נמרוד,
אין מקיף, והרישוי צנח עם הזמן.
ומה לעשות, זה באמת פילטר ושמן רוב הזמן.
וכן,
אני רושם הכל.
Printable View
נמרוד,
אין מקיף, והרישוי צנח עם הזמן.
ומה לעשות, זה באמת פילטר ושמן רוב הזמן.
וכן,
אני רושם הכל.
כמה אגרת הרישוי? כמה אתה משלם על ביטוח? תן את הפירוט, כי השורה התחתונה שלך בלתי סבירה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בגלל זה אני לא מכניס צמיגים למשוואה, אני ואתה כנראה לא נוסעים באותם תנאים, ב 3 שנים החלפתי 2 סטים, ולאחר מיכן התפוצץ צמיג אחד בכביש 6(לאחר טיול שכנראה חטף בדופן) והחלפתי עוד זוג, אתה מצד שני נסעת עם הסט שלך 4 שנים.
וגם לא באותם מסלולים, יש לנו טיולי גברים אתגריים ופה ושם שוברים גם, דוגמה שברתי ציריה בזיק וקניתי מחוזקות לאחר מיכן.
קח לדוגמה את "המטייל הממוצע" שלא יכנס למקומות האלה ונוסע בצירים הסטנדרטיים והחישוב אצלו יהיה שונה לחלוטין כי בטוח שלא ישבר כלום.
נמרוד,
עשיתי טעות בסיסית אך משמעותית בהצגת המספרים.
הרוב המוחלט ללא עלות מוסך.
אז כדי להשוות אליך, צריך להוסיף כ-30% לפחות לעלויות.
ומצד שני,
זו כן נק התייחסות לאחזקה עצמית.
דורון, כמה עולה אגרת הרישוי? כמה אתה משלם על ביטוח?
נמרוד,
אמנם אני מזין הכל לאפליקציה אבל בעקבות השאלות הלכתי לבדוק שוב.
בגלל שמה שבאמת מעניין אותי זה הדלק והמכניקה, אז ברירת המחדל של התצוגה אצלי היא בלי הרישוי וביטוח, רק טיפולים.
יחד זה מעלה את הסכום הכולל ל-26,000 וקצת..ל-4 שנים.
ממוצע של 6500 לשנה ו-37אג לקמ בלי הדלק.
תוסיף עלות מוסך שאני לא יודע לכמת ותקבל בסיס להשוואה.
דורון, אחרי שתבדוק את עצמך עוד פעמיים לפחות ותהיה בטוח בנתונים, שתף אותם בשרשור שצחי פתח.
בדקתי.
אין עוד הפתעות
שלום,
ממצב?
יש למישהו מושג במקרה כמה עולה לתקן גל הינע אחורי בטויוטה ויגו 2010?
(בתרחיש הכי גרוע ויקר...)
תודה
תמיר
אם זה לצורך הורדה במחיר לפני קנייה, אז תבקש להוריד 5,000. יכול להיות שגל הינע קומפלט בטיוטה עולה אפילו יותר. אני מסופק אם יש להם במלאי בארץ כי זה לא משהו שמחליפים. גל הינע הוא לא משהו שמתקלקל כמכלול, מה שבדרך כלל מתקלקל זה צלבים שאפשר להחליף אחד אחד, ויש מיסב מרכזי, שגם אותו לפעמים צריך להחליף. גם אם גל ההינע כולו מתפתל או אפילו נשבר כתוצאה מהשתוללות בשטח, מרתכים גל הינע חדש במכון דרישפטים.
לא יצא לי להחליף לא צלב ולא מסב בטנדר הזה שלי, יצא לי להחליף צלבים כמובן בכלי רכב קודמים שהיו לי, וגם מיסב מרכזי בהיילקס 97'. עלויות של צלב 150-200 שקלים, עלות מיסב למיטב זכרוני המעורפל משהו כמו 300 שקלים, וזה היה לפני שנים. עבודה במוסך עוד כמה מאות שקלים.
נכון ללפני ארבעה חודשים, החלפת כל הצלבים פלוס החלפת צינור עקום ומיסב מרכזי, בהיילקס 95, עלתה 1200 ש"ח בגרינגראס