-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
לא קראתי את הכל...אישית גם סולד מהחישמול וממחלחל מהמחשבה לנהוג ב"מקרר" על גלגלים.
במין מחאה פרטית אנטי חשמלית שני הרכבים שלי (רנגלר ואיפיניטי G37) הם בהמות זוללות דלק רב...
מקווה שהכפייה והרגולציה תגיע (והיא תגיע) לאחר שאני אהיה בגיל שבו כבר לא אוכל לנהוג ...
-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
לא קראתי את הכל...אישית גם סולד מהחישמול וממחלחל מהמחשבה לנהוג ב"מקרר" על גלגלים.
מתוך סקרנות,
הסלידה והחלחלה, אתה יכול להיות מעט יותר ספציפי ממה נובעת ?
(צליל, ביצועים, התנהגות , חסר הריח של הבנזין בתדלוק, חסר הריח של עשן הפליטה, בחלק מהרכבים ממשק של משחק מחשב)
תודה
-
הפתרון הוא פשוט לשכנע את עצמך שאתה רוצה רכב חשמלי.
החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים ומאושרים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
מתוך סקרנות,
(צליל, ביצועים, התנהגות , חסר הריח של הבנזין בתדלוק, חסר הריח של עשן הפליטה, בחלק מהרכבים ממשק של משחק מחשב)
תודה
מחר, או מחורתיים
כשתכנס למסעדה להזמין סטייק טוב, בתפריט יופיע גם סטייק ״בשר מתורבת״ או נוסחא סינטטית אחרת שתדמה סטייק.
הסטייק המתורבת יהיה בריא יותר, נקי יותר לסביבה, והומני יותר כלפי הפרות.
מתישהו הוא יהיה זול יותר. והטעם שלו יהיה בדיוק אבל בדיוק כמו סטייק אמיתי….
ועדיין, תרייר על הסטייק האמיתי, ותשנא את המדומה.
למה?
ככה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
למה?
ככה.
על זה נאמר, "ככה זה לא תשובה..."
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
הפתרון הוא פשוט לשכנע את עצמך שאתה רוצה רכב חשמלי.
החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים ומאושרים.
על אותו משקל, אתה גם יכול לנסות לשכנע את עצמך שהשמיים אדומים או להעדיף גברים.
-
מהמכוניות היפות שראיתי לאחרונה:
https://autodiscoveries.com/new-2022...-beautiful-ev/
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
על אותו משקל, אתה גם יכול לנסות לשכנע את עצמך שהשמיים אדומים או להעדיף גברים.
אם זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר? היי, למה לא.
מה אתה עושה בשישי בערב? מתאים לך ארוחה רומנטית?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
מתוך סקרנות,
תודה
ביצועים יש גם בחשמליות ואולי אפילו עדיפים על הבנזין (מומנט מלא מאפס סל"ד, הספקים גבוהים, מרכז כובד נמוך ותאוצות שמוציאות לך את הנשמה) - התנהגות תלוי ברכב אבל ככלל אצבע בחשמליות בגלל מרכז כובד נמוך ועם מתלים נכונים גם ההתנהגות טובה מהבנזיניות - אז זו לא הסיבה.
כן ריח הבנזין קצת עושה לי את זה ריח פליטה ממש לא - אז גם זו לא הסיבה.
הצליל (יותר נכון היעדר הצליל) והויברציות, הממשק והתחושה הכללית שאתה בכלל נוהג בסימולטור ולא ברכב אמיתי הם הם הסיבה העיקרית.
הוייב הזה של מן צעצוע חשמלי ולא מכונה זועמת, מגרגרת ולעיתים קשה לשליטה מה אגיד חשמלי זה לא כוס התה שלי..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
ניסיתי לתמצת - הישן והמוכר מול החדש.
