גבע... ולחשוב שאתה לוקח איתך את האישה למדבר.... ככה לא בונים בית.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Printable View
גבע... ולחשוב שאתה לוקח איתך את האישה למדבר.... ככה לא בונים בית.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
בטיול הזה יצאתי בנזק לרכב שהתגלה רק אחרי שחזרתי הביתה. היה מספיק נזק בשביל לבקש חילוץ.
קובץ מצורף 128691
על זה נאמר יותר מזל משכל.
שחזרנו הביתה וראיתי את זה בבוקר של אחרי הסברתי לאישה והיא הבינה אותי לגמרי, אמרה לי לטפל בזה בזמן שלי ושגם אם היינו נתקעים הייתי מוציא אותנו מהשטח בלי יותר מדי עיכובים. אני בר מזל;)
לגבי המנואלה של הגלגל ספייר, אני עירקי עקשן. אם היה פנצר כנראה שהייתי מוריד גלגל עם פלח ומפתח 13
אם אני רגע חוזר לפות"ש... חנן לא היה שלב פעם שנסעת בלי ספייר בכלל?
לא שזכור לי, אבל נסעתי עד לפני כמה שנים עם ספייר מקורי, קטן, בהיילקס וגם בcj.
לגבי הידית הורדת גלגל ספייר.
בבופאלו שהיה לי, לא הייתה ידית, לקחתי ברזל בנין מצולע. 12 מ"מ נראה לי בערך.
והשחזתי אותו עם דיסק ליצירת סוג של ראש מברג שטוח בצד המנגנון, ובצד הידית מפעיל עשיתי T פשוט.
עבד נהדר.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
רעיון שעלה לי כדי לחסוך ספייר נוסף:
רובינו מטיילים עם חברים קבועים פחות או יותר וגם עם רכב בסדר גודל דומה.
נניח שאני מטייל עם סופה והחבר הקבוע עם היילקס (עדיין אין לו, אבל זה עניין של זמן)
במקום ספייר נוסף לוקחים ספייסר מתאם, מכינים חורים לפי שתי חלוקות הברגים של שני הרכבים. חטפתי פנצ'ר שני? לוקח ממנו את הספייר ומחבר עם הספייסר.
כן זו דורש עוד כמה אומים מתאימים, ואולי שני ספייסרים- אחד להתאים אלי את הגלגל שלו ואחד הפוך (שקעים לאומים וכו') אבל הרבה יותר נוח מעוד ספייר כל אחד.
אגב בהתחשב בזה שהרבה רכבים חולקים את מעגל החלוקה מי שממש רוצה להגזים יכול לכסות המון דגמים ב3-4 ספייסרים .
(עם ובלי קשר, אולי הגיע הזמן לטבלת ג'יפולוג למעגלי חלוקה)
שינוי מעגל חלוקה זה קצת בעייתי בספיעסר
החורים למעגל אחד והברגים למעגל השני יפתו אחד על בשני
ובסוף זה ספייסר חד כיווני ( ימיר א ל ב ולא הפוך )
Sent from my iPhone using Tapatalk
בעקבות הרעש של שבוע שעבר על גלגל נוסף.....
כלי רכב עם צמיגים רגישים (חתך נמוך וכו' וכן, זה כולל לנדקרוזר 120/150, פאג'רו BK, גרנד צ'רוקי WK2 ושות' עם צמיגים בחתך 60-65), כנראה שצריכים עוד גלגל....
כתבתי שיהיה צריך שניים הפוכים, החפיפה תלויה בזיווגים. נתקלתי בכמה מיקרים של ספייסרים כאלו מכל מיני סיבות, אולי יש זיווגים שלא יעבדו, בטוח יש כאלו שכן.
מנסיון קרוב, מעגל חלוקה זה פרמטר אחד בלבד מתוך כמה שעשויים למנוע ממך ליישם את הרעיון. יש את קוטר החור במרכז החישוק, יש רוחב גלגל, יש קוטר חישוק, קוטר גלגל, החורים בחישוק שבתוכם נכנסים האומים ויש אופסט.
אם כבר, אז נשמע לי פרקטי וזול יותר להחזיק כפות ברכב ולהחליף צמיג. הסיכוי שיהיה לידך מישהו עם קוטר חישוק זהה לשלך הוא גבוה מהסיכוי שהחישוקים יתאימו.
לום חש"ן
:-)
שאלתי ברצינות לגבי הכפות, מי שיודע להמליץ יבורך.
אני חושב שדווקא להוריד זה החלק הקשה, הניתוק הראשוני שלו מהנקושה בה היה כ"כ הרבה זמן, ודחיפת הצמיג עד למותן החישוק היא קשה.
אלא אם הצמיג גם ככה גמור ואז התעללות גמורה אפשרית.
ההרמה למקום, עם סבון או wd40 עושים את זה קל יותר.
הזיין זה לשחרר את הצמיג מהחישוק,ביחוד אם היה מורכב הרבה שנים. כפות או לומיקים ייעודיים יש בל. כ ,אם אני זוכר נכון ישנן שתי מידות ,גם לאופנועים.
לשחרור הצמיג מהחישוק חפש BEADBUSTER ,שניות בודדות והצמיג משוחרר.
לי יש את ה XB-550 , למידות של עד 33 נראה לי שגם ה 450 מתאים.
קניתי לא בשביל טיולים אלא כי נמאס לי לבקש טובות מפנצ'רמעכרים.
חישוק פריק עובד עם טיבולס?
זה בדיוק למה אני שואל.
https://youtu.be/nTxuJv5kuLM
מוצר מגניב, תודה על ההפניה!
איזה אורך כף אני צריך?