מקווה שכן. לא מתכוון לנסות שום דבר יותר כבד מ5 שקי שינה וארבעה מזרנים מתנפחים.
אסף.
Printable View
מקווה שכן. לא מתכוון לנסות שום דבר יותר כבד מ5 שקי שינה וארבעה מזרנים מתנפחים.
אסף.
אצלי בטנדר רשת כזו לא הצליחה להחזיק שני מזרנים מתקפלים לשלוש והוספתי שתי רצועות
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
אצלי זה למגבת, מעיל או גקט מזדמן (זה בתוך הקבינה מאחורה) והמיקום האידיאלי לאסלת שטח (:
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
טוב נחזור לענייני השטויות שעושים בין לבין.
אז השקעתי כמה מאות שקלים בשטיחים חדשים מגומי מותאמים לאוטו מ'סאסא' - טיפ חשוב, החורים בשטיחון של הנהג ברוב מוצרי האפטרמרקט לא מול החורים בריצפה. יש מין ווים מיוחדים שמתאימים בין לבין, מתברר. קניתי. יש לי כמה ספייר אם מישהו צריך.
בכל מקרה זה גם נראה טוב וגם מכסה טוב.
וגם תפרתי כיסוי עור מחורר לגלגל ההגה. אני לא מעלה תמונה כי מישהו יעיר לי שזה לא בול התפר בשעה 6 של ההגה. וגם בטח מישהו ישים לב שתפר את ההגה מישהו שלא רואה ממש את החוט.
אבל ממש נהיה יותר נעים בקבינה עם שני השיפורים הקלים האלה.
אסף.
הגיע סטרטר דנסו חדש מאיביי אחרי שמגהזיפ ביטלו את ההזמנה של המקורי כי אין יותר.
1000 ש"ח ולא ביקשו מיסים נוספים.
ואצל סער השארתי היום קצת מעל 2200 שח על ציריה (הקודמת, "משופצת", החזיקה 51000 ק"מ) ועבודה, והחלפת סטרטר ואישור בלמים וטסט.
הסטרטר החדש מניע בסערה. נראה שהתרגלתי לסטרטר עצל..... את הישן אני אשפץ ואמכור.
אסף.
רעש חדש מתברר ככשל בבושי ג התחתון של הבולם הקדמי (אולדמן).
יש תובנות בעניין? מה לקנות / להזמין? (ברירת המחדל אם לא תמליצו אחרת היא כמובן חלק חילוף של אולדמן)
אסף.
אולדמן.
עדיף בסדרי גודל מול כל תחליף שניסיתי ב-20 שנה שהגמל אצלי.
סופש שעבר... טיול בדיונות ובמישורי הלס. היה ממש כיף. אמנם כשיש דיונה אמיתית ההיילקסים האלה די מעוררי רחמים אבל נהיגה נכונה והכל בסדר.
הצמיגים החדשים מתחילים לאבד חצאי קוביות..... ובמשטחי הלס עושים רעש חריקה שהזכיר לי משהו מהעבר.... לקח לי כמה פעמים להיזכר - זה בדיוק הצליל של צמיגי אליאנס 7.00-15 של הג'יפים מלפני 30 שנה! איזו נוסטלגיה. גם הרעש בכביש בכל מהירות מזכיר אותם. מי שמתגעגע - מצאתי את היורש המודרני לאליאנס.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...485601dc4a.jpg
השבוע שמעתי מאביבה משפט שמזמן לא שמעתי. 'השנה המחיר ירד'. זה בעניין הביטוח. חובה ומקיף 6100. למה בכלל אני עושה מקיף לאוטו שהמחירון שלו באופטימיות 45 אלף? התרגלתי.
(ותמונה על רקע מדברי)
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8cefbee3d4.jpg
לדעתי התשובה היא שההפרש בין צד ג למקיף לא גדול ולכן שווה לעשות מקיף.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
מקיף לפני הנחה 4400 שח. זה 10% מהמחירון! לא סביר. אחרי הנחה זה 3600 או משהו כזה. עדיין המון כשמתמחרים סיכון יחסית למחירון. מהסיבה הזו לוולוו אין מקיף גם לא לקמפר. אבל היילקס עדיין רכב מבוקש.. והביקוש דווקא לויגו מתחיל לעלות.
אסף.
ובמקרה של תאונה עצמית עם נזק, רק מקיף יכסה לך עליה.
בדקת כמה יעלה לבטח את הרכב במחיר שאתה חושב שהוא שווה?
תיאורטית אתה יכול לבטח אותו גם ב450, במחיר הנכון. זה כנראה לא רלוונטי , אבל מצד שני התוספת למחיר השוק הריאלי שלו (ומה שיעלה לך להחליף אותו במקרה של גבינה חלילה) כנראה שווה את זה. אם אתה כבר משלם על מקיף - שישתלם...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk