באסה.
לו יכולתי לעזור :(
אני חושב שאתה לא רחוק .
כואב או קשה לא אומר נואש.
תחזיק מעמד.
ולא רק בשבילך או האוטו, זה חשוב להרבה אחרים.
Printable View
באסה.
לו יכולתי לעזור :(
אני חושב שאתה לא רחוק .
כואב או קשה לא אומר נואש.
תחזיק מעמד.
ולא רק בשבילך או האוטו, זה חשוב להרבה אחרים.
שלוש פעמים בדקתי ואכן,כנראה שאני לא טועה, יום הולדת עצוב,סידרת לעצמך.
כאחד שרגיש לנושא, לתחביב, להשקעה, לקשר בין התחביב היקר הזה,לחיים היום יומיים,
מבטיח לך, עוד תשוב לזה...חכה, על תמכור, תקפיא תוכניות, שים בצד ותמשיך עוד שנה,שנתיים,חודש,חודשיים, אי אפשר
למכור מפעל חיים, אין לזה מחיר.
מזל טוב, אדם יקר, מקווה שהכל יסתדר, ואם זה רק מנוע ,נמצא גם לזה פיתרון ....
אין מצב חנן, לא מרשים לך... שים אותה על בלוקים כמה חודשים, הישועה תמצא, אל תתיאש!:(
חנן, התחלקת על השכל? שלא תעיז למכור!
אתה הפכת לסמל של נחישות וסבלנות. דוגמא ומופת לכל בוני הבאגים בארץ.
עכשיו, בישורת האחרונה אתה נכנע?
אז תקפיא את הבאגי עד הודעה חדשה. עזוב עכשיו תחרויות. תרגיע. תן לזמן לעבור. חודש-חודשיים-חצי שנה-שנה. כמה שצריך.
בינתיים תחסוך קצת כסף ותמצא מנוע אחר. הבאגי הזה הוא חתיכת מפעל חיים - את נשמתך הכנסת בו, אוטו כזה לא מוכרים.
לא להתיאש. מחזיקים לך אצבעות.
+1 , אל ייאוש , עברת דרך ארוכה מידי בשביל לפרוש מהמרוץ הזה .
מחזיק לך אצבעות .
חברים יקרים בחיי שאני אוהב אתכם.
אני קורא את התגובות ואינני יודע את נפשי מרוב התרגשות.
תודה רבה מקרב לב לכולכם.
אגיב ענינית בעוד מספר ימים.
שוב תודה.
חנן.
חנן רק עכשיו קיבלתי את בשורת איוב זו , נכמר ליבי ,תן לימים באמת לחלוף ואז תחליט (לא למכור ) .
עידו
חנן אין לנו הכרות , ומועלם לא רשמתי כלום בשרשור הזה
אבל מעולם לא פספסתי קריאה בו !
אבל אני מקווה שרשימת שורות אילו יעזרו לי לשכנע אותך שלא למכור !
אתה זה שנותן תקווה שיום יבוא ואני גם אבנה רכב תחרויות, אתה הרוח הלוחמת של הקטנים.
כל כך ציפיתי לראות אותך בצאלים שלרגע דמיינתי שאתה מתחרה.
חנן לא נותר לי לקוות שלא תמכור! ולראות אותך בחזרה על הרגליים .
חנן, תחילת ספטמבר, לא תחילת אפריל.
מספיק עם השטויות.
וזה לא שאני לא מבין מאיפה זה בא - מאיפה לעובד מדינה יש אורך נשימה לבנות ולהחזיק מכונית מירוץ ברמה גבוהה? אני רואה את החסכונות שלך נשרפים בערמת הברזלים הזו, וברור לי שיש רגע שבו זה נגמר. זו הסיבה שאני לא נכנסתי לזה בעצמי. אבל יש בתוך הבאגי גם פיסה ממך. זה ההבדל בין באגי שקונים לבאגי שבונים לבד, "באלו הידיים".
אבל עכשיו, תנשום עמוק.
שים אותה בחניה, שים כיסוי. אל תסתכל עליה בכלל לפחות עד אחרי הדקאר. אל תיתן לילדים להסתכל, אל תיתן לאשתך להרים את הכיסוי. גם לא לחברים שבאים לבקר.
תחשוב שהיא נשרפה ולא נשאר כלום.
ותבטיח לעצמך שאתה לא משקיע בבאגי מנוע חדש בלי שאתה רואה מימון לפחות לחרמון אילת הבא. שים מטרה. וחכה לפחות כמה חודשים.
(מצד שני, אם בא קונה עם 200 אלף שקל אל תחשוב פעמיים, תעיף ת'נבלה, שים בבנק, וכשתהיה לך הזדמנות תקנה משהו מוכן)
אסף.
