הצי השישי.
תקפוץ בהזדמנות
קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015קובץ מצורף 98015
- - - Updated - - -
קובץ מצורף 98017
http://imageshack.com/a/img909/8163/qvI2Mc.png
מכיר : "גילוי נאות" ?
תשלום על פרסום מסחרי?
חנן אם אתה חוסם אותו אנחנו חוסמים אותך!
הארה/הערה להנהלה ....
ממליץ לצנזר ולמחוק תגובות מהשרשור כך שייסתכם ב,
הודעה מקורית של פותח השרשור,
ההתיחסות הטכנית עפ"י דוחות המעבדה,
ניסיון בעל האינטרסים לשנות התובנה מול דוחות המעבדה,
חשיפת בעל האינטרס.
פשוט כול יתר השרשור מוריד אותנו למחוזות של שרשורים כאלו כמו באתר האחר ...
רענן
אגב, שכחתי לכתוב על איזה סוג של מכונית היה המסנן שצולם לפנ זהי.
ניסן טראנו דיזל 2001 אוטומטי.
כמה פעמים יצאנו יחד עם המכונה הזאת כאשר אני נסעתי ברכב שלי ניסן טראנו דיזל 2000 אוטומטי.והנסיעה היה אורך משותף של כ 600-700 קילומטר. התחיל יחד בקריות, סיים יחד בקריות. לשניהם יש את אותו גלגלים בגודל 245/75-16. המכונית שלי היא קצת יותר כבדה, עקב מספר גדול של ציוד נוסף. עם זאת, צריכת הדלק היא כמעט עלתה בקנה אחד ליטר לליטר, למרות שבמכונית השנייה הותקן מסנן שנדון כאן.
כשנסענו, באותו קצב ותחת אותם התנאים במקרה זה יכול לשלול את הגורם האנושי.
העובדה שאין שום חיסכון בדלק
שני רכבים ביחד.בכחול היה מותקן המכשיר. הרכבים מאוד דומים בתצורה ומצב מכני.
כחול עם 180000 ק"מ
לבן עם 230000 ק"מ
קובץ מצורף 98021
ברוך הבא לדיון.
איך אתה יודע את כל העובדות המרשימות הללו?
כלומר... עובדות?
עוד דבר. כתבת שהמוצר מיושם במערכת הבטחון. שלח לי בהודעה פרטית בבקשה שם של איש קשר או גוף בטחוני שממליץ על המוצר. אני קצת מקושר במערכת ומבטיח לשתף אם חוות הדעת חיובית.
אסף.
מה שאתה שוכח לגמרי לציין כי כל התופעות המופלאות של סינון הדלק מלכלוך מבוצע ע"י מסננים שמותקנים על הקו דלק, כולל צורך בהחלפה תקופתית (ככה כתוב באותיות הקטנות במה שאתה העלית), ולא*לא בזכות השבלול המגנטי.
כן,
זה די ברור שמסנן יסנן, זה מה שהוא עושה- כמה מפתיע.
יש לא מעט חברות שמוכרות מרכיבי סינון לדלקים- אין בזה שום חדש.
הבעיה שאתה מעדיף להצניע או לא לציין היא שהמסנן הוא חלק נפרד מהשבלול, ואין לו קשר למערכת שמכרת לחיים, או לבעלי רכבים אחרים.
זה גם לא חדש שיש בעיית זיהום בסולר בצוברים, אבל ברכבים פרטיים?
מה הקשר לשבלול המגנטי שאין לא שום השפעה על דלק אורגני? לאושיות נעלמות הפתרונים.
אני מציע להירגע.
בואו נגדיר את האיש כבעל עינין ואולי היבואן בעצמו. מה יקרה אם האיש שמקושר הכי טוב ליצרן יעמיד כאן לרשותנו את כל המידע הטכני ואת הגורמים שעובדים עם המכשיר כלקוחותיו ושיביעו כאן את דעתם עליו ???
האיש אמנם מתלהב להגיב כנראה מהתרגזות על השרשור ,אך אם הוא ירגע ויתן לנו כאן חומרים טכנולוגיים,שמות וכתובות של לקוחות - זה רק יעשה טוב לכולם.
לחסום אותו בשלב זה תהיה שגיאה. תנו לו אפשרות לשכנע אותנו טכנית ומסחרית. אם הוא לא יצליח ,תמיד ניתן לחסום אותו על פרסום מסחרי.