או פשוט לקצר את הגובה של התושבת האדומה בכמה סנטימטרים
Printable View
או פשוט לקצר את הגובה של התושבת האדומה בכמה סנטימטרים
חנן,איזה אחד בשם רוב רוי מסר לך דש ...
:rolleyes:
עידו אין כמוך .
בסופו של דבר זה מה שעשיתי , אבל איך אומרים ביידיש ? כשהראש לא עובד כל הגוף סובל. אתם לא מאמינים איזה חום פה.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1311065788
http://www.jeepolog.com/forums/attac...2&d=1311065772
חנן, סחטיין על ההתקדמות, ועל הקרטר החדש. לא ראיתי תמונות של התוצאה מהכיוון החשוב - מלמטה!
כן זה נראה לי שזה יעבוד .
חם חם אבל לפחות יבש לא כמו אצלנו 700% לחות , עם אתה רוצה להרגיש יבש אז אתה צריך להכנס לבריכה :D
עידו
חנן
שמעתי את נהמת המנוע שלשום מאוחר בערב בסוף הכביש
גם יצאתי וזכיתי לראות אותו מלווה בטרופר.
עד שהחלטתי לצאת ללחוץ לך את היד - הניע שוב ונעלם שמאלה בכיכר.
נעים מאוד, סמי
כבר מספר שבועות שאני מנסה לפתור בעיית חשמל מעצבנת במיוחד וללא הועיל, אני מבקש תשובות רק מחשמלאים / מכונאים מומחים כיוון שכבר ניסיתי ובדקתי כנראה כמעט הכל.
כשהמנוע קר הוא מניע בשניות אבל כשהוא חם הסטרטר לא מצליח לסובב את המנוע במהירות מספיקה להנעה. אני מחכה 10 15 דקות ושוב הסטרטר מצליח לסובב את המנוע ולהניע. ניסיתי לנתק את ההצתה, לנתק את האלטרנטור, חברתי כבלים חדשים ישירות בין המצבר לסטרטר, שלחתי את הסטרטר לשיפוץ בתל אביב, בדקתי טעינה , בדקתי את המצבר, ניסיתי להניע על ידי גישור על הסטרטר עצמו אבל כאמור כשהמנוע חם לסטרטר אים כח לסובב אותו .
מבקש שוב , תשובות ממומחים בתחום בלבד.
תודה.
כשהוחלף המנוע , הוחלף גם הסטרטר ?
הספק הסטרטר ?
חנן שלום
ניתן להחליף את הסטרטר שלך לכזה של מנועי הדיזל דבר עם מוסף פולקסווגן באילת שכחתי את שמו זה שמעל הפנצ'ריה של תמיר
כמו כן יש סטרטרים אפטר מרקט שנועדו לפטור את הבעיה הזו.
ארנון
היי חנן
בעיית הסטרטר במנועים אלו עם קומפרסיה גבוה היא בעיה ידועה בבאגים סטרטר טרנספוטר גם אם יהיה חדש לא יעשה עבודה טובה
הסטרטרים החדשים היום מגיעים עם גיר פנימי בכמה וריאציות האחת גיר פלנטרי והאחת ממש גלגלי שינים בצורת גיר הם מפחיתים מהירות לטובת
כוח --יש בחור (אני מקווה שהוא עדין בתחום) ברחובות שמכין כאלה סטרטרים במיוחד לבאגי עם מנועי סוברו .אם אין לו תמיד אפשר להזמין מחו"ל
ארנון , דודי תודה רבה.
אני מכיר את הסטארטרים החלופיים עם הגיר שמוכרים בחו"ל ויש לי כבר אפילו מחיר לאחד כזה אבל אני מנסה קודם כל לבדוק ולדעת בודאות שהבעיה היא באמת בסטרטר לפני שאני שורף עוד אלפייה על הבאגי.
דודי יש לך את הפרטים של הבחור ברחובות ?