בואו נחזור למקרה הכללי: מאות אלפי מכוניות עם שלל תצורות הנעה לכל הגלגלים נוסעות על כבישי ישראל. רובן ככולן נכנסות ויוצאות ממכון הרישוי בלי שהבעלים או הבוחנים מודעים לויכוח הסוער בג'יפולוג על המקרה הפרטי של לנדרוברים מהמאה הקודמת.
איפה הנזקים?
Printable View
בואו נחזור למקרה הכללי: מאות אלפי מכוניות עם שלל תצורות הנעה לכל הגלגלים נוסעות על כבישי ישראל. רובן ככולן נכנסות ויוצאות ממכון הרישוי בלי שהבעלים או הבוחנים מודעים לויכוח הסוער בג'יפולוג על המקרה הפרטי של לנדרוברים מהמאה הקודמת.
איפה הנזקים?
התפתחות חופשים ברכבת ההנע לא בדיוק מגיע למהדורות החדשות.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
נשמע לך הגיוני שישנו נוהל במייל פנימי וכל ראש אגף של כל אגף במדינה ישרבט בג'ימייל שלו מה שבא לו ?
רוצה לשנות, תפאדל... גם לנו זה מציק.
פנה ליצרנים, תברר את הנושא - יחזירו תשובה שאין בעיה ? עולה על הגלילים גם פעמיים.
אבל כשאני פונה ליצרן הוא מחזיר לי תשובה שלא לעשות זאת, אז מה רוצים ממני ?
גם תשובה של "תעלה על מכונה שיודעת לסובב כל גלגל לכיוון אחר" זה בסדר.
ולגבי החלק השני, אני חושב הפוך, שהדבר ההגיוני הוא שמכון הטסטים יהיה מוכן לבחון את כל סוגי הרכבים החדשים והתקינים.
שיחזיק מערכת גלילים מתאימה.
לשואלים איפה הנזקים, התוצאה של שחיקת קלאצים כזאת היא דיפרנציאל מרכזי שלא מתפקד טוב, לא משהו שרוב בעלי הרכבים האלו יעלו עליו בכלל.
זה גם לא משנה. העיקרון הוא שיפסיקו לעשות מה שבא להם ונוח להם על הגב שלי.
הם אלופים בהצמדות לתקנות כשזה לטובתם, שיתכבדו ויעשו גם ההפך.
אתה יכול לפרסם בבקשה את הוראת היצרן סובארו או הוראת היבואן?
בגדול, כשתפנה לכל גוף עם שאלה בסגנון "האם x יגרום נזק", התשובה האוטומטית שתקבל היא שאסור, ושזה עלול לגרום נזק. כי באוטומט הם מכסתחים את עצמם.
כך שתשובה אמיתית המבוססת על מכניקה נטו, יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג.
אז הנה הנוהל כבר לא בתוקף.
איפה סמל״ת?
הרי לא יעלה על הדעת שהיצרן הזה ויצרנים אחרים לא מוציאים נוהל/ מכתב טכני בנוגע לכך.
לא כתוב דבר בספר הרכב?
איפה הוראת היצרן?
מדוע היבואן לא עושה את העבודה מול משרד התחבורה אם הוא משוכנע שזה גורם לרכביו נזק שעלול אפילו ליפול עליו באחריות.
https://assets.publishing.service.go...905/11_107.pdf
https://www.cryptontechnology.com/im...structions.pdf