חנן
אל תתייאש
קח כמה ימים , פרק ראשים , תראה עם עוד משהו ניזוק
אם אין נזק נוסף אז קיט שיפוץ (רינגים מייסבי קרנק /טלטל וסט אטמים וטיימינג ) זה לא סיפור יקר ותוכל לסיים ב2500 ש"ח
אגב גם לי זה קרה עם מנוע סוברו שפתאום תוך כדי נסיעה ללא שום התראה החלו דפיקות מהקרנק אחרי נסיעה קצת מאומצת בכביש
גם במיקרה הזה נורת השמן לא דלקה וכשלחץ השמן נפל משמעותית(בדיעבד)היא הבהבה לעיתים רחוקות
קח בחשבון שיכולה להיות נפילת לחץ גם מהתחממות ממושכת שמעלה את טמפ השמן
בקיצור אל תחפז בקבלת החלטות
שב על הים ותרגע
רובכם לא מכירים אותי...קוראים לי ארי כהן. אני במקור מקיבוץ אליפז שזה 27 ק"מ מאילת, עכשיו עברתי לקיבוץ שובל לטובת התחלת לימודים (הנדסאי רכב).
אז ככה בערך חודש אחרי שחנן כתב את ההודעה הראשונה בשרשור הזה נחשפתי לפורום ולאט ולאט התחלתי לעקוב בשקט בשקט חודש חודשים שנה שנתיים,
חנן...אתה מודל לחיקויי בשבילי לקחת על עצמך פרוייקט חיים..כן זה מה שזה! שלא תטעה. לאט לאט התחלתי להכיר את חנן שהוא בנאדם נפלא שהאהבה שלו לתחום הזה לא ניתנת להסביר. יום אחד בערך חודש לפני הקפות רביבים 2010 אני וחנן דיברנו והתגלה לי שהוא מתכוון להתחרות. אז שאלתי את חנן " תגיד אתה צריך "נווט" לא שיש לי איזה נסיון בנושא אבל חנן אמר לי בשמחה....!
חנן אולי לא יצא לי לומר לך אבל זה אחד אם לא ה יום הכי משמח בחיים שלי כי סופסוף ראיתי חוויתי הרגשתי מזה ליהיות נהג מירוצים אמיתי. נכון לא סיימנו אבל בכל זאת היה יום שאני בחיים לא אשכח!...חנן אין מילים להסביר כמה אני מודה לך על הזדמנות שנתת לי באותו סוף שבוע.
חנן לא מוותרים כולנו פה איתך לארוך כל הדרך ואני מבטיח לך שGO-2 עוד ייקום לתחייה...אל תוותר אתה מקור השראה הרבה יותר גדול ממה שאתה חושב.
ארי כהן הנווט שלך מרביבים 2010קובץ מצורף 47868קובץ מצורף 47869
חנן
תחזיק מעמד אנחנו עומדים מאחוריך.
אני מוכן לתרום בחזרה את המנוע 2.2 ליטר הישן שלך במידה ואתה מעוניין להחזיר את הרכב לכשירות נסיעה.
אני יודע שזה לא אידיאלי אבל זה מה שיש לי כרגע אצלי לעזור.
ארנון
חנן אשמח לעזור לך למצוא מנוע אם רק תשיב לי להודעה הפרטית ששלחתי לך ותגיד לי מאיזה רכב ושנה הוא ירד :-)
מיכה סליחה לא שמתי לב, עניתי לך בפרטי.
בינתיים תודה רבה לכולם , רגשתם אותי מאד.
חנן.
חברים יקרים.
שוב תודה עבור התגובות החמות והמעודדות משמח אותי לדעת שאנשים קוראים לומדים ומקבלים השראה מהשרשור הזה וכמובן תודה מיוחדת וענקית לכל מי שהציעו עזרה.
לפני מספר שנים בתחילת הבנייה שוחחתי עם נמרוד והוא אמר לי כבר אז שקטגוריית האב טיפוס לא מתאימה לי . נמרוד הציע לי לבנות רכב לקטגוריית ה OP2000 שהייתה אמורה להיות זולה וקלה יותר לביצוע. ( דרך אגב בדיעבד מסתבר שהיא לא זולה יותר ממה שאני בניתי).
לא שמעתי בקולו של נמרוד, היה לי חלום לבנות באגי מקצועית ברמה הקרובה ביותר ל CLASS1 אמריקאית. פתחתי קרן השתלמות וחסכונות השקעתי מעל 170 אלף ש"ח והגשמתי את החלום.
