מס' שילדה 10006 .
אחד בצד הנהג ואחד בצד הנווט.
הזמנתי את השושבינים למסיבה...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...2&d=1313781525
Printable View
מס' שילדה 10006 .
אחד בצד הנהג ואחד בצד הנווט.
הזמנתי את השושבינים למסיבה...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...2&d=1313781525
מזל טוב!
מברוק!
שתהיה לראש ולא לזנב.
ואינשאללה שהמספר הזה יגיע בשנה הבאה מהחרמון לאילת על 4 גלגלים ומנוע פועם.
בהצלחה
איתי
מזל טוב , מסיבה ולא קיבלתי הזמנה :confused:;)
עידו
חבל שלא הזמנת אותי למסיבה הלוחיות שלך מותקנות הפוך, הייתי חוסך לך עבודה כפולה (-;
בכל מקרה מזל טוב
תודה לכולם.
דני תבוא ו................."נעשה מסיבה נוספת.... עם דיסק ורתכת " (:
אמרתי לך, אל תעשה כלום בנתיים. אני אבקש הקלות.
מזל טוב!
קובי
ברכות ומזל טוב.
בשעה טובה.
קובי תודה ומזל טוב ענק לכם להולדת הנסיכה.
יש הגיון באחידות של מיקום המספר אבל התקנה שכתבתי לך לא ברורה כל כך, מה גם שאלו רכבים ראשונים אז יש קצת תקלות. כמו שאמרת, זה במקום ברור ונגיש אז לא רואה מה זה כל כך משנה. לחתוך ולרתך במקום אחר כן נראה לי משנה.
מזל טוב חנן
וגם כתוב "מיקום הלויות: לוחית אחת מולחמת לקשת הראשית בצד נהג בחצי הגובה לוחית נוספת תהיה מחוברת לקורה הרוחבית בשלדה המרכזית התחתונה לפני מושב בצד ימין, שתיהן במקומות בולטים."
מה זה הניסוח הזה?
בכל מקרה צודק, נעשו טעויות. לא צריך ללכת לרב בגלל זה. כולה לוחית. אני בטוח שנקבל הקלות.
גם ה "סרט" הזה מאחוריי.
הפתרון הגיע בסופו של דבר בדמות סטרטר חזק במיוחד הכולל "גיר".
עכשיו ההנעה חזקה ומיידית גם כשהמנוע חם.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...6&d=1314219452
הבן אדם מתכנן תכניות אבל לגורל יש תכניות אחרות בשבילו..............
לפני כשבוע יצאתי לנסיעת מבחן לאחר שטופלו כל בעיות ההנעה והחשמל ( שבדיעבד לא היו...) .
לאחר כ 20 דקות של נסיעה נהדרת תוך כדי שאני חולם על הקפות בצאלים פתאום שמעתי נקישה "רעה" והמנוע נכבה.
בימים האחרונים ערכתי מספר בדיקות שכללו בדיקת מיקום הטיימינג שהתגלה כתקין, קומפרסיה שהתגלתה כחלשה ובדיקת לחץ שמן על ידי שעון חיצוני שהותקן במקום ה"יוניט" של הלחץ שמן , השעון הראה 0 לחץ שמן. ולבסוף הורדתי את הקארטר .
בתוך הקארטר ראיתי "גבעה" קטנה של חומר שנקרא בפי המכונאים של פעם, "קומפוזיציה" זה החומר שעוטף מבפנים את מיסביי גל הארכובה.
"משחק" עם הטלטלים הראה שכולם זזים ידנית מה שאומר שכולם נפגעו.
בקיצור , המנוע "שפך" לגר ולא בבוכנה אחת אלא בכולן.
אז למי שעדיין לא הבין , הלך מנוע.
מה שהכי מעניין אותי לדעת זה , למה ?
נורת לחץ שמן תקינה ולא נדלקה.
המנוע לא התחמם.
אחת ההשערות היא שזרע הפורענות נזרע כבר אז באותה פגיעה ארורה בקרטר ב "חוצה ישראל" . אבל אי אפשר להיות בטוח ב 100 אחוז.
מה שלמדתי בינתיים זה שחייבים שעון לחץ שמן ואי אפשר להסתפק בנורה.
עובדה היא שנורת הלחץ שמן כבתה בזמן ששעון לחץ שמן הראה 0.
אז אני מחפש מנוע EJ 25 חדש .
במקביל אין לי ברירה אלא להציע את הבאגי למכירה , מקורות המימון התדלדלו ויש גבול לכל תעלול.
יש לבאגי כבר מספר שלדה והתחלתי גם את תהליך הבקשה לרישוי .
השקעתי עד היום בבניית הבאגי מעל 170 אלף ש"ח וכל מי שעוקב אחר השרשור הזה יודע שהחלקים שמהם בנוי הרכב הזה הם הטובים ביותר שיש וכולם מלבד המנוע והגיר הובאו מארה"ב.
הבאגי צריך בעלים עם יכולת כלכלית נדיבה שרוצים פלטפורמה מעולה להתחלה עם מנוע אחר ולשדרוג לרכב מרוצים מהשורה הראשונה.
הצעות הגיוניות יתקבלו בברכה.
הנה כמה תמונות של הטיימינג התקין, המשקעים בקרטר והטלטלים בצילום מלמטה.
חנן.
חנן שלום משתתף בצערך ניראה לי שבישביל שהספורט המוטורי ימשיך לחיות אנחנו זקוקים להרבה ספונסרים
אחרת העסק יפול מהר אין כסף בארץ לאנשים לא רק לך . אורי