אורי, זו קריאת השכמה .
אתה מכיר את האנשים פה משנים ואם מכאן נושבת כזו רוח זה סימן רע מאוד.
שנה טובה
Printable View
אורי, זו קריאת השכמה .
אתה מכיר את האנשים פה משנים ואם מכאן נושבת כזו רוח זה סימן רע מאוד.
שנה טובה
בכלל לא מדויק.
ברגע שהסימון לא במקום יש פרשנות למיקום, ולחוקיותו.
למפה 1:50 יש סטייה מובנית של כ-50מ, לסימון יש טעות קנמ של עשרות מטרים, ובמצטבר זה הרבה מאד.
ברגע שעובי הסימון לא תואם למצב בשטח (עובי הקו מכיל 50-100מ), ויש שמורות בהן השביל על הגבול.
אני בדיעה שאם אתה בתך שמורה, תכבד את הכללים ואל תתחכם.
אם זה גבולי הפקח מתחכם ואתה בטוח שהוא טועה, יש לך כלים.
חזרתי מסיבוב בחורשן ובשמורת אלונה (צפונית לעמיקם), ולא הפסקתי לחשוב על השירשור ההזוי הזה.....
בשמורת אלונה על כל שביל מסומן אחד , יש עוד שלושה שבילים במפה שלא מסומנים עם סימון שבילים, ועוד חמישה בשטח, שכולם........ מחקלאים, מטיילים, צבא נוסעים עליהם.
אתם מוזמנים לבדוק בעמוד ענן.
ורק המחשבה שלפי מה שנאמר פה, יכול לבוא פקח ולתת לי דוח, לא הפסיקה להטריד אותי.
זה באמת יחזיק מים בבית משפט?
ואם שם לא (ולכן הם כנראה לא נותנים שם דוחות), אז למה בנגב כן? איפה זה כתוב?
הזוי.....
כפי הנראה זה עניין של פקח יוצר מסור או יותר ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
כמו כל דבר במדינה שלנו, היכן שיש יותר מדי תקנות / גופים / מפקחים יש עבריינים וכולנו כנראה כאלה וממש לא בכוונה.
כל מי שמטייל הרבה נתקל בפקחים, בדרך כלל פגישות חביבות ותורמות, רובם באמת מנסים לעזור.
היו לי כבר גם כמה פגישות הזויות עם פקחים שנטען שאנחנו לא נוסעים על שביל מסומן כאשר מסביבנו אוטוסטרדה של מטיילים על שבילים לא מסומנים.
עשיתי את מעלה משורה בשנה האחרונה, הייתי מודע לדיון בעניין, כמו שבכביש מהיר לנסוע 100 קמ"ש בלבד זו תקנה שאין הציבור יכול לעמוד בה, ככה השטות של שבילים מסומנים בלבד.
אם יקרה לי ואתפוס את הפקח ביום לא טוב, ברור שאלך עד הסוף לבית המשפט, עליי שיטת מצליח לא עובדת גם כאשר הקנס הוא קטן.
עודף תקנות מטופשות לא יגרום לי להוציא את הקפיצים הצהובים ברכב....
בחורשן לא כל השבילים מסומנים, יש המון צירי נסיעה, שבילי אש וכו' שמטיילים ונוסעים עליהם, אני לא מדבר על "הצירים" ו"מעלות" שנפתחו בשנים האחרונות שעולים בדוך מהשבילים הברורים ורובם כמעט בלתי עבירים, מטפסים שם אופנועים ו sbs מטורפים.
יש מקומות כמו זה שהכללים וההתנהלות(אם נקרא לזה ככה) מצד המטיילים די ברורים(לרובם), האכיפה מתבצעת מצד הפקח, אבל לא כמו במקומות אחרים כמו שציינת לדוגמה נניח בדרום, או בעוד מקומות כמו יותר צפונה ברמה.
הפקח באזור אלונה למיטב ידיעתי הוא לישי ואני לא חושב שהוא נחשב לפקח מקל במיוחד...
חפשו סיבה אחרת
לדעתי המעט שלא מסומן בתחום השמורה הוא בגלל שהעבירות קשה ואין עניין לקחת על השבילים אחריות.
למעט זה כמעט הכול מסומן
תסלח לי, אבל זה ממש לא המקרה. אני לא מדבר על שבילי אש.
מלא דרכים , שלא מסומנות מפה בכלל, וודאי שלא סימון שבילים, שרכב פרטי נוסע בלי בעיה.
וחוק זה חוק.....ועדיין לא ברור לי מתי הרשות לא מבלבלת את המוח, ומתי סתם מציקים למי שמוריד שני גלגלים מהציר.
מה שהרשות עושה (בעיקר בדרום), זו בריונות לשמה, כל השאר זה סיפורים.
אולי כי יחיעם צודק?!