חנן בהצלחה ואם אתה צריך זוג ידיים נוספות תרים טלפון
Printable View
חנן בהצלחה ואם אתה צריך זוג ידיים נוספות תרים טלפון
אין עליך חנן. כרגיל - ראוי להערצה ולחיקוי.
ככה הרבה יותר מתאים לך.
הרבה הצלחה עם המנוע החדש וכמובן - שנה טובה.
חנןןן
אנחנו אוהבים אותך! שיהיה שבת שלום. כרגיל אם צריך עזרה...תרים צלצול.
ארי.
ת ע נ ו ג .... בהצלחה .
סוף שבוע הבא אנחנו באילת , אולי נקפוץ לביקור קצר .
חנן איזה כייף לשמוע !
המון בהצלחה.
טוב לשמוע , בהצלחה .
ואת גלגל המצערת להרכיב פשוט אפוך :D
עידו
היי חנן. קודם כל-תתחדש, אני שמח שהחלטת להרים את הראש ולהמשיך בדרך למרות שמי כמוני יודע, הדרך לא פשוטה והמחיר כבד. במידה ותצטרך עזרה בהרכבה או הכל דבר אחר, אני לרשותך בהתראה קצרה. לגבי ניהול המנוע, יהיה צורך לכייל מחדש את המערכת למנוע הנוכחי (כלומר, להביא את הרכב לינון או את ינון לרכב)? המפות הקודמות לא רלוונטיות למנוע הזה?
שבת שלום, והרבה בהצלחה-קובי
נ.ב. תרים טלפון כשאתה בסביבה, אני לא תמיד עסוק מדי...
חברים תודה.
מי שמגיע לאילת מוזמן לקפה בכייף.
עידו גלגל מצערת הפוך ....ברור ?!?!?!
קובי סביר להניח שהאיש והמכונה יצטרכו להיפגש , במנוע הקודם היו 4 קמשפטים ובחדש רק 2 .
בחדש אין תזמון שסתומים משתנה. (יתרון מבחינתי).
בחדש יש מנגנון מניעת זיהום אוויר שנקרא tumble generator שזה מנגנון שנמצא בתוך סעפת היניקה ומוביל את האוויר לכיוון האינג'קטורים אני אצטרך לבטל את המנגנון הזה כיוון שהוא "מפריע " לזרימת האוויר במניפול.
יכול להיות שאוכל להשתמש בסעפת יניקה מהמנוע הישן וזה יעשה את החיים קלים יותר אבל ממידע שאני אוסף אז כנראה שלשני המנועים הללו יש מיקום ברגים שונה בחיבור הסעפות.
נחיה ונראה.
חנן. - 0506233066
כיף לשמוע, (במיוחד בפתח של שנה חדשה), שלא וויתרת חנן.
אני מאושר בשבילך.
ישר כח והמון בהצלחה.
בן
תודה בן, כייף לדעת שאתה עוקב.
חנן.
לכבוד השנה החדשה הרכבנו את המנוע החדש . בינתיים רק הרכבה פיזית עכשיו צריך כל מני התאמות מכאניות וחשמליות עד שנוכל להניע.
בתמונות צוות המכונאים שלי בפעולה.
שנה טובה.
חנן,
היה תענוג לראות את המנוע החדש בפנים..שיהיה בהצלחה ושנה טובה.
אהלן חנן,
יפה שאתם לא עוצרים .
שנה טובה לכול המשפחה וגם כמובן למכונאי הראשי שלך .
עידו
השבוע קבלתי את הרשיון הזמני לבאגי. עוד צעד אחד קדימה, למרות שעם ה "תקנה " החדשה בדבר מיקום הרדיאטור, מדובר בצעד אחד קדימה ו 30 אחורה...
היי חנן
איפה לכול הרוחות כתובה התכנה !!
שכחתי מזל טוב על הרשיון
אז מה עכשיו עם בראדיאטור? כל יום עכשיו ימציאו תקנות חדשות ,עוד מעט יגידו שסקדיול 40 לא תקני
חנן מזל טוב
עידו
חנן מה קורה? יש חדש?
צפה ביקור שבוע הבא... :)
שבת שלום
אהלן ארי
האמת שאין הרבה חדש. אני עדיין בתהליך התאמת המנוע החדש לבאגי ומסיבות כאלו ואחרות אין לי יותר מדיי זמן להתעסק עם זה.
המנוע החדש הרבה יותר מתוחכם וחדיש מהמנוע הקודם וההתאמה לא פשוטה במיוחד לאור העובדה שאני משתמש בסעפת היניקה של המנוע הקודם על מנת שאוכל להשתמש בבית המצערת המכאני ולא החשמלי.
ברגע שזה יסתיים ישארו לי עוד יום יומיים של עבודה ואז אעביר את הבאגי לינון לחיבור המחשב.
להתראות.
חנן.