תגובה: טנדר כרכב יום-יום וטיולים?
בארץ האפשרויות....
https://youtu.be/QasFElqZtWc
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
אני בהחלט מתעניין בהיילקס חדש כרכב מסעות לזוג ( ד"א העלות הכוללת ל 5 שנים לא מבוטלת..
).
ידוע האם טויוטה מאפשרים התקנת ארגז אוסטראלי שטוח מעל לגלגלים בהיילקס חדש?
מה הקשר ליבואן?
לך למתקין ותתקין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
איש אחד גידל חתול.
לילה אחד, החתול התייחם והתחיל לרוץ בכל הבית, נכנס, יוצא... נועלים בחוץ שורט את הדלת מבחוץ, נועלים בפנים קורע את הרשת.....
בקיצור, האיש לא ישן.
קם בבוקר, עייף כולו, קללה לעבר החתול, והלך לעבודה.
חזר אח"הצ, עייף, גמור..... מת לישון.
מזהיר את החתול - "עוד לילה אחד כזה, ומחר אנחנו אצל הוטרינר, חותכים וגומרים עניין" ,
והולך לישון.
לא עוברת שעה... והחתול....רץ בכל הבית, נכנס, יוצא... נועלים בחוץ שורט את הדלת מבחוץ, נועלים בפנים קורע את הרשת.....
בקיצור עוד לילה ללא שינה.
למחרת בבוקר, קם האיש, הכניס את החתול לרכב, ויאללה, נוסעים לוטרינר.
הלך יום עבודה, אבל לפחות יש תקווה לישון הלילה.
מגיע הלילה, והאיש, שכבר יומיים לא ישן, מסתכל על החתול, מאחל לו לילה טוב, וכולו תקווה, הולך לישון.
לא עוברת שעה... והחתול....רץ בכל הבית, נכנס, יוצא...
האיש, גמור כולו, קם , מסתכל על החתול ואומר לו - "מה עכשיו??? הרי חתכו לך בבוקר, אתה לא מסוגל לעשות כלום..."
החתול מסתכל עליו ועונה לו - " עכשיו אני יועץ".
משל מעניין.
הוא מתייחס לבקשה שלי למספרים מול הייעוץ האמורפי על זויות נטישה או שאתה סבור שדיון טכני על רגשות הוא הנכון?
המשך הזה מסכם את ההתרשמות שלי מהיועץ הווירטואלי, שיום אחד כותב שהוא מחפש דיסקו 4, יום אחר מתעניין בטנדר, ובנוסף ממליץ על כרית אוויר שבכלל לא מתאימה ואין מצב שהוא הרכיב כזו.
רק יועץ יכול לגלות גמישות כזו.
מה ששאלת, זה כמו לשאול את החתול, כמה הוא ז... היום.
אני מסתכל על כל מה שיוצא בשבועות האחרונים עם ההשקות של ההיילקס והדימקס - לשניהם גרסאות 'למשפחה' (למדו מהאמריקאים שמוכרים גרסאות מאובזרות של פולסייזים ב60 אלף דולר ומעלה) ויותר מהכל נראה שהשקיעו המון בדור הזה של הטנדרים במתלה העלים האחורי. תלת שלבי, עלים מאוד ארוכים, ריסון מצויין - סוף סוף אולי לא יהיה צריך להחליף קפיצים..
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Zivo, דיסקברי 4 עם נסועה של 200000 ק"מ + בהחלט רכב מעניין מאוד שדורש תשומת לב רבה כדי להביאו לרמת אמינות גבוהה מאוד בעלות סבירה.
טנדר משודרג לטובת זוג שמסייר בשטח מהווה על פניו קונספט Life style מעניין ופלטפורמה שעליה ניתן להעמיס ולפרוק בקלות קפסולת זיווד שכוללת מיטה, מזגן, גנרטור, 100 ליטר מיים ומגירות לציוד נלווה.
מנסיוני עם כריות אויר, הסירטון שצירפתי מעלה אופציה מעניינת שאינני יודע עד כמה היא אכן באמת משפרת את איכות הנסיעה והאם ניתן לשלוט באמצעותה בגובה הארגז מעל לסרן וכך להתמודד עם סוגיית החריש.
