שמן גיר ידני רגיל, GL-5 צמיגות 80w90 כמו בתמונה, נפוץ בכל חנות חלפים. או כל דבר דומה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6cdae8e5e7.jpg
Printable View
שמן גיר ידני רגיל, GL-5 צמיגות 80w90 כמו בתמונה, נפוץ בכל חנות חלפים. או כל דבר דומה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6cdae8e5e7.jpg
זה מה שאנחנו כבר משתמשים...
עדכונון. בניסיון לפתור את בעיית הגזים שחודרים לו לקבניה הבחור הלך לאגזוזן ושינה מעט את כיוון הצינור - החליף צינור. בנוסף צילם מספר תמונות בזמן שהרכב על הליפט. אני לא מוצא בעיות חדשות במעבר על התמונות.
בינתיים ממתינים לחלקים מחול.
כמה אמור לעלות גלגל ספייר + גנט 31X10.5X15? בערך... כרגע אין כלום. גם לא מתקן.
קובץ מצורף 127518
קובץ מצורף 127523
קובץ מצורף 127522
קובץ מצורף 127521
קובץ מצורף 127520
קובץ מצורף 127519
קובץ מצורף 127517
קובץ מצורף 127516
קובץ מצורף 127515
קובץ מצורף 127524
בולמים קדמיים ארוכים הרבה יותר מדי. ממש לא מתאימים. מהלך הסגירה שלהם קטן יותר משמעותית ממהלך הסרן לבאמפסטופ. זה מסביר גם את בורג התושבת התחתונה העקום.
קובץ מצורף 127526
באדום תושבת בודי גמורה. בכחול מה שנראה לי תושבת מאולתרת, אבל אולי אני טועה, בעלי הבודי הישראלי יכולים להגיד.
קובץ מצורף 127527
חלודה קשה ברצפה לרגלי הנוסע.
קובץ מצורף 127528
וזה קשור לפלטה הזאת שמחוברת לצנרת של המדרגות. מישהו יצר שם רצפה כפולה. כנראה שהכל חלוד.
קובץ מצורף 127529
אה, ונדמה שהשלדה חוברה עם פרופילים לפני תושבות הקפיצים האחוריים? בשני הצדדים, אז זה לא תיקון של סדק סתפ. הג'יפ הזה קוצר או הוארך או סתם היה שבור באמצע?
קובץ מצורף 127530קובץ מצורף 127531
"חיזוק"
אסף.
מה הסיפור של הוונטה מעל התושבת עלה?
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
בקשר לבולמים הקדמיים, עשו שם משחק עקום ושינו גם תושבת תחתונה וגם עליונה בשביל להוציא עוד מהלך פתיחה (על חשבון סגירה..). תחתונה מילא, אבל בעליונה סתם פירקו את המגדלי בולמים המקוריים שגבוהים בהרבה (מצב רצוי).. אם תרצו יש לי זוג מקורי למכירה בעלות סמלית.. הם מתאימים בולט און, יפתרו את בעיית הקלירנס של בולמים, ויתקנו את מהלך הסגירה.
תודה חברים. העברתי לבחור.
הוונטה היא שאריות של מזגן שהיה שם כנראה. לא בשימוש היום.
כן, "העברת לבחור". מה שתגיד.
קובץ מצורף 127537
אחת הנקודות הכי רגישות בשלדה הזאת
נקודה נמוכה, מים וחול יושבים לאורך שנים, האיזור מחליד קשות ואז תוך כדי עבודה בשטח התושבת של הקפיץ נתלשת מהשלדה והסרן זז מתחת לרכב
בתמונה זה תיקון-חיזוק למחלה הזאת (כי אם זה הגיע לחלודה כזאת אין לך באמת ברזל לרתך שם) שמישהו בעבר עשה, כמובן אחרי שנתלשה התושבת
מציף נושא ישן שעלה, ישנה כוונה לדלג על החלפת הקרבורטור ולקפוץ ישירות להזרקה. בידיעה שמדובר השקעה של כמה אלפים (?)
מאיפה מתחילים? המשימה לא תבוצע על ידינו. יש איזה מוסך שמכיר ויודע לעשות את ההסבה מקצה לקצה?
יש כמה אפשרויות:
אחת זאת הזרקה חד נקודתית (tbi). תדרשו למצוא רכב תורם gmc עם מנוע שש בטור.. לא זוכר את רשימת החלקים אבל לפניי עבודה זה סיפור של 2000-3500 שח... עבודה, עוד כ2000 שח.
השניה זאת הזרקה רב נקודתית, כמו בסופה. צריך חיווט, מחשב, מזרקים ועוד ועד... לא באמת זוכר. ההבדל המשמעותי הוא שצריך גם גלגל תנופה ולכן גם סטרטר.. בזמנו קיבלתי הצעת מחיר של 13k על כל החלקים כולל עבודה (פירוק גיר, חיווט וכו').
עוד אופציה זה ההזרקות ש"מכוונות" את עצמן אוטומטית ונמכרות כקיט. הבולטת בינהן בימים אלו זה הsniper efi של הולי, יעודית לcj. העבודה ממש פשוטה ודורשת כמה חוטים, פירוק ורכבה של גוף במקום הקרב'. מכניסים כמה פרמטרים ומניעים.. סיימת. המחיר כ1200 דולר בארהב.. מסוג הדברים שהכי משתלם להביא במזוודה.
אורן מערכות.
אבל- שום יתרון על פני קרבורטור תקין ומכוון כהלכה!
מנסיון, כשהיה לי סיקס, היה עליו הכל (כמעט, חוץ מקרב' וובר):
גם TBI, גם מוטורקראפט וגם קרבורטור מקורי. בהנחה שאתה מתכוון ל TBI, הכי מיותר שיש.
אלא אם הכוונה להזרקה של סופה, עם כל הקשור בזה, ואז תשכח את מה שכתבתי, חוץ מהכי מיותר...
דבר עם ערן המסוקס שכיוון קרבורטור אחד או שניים לסיקסים לפני שאתה עושה משהו. רע לא ייצא לך מזה
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
החוק מאפשר להסב מנוע קרבורטור להזרקה?
אותו חוק שאוסר על שאלות קיטבג...
מחזק מה שכתבו מעליי..
מנסיון עם tbi בסיקס הקודם שהיה לי, שהחליף את הקרבורטור המקורי, והיום עם מוטוקראפט בסיקס הנוכחי, ההחלפה לtbi מיותרת.
המון עבודה (התאמתי את המערכת בעצמי) חריטת מתאמים וקומבינות בחשמל כדי לחבר את המחשב. המוטוקראפט שמורכב אצלי היום נותן מענה הרבה יותר מוצלח.