אין ספק שכיוונתי גבוהה מדיי ליכולותיי הכספיות. קטגוריות ה "אב טיפוס" למיניהן הן הקטגוריות היוקרתיות ביותר המעניינות ביותר אך גם היקרות ביותר לביצוע ולתחזוקה. אין לי שום ספק שרכבי האבטיפוס הם המהנים ביותר לנהיגה אבל הם גם המאתגרים ביותר.
אז היום הלך מנוע , מחר יכול ללכת גיר, מחרתיים בולם, קלאטש' , וכו' וכו' .
אם כל זה לא מספיק אז הגיע גם חוק הספורט המוטורי וכדי להעביר את הרכב רישוי צריך להשכיב באזור ה 10 K.
יחד עם באגי בסדר גודל כזה צריכה לבוא עגלה באותו סדר גודל וכדי למשוך את העגלה והבאגי צריך לבוא רכב באותו סדר גודל כלומר...גדול.
כל מי שנמצא בקטגוריה הזאת מושך עם טנדר פול סייז אמריקאי. בעליות למרום גולן בדרך לחוצה ישראל התפללתי שהפראדו הגיבור לא ישבוק חיים ודרך אגב היום אני יודע שזה הרכב הכי טוב בעולם.
המחשבה למכור את הבאגי לא נולדה בראשי עכשיו היא החלה לבצבץ ולהציק כבר לפני כשנה או יותר כשמחירי הדלק החלו להשתולל והפראדו האהוב ששותה סולר בששון ובשמחה החל להוות משקולת כלכלית על הצוואר. זה לא רק הבאגי, זו חבילה שכוללת מרכיבים נוספים ומשמעותיים.
שלא תבינו אותי לא נכון , אינני מתלונן ואינני מצטער על שום דבר. החיים שלי יפים ותודה לאל לא חסר לי דבר , הבאגי יקבל מנוע אחר וימשיך לנסוע והוא נוסע נהדר יעידו אלו שנסעו בו.
ישנם בארץ הרבה מאד אנשים אמידים שלדעתי ישמחו מאד להצטרף לספורט המוטורי ושבשבילם להחזיק באגי כזה זה ממש שטויות אפילו לא דמיי כיס.
אני לא אחד מהם וישנה נקודה שבה צריך אדם לעצור ולחשוב ולהחליט האם הוא הגיע לקצה גבול היכולת שלו או לא. אני הגעתי. יש לי ברוך השם 3 ילדים חמודים שניים מהם מתבגרים ( "ו לתחזק" אותם זה לא פשוט אני לא צריך לספר לכם) ואישה תומכת שכששמעה שאני רוצה למכור את הבאגי כמעט הורידה לי CV930 על הראש אבל אתם יודעים איך התימניות , הגיון זה לא הצד החזק אצלן שששששששששששששש.
הצד החלש אצלי בכל העסק הזה זה הנושא של חיפוש הספונסרים, את זה לצערי אינני יודע לעשות וגם אין לי סבלנות לחזר על הפתחים. כמובן שאם יבוא ספונסר רציני או אפילו שותף רציני שיש לו יכולת כלכלית ועסקית וירצו להצטרף ולהקים קבוצה סביב לבאגי הם יתקבלו בברכה. ומה שאני כותב כאן ייזרק לפח ההיסטוריה.
אז אני מאד מאד מודה לכם ואוהב אתכם ומבטיח שהבאגי ייסע מתי שהוא בעתיד אבל אני עדיין מציע אותו למכירה והוא יימסר בעצב רב עם או בלי מנוע למי שיציע הצעה הגיונית למכונה הנהדרת הזאת.
חנן.<o:p></o:p>
קצת עצוב לקרוא את ההודעות האחרונות בשרשור, אבל תזכור שהשמש זורחת כל יום מחדש ולך תדע מה יוליד יום חדש !
אני כרגיל אופטימי (-:
למי אני אכתוב עכשיו שירים ?..........:(
looking good
pls upload more pic
הלחץ החברתי עשה את שלו.
הלכתי לגלוש וניקיתי ת'ראש.
נרכש מנוע חדש , סובארו 2500 סמ"ק שנת 2005 שאמור להפיק 167 כ"ס. הפעם הצלחתי להשיג את המנוע שתמיד חיפשתי EJ25 SOHC.
תודה רבה למורן שמצא עבורי את המנוע , הנה הפרויקט המעניין של מורן: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=47108
המנוע יורכב בחודש הקרוב ואז שוב תתחיל הסאגה של חיבור המנוע למחשב ניהול המנוע
יהיה טוב.
חג שמח ושבת שלום.
חנן.
מזל טוב!
מצטער שלא מצאתי לך מנוע, העיקר שהסתדרת.