לפני שאתה רץ לקנות, איזה בולמים אתה רוצה ולאיזה רכב?
Printable View
לפני שאתה רץ לקנות, איזה בולמים אתה רוצה ולאיזה רכב?
לא משהו מיוחד, משהו שיתאים להחליף את הבולמים האחוריים בניסאן טראנו שלי. הרכב מוגבה אז מידות הבולם צריכות להיות 68X42 ס"מ.
ראיתי בולמים שירדו מסילברדו לטובת הגבהה ונראה לי שהם פחות או יותר במידה שאני מחפש. שלחתי שאלה למוכר.
יש לך משהו להציע?
מישהו יודע מה המידות של בולם אחורי מקורי של סילברדו?
טל.
תדבר עם יריב קלר ברוך
כי הוא מביא חלקים ממש בזול יחסית. רציתי בולמים לגראנד שלי. להביא ישירות מאיביי היה אולי מאה שח זול יותר מלקנות ממנו. לא שיקול בכלל.
לא יודע על -כל- המוצרים שלו אבל בולמי פוקס לWJ שלי עלו בסביבות 2200 אחרי מע"מ כשבמקום אחר בארץ רצו 2400 לפני מע"מ ובאיביי זה עלה בערך אותו דבר. כולל משלוח לא כולל מיסים. אז היה לי שווה לקנות דרכו, לקבל באותו רגע ולא להסתבך עם הייבוא.
אתה מדבר על סט של 4?
2 קדמיים.
אולי. אבל לפני משלוח ומיסים.
אז אל תקנה אצלו. אני ביררתי לפני ולטעמי הדיל השתלם בשקלול מלא וכולל של כל הנתונים
נכון בארץ.
אם אתה מביא לבד זה יחסוך לא מעט
או שאתה תתקע עם משרד התחבורה ותתחיל לחפש את האחות שהם רוצים שתוכיח שאין לך.
כשאני בדקתי, ההבדל היה אולי 500 שח לפני מיסים. כל בולם עלה בסביבות 700 שח לפני משלוח ומיסים. נגיד 1400 שח לזוג. משלוח ומיסים עוד 800 לפחות? הגענו לסכום. אגב, ב2400 ששילמתי גם קניתי גזיבו ב250 אז בתכלס הם עלו פחות. סביבות 2150 שח. היבואן רצה 2400 לפני מע"מ.
עם כל הכבוד, יריב לא עובד בחינם ואם העלות שלו היא עוד 200-300 שח - בשבילו אני מוכן כי הוא באמת נותן שירות טוב ובחור אחלה.
מיכה
זוג פוקס אדוונצ׳ר 2.0 ל wj עולים באמזון 199 דולר.
אצלך בפתח הבית משוחרר כולל מיסים ומעמ ובלי בלבולי מוח 1550 שח.
גם אם אחותך תרצה ימכרו לה זוג.
זה 650 שח הפרש שכנראה היו יכולים להיות אצלך בכיס
אני לא ראיתי את זה במחיר כזה. אולי טעיתי וחשבתי שמדובר על בולם אחד כשהם היו 2 אבל למיטב זכרוני, ההבדל לא היה מספיק משמעותי כדי לגרום לי לקנות בחול ותאמין לי שאין לי שום עכבות לעשות את זה.
יצא לי להזדקק ל"שרות" של יריב. זכיתי לנפנוף ישראלי טיפוסי. לא הייתי משלם שקל נוסף. עבור שרות כמו של "איש שטח" (בכוונה בחרתי תחום מוצרים אחר) הייתי מוכן לשלם יותר, אבל לא במקרה הזה.