הייתי במצב דומה בגשם הראשון, שפאלות מעלי אקספרס בשקל וחצי החזירו את השליטה
Printable View
הייתי במצב דומה בגשם הראשון, שפאלות מעלי אקספרס בשקל וחצי החזירו את השליטה
כתבתי בעבר וכל חילוץ זה מקבל משנה תוקף.
אם הקבוצה היתה על פלטפורמת טלגרם,
גם היה ניתן לצרף אלפי חברים בלי לפצל קבוצות,
אבל חשוב יותר, כל פעם שמישהו מצטרף לקבוצה של חילוץ פעיל, הוא יכול לראות את כל היסטוריית ההודעות,
ולא כל שתי דקות צריך לשלוח עדכון מצב כי מישהו הצטרף.
ווטסאפ עומדים להוציא עידכון, כך שמצטרפים חדשים יוכלו לראות הסטוריה.
בכל מקרה, טלגרם לא מתאימה לחלק גדול מהאנשים.
לביא
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
אפשר לרשום עדכונים בתיאור הקבוצה, ואז כולם רואים גם מצטרפים חדשים.
אני מסכים שהתמונות הקיימות בטלגרם מאד שימושיות לקבוצה כמו קבוצת החחלוצים שלנו.
הבעייה המרכזית היא שטלגרם הרבה פחות נפוצה בישראל מאשר ווטסאפ ולכל כנראה פחות חברי ג'יפולוג יוכלו ליהנות חברים בקבוצת טלגרם.
במקביל, ווטסאפ מצמצמת קצת פערים - מגבלת כמות המשתמשים עלתה חיים כיום בעיה והחנון הקבוצה אחת, כבר הייתה הכרזה על אפשרות של צפייה בהודעות הקבוצה שהיו לפני ההצטרפות של חבר חדש ועוד חידושים בקנה.
נשלח מהנייד
אז הפעם היה תורי לבקש סיוע,
יצאתי עם הילדים לסיבוב קצר לנסות לשחזר גמגומים שיש במנוע מעל 2500 סלד,מחובר למכשיר בדיקה.
בסוף, איך לא, ירדנו לשטח בעמיקם בהר העגול, המשכנו למפלי רז ועלינו ממערב למאגר בציר רגיל בין אלונים, הציר שהיינו עליו נגמר ומימין 5מטר בערך היה ציר נוסף, מעט נמוך מהציר עליו נסענו, ראיתי שיש מעבר בין הצירים, התיישרתי מול הירידה קטע של 5 מטר גג שבסיומו הייתי צריך לקחת שמאלה חזק ולהתיישר על הציר המקביל הנמוך ממני , גלשתי ממש לאט אבל הפנייה שמאלה לא הלכה כמתוכנן וגלשנו קצת מעבר לציר הרצוי, גלגל ימין מעבר למן תלולית/קוליס גלגל שמאל על הציר, הצלחתי לנוע קדימה ואחורה אבל לא לחזור לציר והרגשתי שזה רק מחמיר את תחושת השפץ, הורדתי את הילדים מהאוטו שקצת נבהלו, פתחתי סוכך נגד גשם מתחת לאחד העצים להוריד לכולם דופק ולחשוב באיזי מה לעשות, ניסיתי שוב לחלץ עצמי לבד הבנתי שזה סתם מסתבך וקראתי לחילוץ.
דנאל שהיה ממש באזור עם ההילקס מעוגן לעץ שמאוחריו, גם הוא עם צמיגי MT הרגיש שאין לו אחיזה, פתח כננת שמחוברת לרסיבר הגרירה שלי נתנו משיכה קטנה וראינו שיש סיכוי שהדיסקו יתהפך ימינה , חיכינו 5 דקות והד הגיע התמקם עם הגימני בשעה 9 שלי, פרסנו חגורות ועגנו את הדיסקו מקורת B לעבר הגימני למנוע התהפכות/גלגול ימינה .
כינון לאחור +רוורס שלי והדיסקו התיישר מול הכננת, הד שחרר מתיחות הכננת גררה אותי לאחור, פעמיים קדימה - אחורה להתיישר על הציר ושחררנו חגורות כשהאוטו על הציר.
נסיתי לפנק בתה אבל לא הפסיק לרדת גשם, מתנצל שהתה יצא כמו שיצא.
תודה להד ודנאל, תודה לכל מי שהיה מוכן לבוא לעזור.
בסקיצה ירוק =צירי תנועה, באדום תוכנית המעבר בין הצירים, כחול רכבים.
סהכ נהננו [emoji23]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7a7f9863c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...96f9743020.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...54988b7980.jpg
תודה על התיעוד המועיל וכל הכבוד למחלצים!
רק לזרוק לך רעיון: אצלי ארוע דומה בגיל דומה של הילדים (כלומר מזמן), היה הטריגר לכך שכולם באוטו חגורים תמיד, בלי אבל ובלי חבל.
וואלה מוטי, פה מהמקלדת נראה שפ"צ קליל לעומת החמור שהגיע למצב הזה ועוד בנ.ג 186 :rolleyes:
קובץ מצורף 150198
קובץ מצורף 150199
רענן
מודה שלגמרי שפץ קליל, אבל התחושה לא כיפית, והרגשתי שאין לי שום דרך לצאת מזה לבד, לא עם צמיגי ה AT הנוכחיים שיותר כביש משטח.
2 הסנט שלי...
כשאני פוגש באירוע עם פוטנציאל בטיחותי, אני נוהג לשקול את האופצית בהתאם ל "מחיר הטעות" של כל אופציה.
במקרה הזה, מחיר הטעות של להתעקש על חילוץ עצמי, עלול להסתיים בהתהפכות. גם אם נקל, ונאמר שהנזק הוא רק ברכוש - חבל.
מחיר הטעות של לקרוא למישהו לעזרה - הוא כלום בהיבט הבטיחותי.
להיפך, מניח שכל שכל משתתפי החילוץ ניהנו עד מאוד. ואפילו יצא להם תה כמעט חם [emoji4].
חוץ מזה מוטי, הקבוצה צריכה לפרוע חלק מהחוב...
והחוב הוא גדולללל.
לביא
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
היינו בהחלט קרובים, כ 4 ק״מ, שדרגת לי ולילדים את הטיול [emoji57]קובץ מצורף 150200
קובץ מצורף 150201
Sent from my iPhone using Tapatalk
ובתזמון משעשע גם הד וגם אני עם סוויטשירט ג'יפולוג.
היינו צריכים להצטלם יחד מהגב.
השיקול הנכון לבקש עזרה, כל הכבוד למחלצים.
האם לא ניתן היה לחלץ עצמאית לכיוון מטה? אמנם אין שביל אבל לא נראה בלתי עביר בתמונות
לגבי הויטארה בנג - וואוו זה מלפני 20 שנה אני חושב! המורק מספר שעדו כהן עבר שם, הכניס לרברס וירד…
חשבתי על לרדת, אבל הקרקע חלקה ועם עשביה חלקלקה מאוד ואם הייתי לרגע מאבד אחיזה הייתי ממשיך ללא שליטה למטה, וזה הרבה למטה
על פי קווי הגובה המפה זה בערך 50 מטר