היי גל
מה? מתחיל להיות לך משעמם אתה רוצה להעיר את הדוב (טולידאנו) משנתו עד שהיה לנו קצת שקט:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Printable View
ובכן ביום חמישי האחרון הצפנתי שוב למטרת נסיעות מבחן ראשונות עם המנוע והגיר החדשים וכיוונים של המחשב.
העבודה של עידו נראית במציאות הרבה יותר יפה מאשר בתמונות .
הבאגי לא היה באילת כבר חודש וחצי והטירוף מתקדם...
ינון הכין כאמור צמות חדשות למחשב והעבודה נראית מעולה, כל הקונקטורים ברמה צבאית אטומים למים ואיכותיים מאד. המחשב עצמו מוקם בתוך קופסת חשמל אטומה שחוברה לקיר האש והכל נראה מהודק וממוקם בצורה מקצועית מאד.
יום שישי בבוקר בשבילים הבוציים של עמק יזרעל... יאללה לתת גז, על הבוקר התישבנו בבאגי ינון ואני, אני מול ההגה וינון לידי עם מחשב לפטופ מחובר עם כבל תקשורת למחשב ניהול מנוע החדש.
לא רחוק מהבית של ינון מצאנו פס כורכר נקי מבוץ ובמשך כל היום התאמנו עליו הלוך חזור , אני נותן בגז לפי ההוראות של ינון ואילו הוא מטפל בכל פעם בפקטור אחר של המחשב, הצתה, דלק, תזמון שסתומים, עומס טמפרטורות וכ"ו מדי פעם עוצרים , מחברים אקדח הצתה בודקים שוב וממשיכים בהרצות. לאחר כ 30 ראנים על המסלול ינון אומר לי טוב נראה לי שהכל מכוון הכי טוב שאפשר בתנאים שיש (הכי טוב זה על דינמומטר...).
אני מתיישר בקצה פס הכורכר כמו מטוס שמוכן להמראה ומתפלל לטוב.
סע כאילו שאין מחר אומר לי ינון , אני משחרר קלאט'ש ולוחץ את הגז עד הסוף..........................
הבאגי יוצא מהמקום כמו טיל, בשלישי אני כבר על 105 מושך ומושך אני כבר רואה את קצה המסלול וינון צועק לי רביעי רביעי אני מחליף הילוך 110 120 125 אני עוזב את הגז ונועל את ארבעת הגלגלים לפני שאנחנו מתרסקים על הגשר הקרוב... איזה אושר... חוצה ישראל נראה אפשרי יותר מאי פעם.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...2&d=1302368231
http://www.jeepolog.com/forums/attac...9&d=1302368093
http://www.jeepolog.com/forums/attac...8&d=1302368083
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1302368116
חנן לך תכסה את הבאגי יורד מבול (-:
חנן מה קורה עם איזה אימון לפני חוצה ישראל? נגיד ראלי אשלים הקרוב!!!
דני איזה גשם וואי וואי איזה כייף אבל הבאגי לא באילת עדיין...
דודי לא נראה לי, כאמור הבאגי לא באילת ועדיין יש מה לעשות ואין הרבה זמן אני מתכוון להתרכז בהכנות לחוצה...
ומה יכול להיות אימון יותר טוב לחוצה מאשר להביא אותה בנסיעה הביתה? :)
קובי
דבר ראשון תודה לכול המפרגנים .
דבר שני חנן תעשה סרט על החזרה לאילת יש לי אפילו שם " GO -2 חוזר הביתה" .
עידו
GO 2 HOME ...
תגידו השתגעתם כולכם ????????. נראה לכם שאני באמת אחזיר אותו לאילת דרך השטח ? מה סתם לנסוע בשביל הכייף ? בשטח ? בלי פרסים ? בלי תחרות ?
נו באמת ?!
מה אין כמה פרסיים בדרך :rolleyes::rolleyes:
עידו
שלשום ב0900 הנעתי את הסילוראדו של חברי הטוב יואב שביט (יואב תודה ענקית) !!! 17 שעות ו 1000 ק"מ מאוחר יותר (שברתי את השיא של עצמי נראה לי שעכשיו אני יכול להשתתף בפריז - דקאר ) הגענו עם GO-2 חזרה לאילת.
עכשיו מתחילות ההכנות האמתיות לחוצה ישראל.
מגיעים להקפות?
זה צריך להיות עבורכם אימון מצויין לפני חוצה ישראל.
תנו לרכב לעבוד חזק, תקרעו לו את התחת ותדעו לקראת מה אתם הולכים איתו בחוצה.
להתראות בשישישבת.
ארי תודה לא שכחתי.
ברוך אני מתרכז בהכנות לחוצה ישראל ומתקדם שני צעדים קדימה ואחד אחורה. אתמול ריתכתי את אוזן גובל הבולם ותוך כדי שרפתי צינור ברקס.
באילת אי אפשר לעשות צנרת ברקס אז................
בהקפות לא אהיה.
בהצלחה.
תירוצים חנן תירוצים :)
יום שלישי צינור ברקס יורד למרכז.......
יום רביעי צינור ברקס נלחץ מחדש......
יום חמישי צינור ברקס מורכב ברכב.....
יום שישי נסיעת מבחן.....
יום שבת הקפות !!!!
דבר איתנו אנשי המרכז, נשמח לעזור :)
רפי
היי חנן .
ליובל מלמד יש צינורות ברקס שלא צריך שום כלי לחיצה אתה חותך את האורך הרצוי שם מחברי קצה לפי מה שצריך וסוגר ויש צינור מוכן .
מנסיון צינור מעולה וגם תקני FIA .
דבר איתי עם תרצה עוד פרטים .
חג שמח .
עידו
למה לחכות ליום שלישי ?
ביום ראשון הצינור כבר היה בתל אביב ובזמן כתיבת שורות אלו הצינור החדש כבר עושה דרכו חזרה לאילת.
מחר הוא יורכב מה שמביא אותנו ליום שלישי
יום רביעי וחמישי המשך הכנות של הרכב ושל העגלה ויום שישי ושבת עבדכם שומר על נקיון מפרץ אילת והערבה הדרומית או בקיצור,,,,,,,,,,,,,עובד. סמיילי סמיילי סמיילי !!!
וברצינות לא הייתה לי כל כוונה להגיע להקפות, יש עוד מספיק מה לעשות על הרכב ואני רוצה להתרכז בהכנות לחוצה ישראל ובנסיעות מבחן, צריך לזכור שיש הרבה סמני שאלה עכשיו, המנוע חדש, הגיר חדש, המחשב חדש ולא בא לי לגלות שמשהו לא תקין בדיונות של צאלים.
יאללה ביי.
עידו תודה אני מכיר את המוצר של יובל.
חברים יקרים, לא יודע אם שמתם לב אבל השרשור עבר את מאה אלף הצפיות וזה לדעתי שיא חדש באתר. מה שזה אומר זה שהרבה אנשים נכנסים הרבה פעמים ולומדים מהפרויקט הזה.
זה משמח אותי מאד כיוון שאחת הסיבות לקיום השרשור מלכתחילה הייתה ללמוד ולהעביר את הידע הלאה.
בינתיים אני ממשיך להכין את הבאגי לחוצה ישראל, עשיתי כבר למעלה מ 100 ק"מ ובלי עין הרע הכל פחות או יותר בסדר.
שמעתי גם ששכרת נווט אמיתי לחוצה....
אסף.