יש כרגע סיבות יותר קונקרטיות, אבל ישפרו את כולם לאט לאט, וזה מה שיישאר - ישן ונוסטלגי מול חדש, קר ומנוכר, עם שליטה מרחוק, סייבר, עדכוני תוכנה, תמיכה טלפונית מהודו, וכו׳ וכו׳.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
מאבי ביטר הייתי מצפה לתשובה מהירה וקצרה,
קוראים לזה נשמה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אם זה יגרום לחיים שלי להיות יפים יותר? היי, למה לא.
מה אתה עושה בשישי בערב? מתאים לך ארוחה רומנטית?
בשישי בערב חוזר מהדרכה וצריך לסדר את הג'יפ ולהטעין מכשירי קשר לטיול של שבת.
אבל עזוב. איתי החיים שלך לא יהיו קלים, כנראה לא הכי יפים ובטח לא רגועים.... אבל תנסה את נמרוד. הוא הרבה יותר פתוח לשינויים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
ביצועים יש גם בחשמליות ואולי אפילו עדיפים על הבנזין (מומנט מלא מאפס סל"ד, הספקים גבוהים, מרכז כובד נמוך ותאוצות שמוציאות לך את הנשמה) - התנהגות תלוי ברכב אבל ככלל אצבע בחשמליות בגלל מרכז כובד נמוך ועם מתלים נכונים גם ההתנהגות טובה מהבנזיניות - אז זו לא הסיבה.
כן ריח הבנזין קצת עושה לי את זה ריח פליטה ממש לא - אז גם זו לא הסיבה.
הצליל (יותר נכון היעדר הצליל) והויברציות, הממשק והתחושה הכללית שאתה בכלל נוהג בסימולטור ולא ברכב אמיתי הם הם הסיבה העיקרית.
הוייב הזה של מן צעצוע חשמלי ולא מכונה זועמת, מגרגרת ולעיתים קשה לשליטה מה אגיד חשמלי זה לא כוס התה שלי..
תכלס , רק הצליל וקיבעון .
אבל אל דאגה , גם העגלונים למדו לתפעל רכב בסוף ...
אהה,
גם טייסים של מיראז' ופאנטום הזדעקו בהתחלה עם המעבר למטוס דמוי צעצוע ואובדן הרגש "בטיסה על חוט" כשהגיעו ה F16 .
-
-
קורא ולא מצליח להבין: רכב חשמלי הוא שקט, לא מסריח, לא מרעיל את מי שסביבך, מומנט זמין, חיסכון עצום בעלות נסיעה וטיפולים, תחנת 'תדלוק' בבית, נהג אוטומטי שמוריד ממך סטרס בקטעי הקישור ובפקקים, כיף לנהוג בעליות ועוד יותר בירידות (נהיגה בפדל אחד).
מה מגעיל אתכם בדיוק?
שלמה היחיד שכתב משהו הגיוני: גם אם החשמלי נשאב קדימה כמו מכונית ספורט בלחיצה קלה על הדוושה, כבר אין בו את החספוס, בעיטת הטורבו והקיק דאון.
תכלס התרגלתי בשניה לליניאריות המטעה הזו, אבל מבין את מי שיחזיק איזה רודסטר קליל או פול סייז אמריקאי עתיר צילינדרים לסופש"ים (אהם, או דיסקו 4).
לנהיגה יום יומית אבל אין שום שאלה, החשמלי מנצח בנוקאאוט.
-
-
זה רק עניין רגשי.
רכב שלא עושה צליל של מנוע = מקולקל.
אנחנו אוהבים מכוניות. קשה לנו לאהוב את מכשירי החשמל על גלגלים המכונים מכוניות חשמליות, אבל אפילו כאן יש מי שהקשר גם רגשית לחשמלית שלו. אז זה אפשרי.
כי איך אפשר להיקשר רגשית לרכב חשמלי?
כבר כתבתי בדיון הזה מוקדם יותר שיום יבוא ומחצית המכוניות יהיו חשמליות ואז הגלגל יתהפך. זה יקרה ב.... בעצם זה כבר קרה ב... 1908.
מאז אנחנו ב'טרנד' של בעירה פנימית והוא עתיד להסתיים תוך כמה שנים. מי שב1905 אמר שהטרנד החדש הזה מגעיל אותו - ייאנח לרווחה.
