פשוט מאד, בלי ספונסר זה בלתי אפשרי עבורי בשלב זה.
Printable View
פשוט מאד, בלי ספונסר זה בלתי אפשרי עבורי בשלב זה.
היי רני , עוד 50 ק"מ על ציר הנפט האכזרי שעובר לי ליד הבית עברו בהצלחה עם הקארטר הקצר ו 4.3 ליטר שמן בתוכו. אין שום בעיה , לחץ שמן תקין, חום מנוע תקין , החיים יפים. טוב עכשיו יש נזילת שמן מהמחזירי שמן של הציריות בגיר אבל זה כבר בקטנה. מחזיר אחד כבר החלפתי אתמול וגם השני בדרך.
חג שמח לכולם.
טוב לשמוע , רואים את החיוך שלך עד פה :D
חג שמח .
עידו
חג שמח
היום הוצאתי את GO-2 לעוד בילוי על ציר הנפט. הבאגי נוסע נהדר ואני מאד מרוצה מהביצועים שלו , עברתי כבר כ 200 ק"מ מאז החלפת המנוע וטפו טפו טפו הכל בסדר.
הנה קצת תמונות מהיום מרגע אחד של התלהבות יתר.
כולי קנאה!
חנן, באגי מדהימה באמת שאין מילים.. כל הכבוד לך על ההתמדה והמון בהצלחה בהמשך :)
אתה מדבר על להעלות הדמיה בסוליד ?
זה יראה בדיוק כמו שציירת. מבחינת המבנה בדיוק אותו דבר, אבל אין פגוש - תצטרך להוסיף פגוש כלשהו, ואז מה חסכת? הצורה הנוכחית של החרטום, בעיני לפחות, מוצלחת, השינוי שאתה מציע במקום אם יבוא חיפוי כלשהו שיתן נפח של מכסה מנוע. אחרת, חבל על השינוי, הוא יכער את הכלי.
היי נמרוד
החלק הקדמי מסתיר לי את השביל שקרוב לבאגי אז אני רוצה להנמיך אותו ולהוסיף לו משני הצדדים פגוש קצר.
החלק שיונמך יקבל חיפויי אלומניום שירד ויפגש עם החיפוי האנכי שעליו אפשר לראות את המדבקה GO-2.
אני רוצה לראות איך זה יראה בלי החלק שאני רוצה להסיר.
ראה תמונה מצורפת.
תודה חנן.
חנן היי שיחקתי עם תוכנת ציור ושיניתי טיפה תפרונט העיצוב החדש מסומן בכתום תגיד עם ניראה לךקובץ מצורף 58049
אורי תודה אבל אי אפשר לראות את התמונה.
חנן היי מנסה שניתקובץ מצורף 58051
חנן כשאני מתחבר לאתר דרך הסיסמה זה כן מראה את התמונה אבל כשאני לא מחובר אז אי אפשר לראות
לא יודע למה זה עושה את הבעיה הזו ניסיתי לשנות כול מיני דברים זה לא עבד אני יכול לנסות לשלוח לך במייל עם אתה רוצה
[email protected]
תודה.
חנן היי שלחתי מייל מקווה שיגיע תעדכן עם הגיע.