תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
את המכתש הגדול אני השארתי לשבת 24 חודש ,לטיול שאקח איתי את הנכד בן ה-5 בכדי שיתחיל להתרגל למסעות מדבריים.
בשבת האחרונה עשיתי טיול ירוק לכל אזור היערות שבין בית שמש לירושליים עקב בקשת הקהל להרבה צבע ירוק.
מיכל הגז הדולף עבר היום פירוק והרכבה מחדש עם חומרי אטימה צמיגיים ואני מקווה להטעין אותו מחדש עד סוף השבוע.
גם את הגגון אני צריך לחזק היות ובמהירויות גבוהות הוא מייצר רעשים בין שני חלקיו. סוג של התרעת מהירות.
העבודות והשיפורים על הכלי מתחילות להסתיים לי למרות סיבוב שני שנעשה על חלק מהעבודות.אני חייב לפתח רעיונות הזויים יותר בכדי שיהיה מה לעשות איתו מלבד טיולים.
חיים!
אתה חיב לפתח מגולינה על הגג.
עם כניסה מתא הנהג.
זה ממש פרויקט הזוי שתפור עלייך!!!
1 קבצים מצורפים
חיים אל תשים לב,,,,,
הם מקנאים,,הם מקנאים,,,,הם מקנאים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יחיעם, אתה מצטרף לטיול ב-24 למעלה אברהם??
חיים,יש לי רעיון להמשך הפרוייקט.
אחת התוכניות שלי להמשך דיגום הדיפנדר(אתמול הסתכלתי בתמונות וירדו לי דמעות געגועים).היה להשיג כיסאות פארמדיק מאמבולנס-כיסאות עם ציר מסתובב-התוכנית שלי היתה להוריד את הספסל האחורי,ולהרכיב לילדים שני כיסאות כאלו עם שולחן קטן בניהם(אז היו רק שניים ולא תוכננו עוד-אבל כרגע השלישי בדרך,כך שהרעיון הנ"ל לא יגיע לביצוע בקרוב).
מאחר ואצלך אם אני לא טועה כבר הורדתה את הספסל האחורי-ניתן לנסות לבצע על המושבים הקדמיים.
דרור הראל
איזה כיסא? אם יש לו סנטימטר פנוי - הוא דוחף עוד צנצנת...
יחעם , ארוחת לוף מפוארת על חשבון המחסן שבאוטו. העיקר - אתה בא??
סוף סוף צרפתי למחסן החלפים סטרטר שעבר שיפוץ בששת החודשים האחרונים,ורק עכשו קיבלתי אותו.לנסוע בג'יפ אוטומטי ללא סטרטר גובל בחוסר אחריות מוחלט, וההרגשה עכשו ממש טובה.
עכשו צריך להמתין לתחרות במגידו בשבת, ולאחר מכן לטיול עם הנכד למכתש הגדול.
ניראה לי שהרכב מצויד ברמה של קרוב ל-100 אחוז.
חיים אתה יכול לתת קצת פרטים על התחרות??
(שגם נוכל להנות)
חיימקה
האם אתה מסוגל לתת לנו תמונת מצב מה יש לך ברכב?
אנא הכן רשימה
ציוד...................
חלפים.....................
מזון...........................
ומה המשקל הכולל...............
חיימקה , תבוא בשבת לאירוע, אצלם אותך ואת הכרכרה שלך על כל פינותיה ופניניה ותוכל להעלות עדכון לחבר'ה
אמיר, בסדר, אך תן כתובת לאן להגיע ובאיזה שעה.
אם תצא קצת מהשרשור הזה , תגלה שיש כתובת ואפילו מפה בשרשורים אחרים -
http://www.jeepolog.com/forums/showt...820#post229820
:D
זה לא היה צפוי אחרת.
נקודת ההתחלה של חציית הקישון היתה ברורה להמון צופים,אך כרגיל הם האחרונים שיודעים כיצד מגיעים לנקודה התחרות השניה והברדק חוגג.מכל מאות הצופים והמתחרים כבר חצי לא יגיעו לנקודה 2. וחבל. אף אחד לא מבין שהחשובים לספורט המוטורי הם הצופים ולא המתחרים. ואם הם מחליטים לפרוש כמוני עקב הבלבלת, ההפסד הוא של הספורט המוטורי.
בשעה 1000 לערך הפניתי את הג'יפ ישר דרומה לרצועת עזה.הרגשתי שזה היום האחרון, חזקה ומתאמתת.
הכנסתי את הכלי לשדות החיטה של קיבוץ גדול קרוב לציר המערכת כשהגדר שלה מרוחקת ממני 500 עד 600 מטר. מלפני משתרעת הרצועה ברוחב של כ-8 ק''מ כשהעיר עזה במרכזה. משמאלי סוללת 120 מסייעת של גדוד ירוק ,מאחורי מפק' החטיבה ומשמאלה סוללת 155. מימין שטח הערכות של החטיבה ומעלי שני מסקר''ים של הסיוע החטיבתי. - בקיצור - מרכז המלחמה.
וכך , תוך כדי הכנת ארוחת צהריים, מהערבות שבחיי עקב הסביבה ההזויה, מלווים אותי המראות הקולות והריחות של פגזי ה-120 , יציאות ה-155 וההדף של הטילים היוצאים מהמסקר''ים בדיוק מעל החניון הקטן שלי.
לחגיגה הקטנה מצטרפים מפקדים שנעים בשטח, זה לכוסית יין אדום והשני למעט פיצוחי איכות.
לאחר חמש שעות שלווה וסיפוק עילאי כיצד המיסים שלי עושים כאן עבודה יפה, חזרתי למרכז הארץ בתקווה לחזור בשבת הבאה.
אני רוצה לראות את התמונות של הסיפור ההזוי הזה, בטח בערוצי החדשות והעיתונות הזרים :p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
לחגיגה הקטנה מצטרפים מפקדים שנעים בשטח, זה לכוסית יין אדום והשני למעט פיצוחי איכות.
.
ענק!!!!!
כיבדת אותם בלוף הקולינרי שלך?