ואני חושב שהנטיה הרומנטית הטבעית שלנו להיקשר למה שגדלנו עליו - תדעך עם הזמן. זה תהליך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
מי שנגמל מערימות השטויות שנכתבו, נכתבות ויכתבו בכתבות על רכבים, יאהב את מה שבא לו לאהוב, ולא את מה שאמרו לו במגזין שנכון לאהוב, וזה יכול להיות בדיוק באותה מידה, היילקס, איוניק5, וגם רחמנה ליצלן לנדרובר או סופה.
אה, ולגבי רכבים עם נשמה, היו לי גם כאלה. הכינוי שבד"כ מאפיין אותם בצורה מדויקת יותר הוא : "גרוטאות".
-
תינוק אוהב את אימו לא בגלל שבא לו לאהוב אותה, אלא בגלל שהיא גורמת לו להרגשה טובה.
כך גם אהבה לרכב, היא בגלל שהוא גורם לך להרגיש טוב ולא בגלל שבא לך לאהוב אותו
ולגבי הנשמות שהפכו לגרוטאות, אני מתאר לעצמי שהן פשוט הפסיקו לגרום לך להרגיש טוב, האהבה המשיכה הלאה ולחלל נכנס הרציונל וכך נשמה הופכת לגרוטאה :rolleyes:
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
תינוק אוהב את אימו לא בגלל שבא לו לאהוב אותה, אלא בגלל שהיא גורמת לו להרגשה טובה.
כך גם אהבה לרכב, היא בגלל שהוא גורם לך להרגיש טוב ולא בגלל שבא לך לאהוב אותו
ולגבי הנשמות שהפכו לגרוטאות, אני מתאר לעצמי שהן פשוט הפסיקו לגרום לך להרגיש טוב, האהבה המשיכה הלאה ולחלל נכנס הרציונל וכך נשמה הופכת לגרוטאה :rolleyes:
רק כדי להשלים את התמונה, ישנה כאן סתירה מסוימת שבאה לידי ביטוי בעובדה שככל שתשקיע ותתאמץ יותר בשביל האהבה, כך היא תגדל.
לכן בסופו של דבר אי הויתור למרות הקושי והמאבק ברציונל מביא אותנו לאהבה גדולה יותר
זה דרך אגב נכון בכל סוג של זוגיות, לא רק עם רכב ;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
מי שנגמל מערימות השטויות שנכתבו, נכתבות ויכתבו בכתבות על רכבים, יאהב את מה שבא לו לאהוב, ולא את מה שאמרו לו במגזין שנכון לאהוב, וזה יכול להיות בדיוק באותה מידה, היילקס, איוניק5, וגם רחמנה ליצלן לנדרובר או סופה.
אה, ולגבי רכבים עם נשמה, היו לי גם כאלה. הכינוי שבד"כ מאפיין אותם בצורה מדויקת יותר הוא : "גרוטאות".
עכשיו אתה כבר אומר שהמקור לאהבה (כתבות) הוא בכלל פייק, וזה הכל שטויות, ואנחנו צריכים לפתח חוש טעם עצמאי ולהיות פתוחים יותר מחשבתית,ומקוריים.
יפה, יפה…ממש עולם חדש ונאור.
בכל מקרה, היום טיילתי קצת באיזור מצפה רמון, ובדרך חזרה (צפונה) ראיתי את כל הכפרים הלא רשמיים של השוודים, ועליתי על בעיה חמורה מבחינתם בעידן החדש, רובם לא מחוברים בכלל לרשת החשמל, איך יטענו את המכונות החשמליות? איך יפרצו לנו מאיזה שביל לא קשור לכביש? מה יעשו עם כל הקורולות האפורות?
המדינה תעניש אותם? אין דלק? קנסות?
בקיצור, אם חשבתי שיש לי עשור בערך להינות, היום זה נראה לי יותר לכיוון ה 15 שנים.
חייכתי קצת בדרך הביתה מכל העניין.
סופש נעים לכולם
אל תצאו מהמזגן.