מנסיוני הכריות בתצורה הזאת עמידות מאוד, זולות יחסית וקלות לתחזוקה בהשוואה לכריות בתצורת השרוול.
הפטנט של הכרית מעל העלה - נפוץ מאוד במיוחד למי שקורא נגררים כבדים, או מעמיס עומס גדול מחד ונוסע ריק מאידך.
אבל אני באמת לא משוכנע שעם קפיץ תלת-שלבי צריך את זה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
Zivo, דיסקברי 4 עם נסועה של 200000 ק"מ + בהחלט רכב מעניין מאוד שדורש תשומת לב רבה כדי להביאו לרמת אמינות גבוהה מאוד בעלות סבירה.
טנדר משודרג לטובת זוג שמסייר בשטח מהווה על פניו קונספט Life style מעניין ופלטפורמה שעליה ניתן להעמיס ולפרוק בקלות קפסולת זיווד שכוללת מיטה, מזגן, גנרטור, 100 ליטר מיים ומגירות לציוד נלווה.
מנסיוני עם כריות אויר, הסירטון שצירפתי מעלה אופציה מעניינת שאינני יודע עד כמה היא אכן באמת משפרת את איכות הנסיעה והאם ניתן לשלוט באמצעותה בגובה הארגז מעל לסרן וכך להתמודד עם סוגיית החריש.
מנסיוני הכריות בתצורה הזאת עמידות מאוד, זולות יחסית וקלות לתחזוקה בהשוואה לכריות בתצורת השרוול.
דויד,
החלק הראשון של ההודעה שלך, הוא חוות דעת כללית, שאין לי מושג על מה הוא מבוסס, אבל נעזוב
החלק השני שלך, אתה אומר "מניסיוני" , אני אשמח אם תוכל לפרט איזה כריות ואיזה רכב.
אני שואל, כי לדעתי הכריות בקישור שלך, פשוט לא מתאימה לשימושים שלנו.
מצטער להגיד - ,העקשנות שלך לא לחשוף מי אתה, איזה רכב יש לך, ומה הניסיון שלך,
ומצד שני, חוסר העקביות שלך ( לא הבנתי מה אתה מחפש דיסקו 4 או טנדר, כל שבוע אתה כותב משהו אחר), לא גורמים להשתכנע שיש לך ניסיון מעשי ( מעבר לגוגל) .
אז בבקשה, תסביר איזה ניסיון יש לך עם הכריות האלו, ואני אסביר למה הכריות האלו לא מתאימות.
ממתין לתשובה עניינית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני מסתכל על כל מה שיוצא בשבועות האחרונים עם ההשקות של ההיילקס והדימקס - לשניהם גרסאות 'למשפחה' (למדו מהאמריקאים שמוכרים גרסאות מאובזרות של פולסייזים ב60 אלף דולר ומעלה) ויותר מהכל נראה שהשקיעו המון בדור הזה של הטנדרים במתלה העלים האחורי. תלת שלבי, עלים מאוד ארוכים, ריסון מצויין - סוף סוף אולי לא יהיה צריך להחליף קפיצים..
אסף.
אסף האם ידוע לך אם הגיע כבר או מגיע עד ספטמבר דימקס החדש לארץ?
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מה הקשר ליבואן?
לך למתקין ותתקין.
זה מה שהמתקין שאל אותי וזה אכן קשור לאחריות במידה ומדובר ברכב חדש.
ד"א העלות כ 15000 שח.
טנדר כרכב יום-יום וטיולים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
זה מה שהמתקין שאל אותי וזה אכן קשור לאחריות במידה ומדובר ברכב חדש.
ד"א העלות כ 15000 שח.
וכל הטנדרים החדשים עם ארגז קירור שמחליף את כל הארגז המקורי?
או פלטבד על אחרים שרואים יותר בשנים האחרונות?
ונניח שכן,
(לי נראה שהמתקין רוצה להוריד אחריות עם יקרה משהו), אז בדקת?
(שואל מתוך עניין אמיתי).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הפטנט של הכרית מעל העלה - נפוץ מאוד במיוחד למי שקורא נגררים כבדים, או מעמיס עומס גדול מחד ונוסע ריק מאידך.
אסף.
היתרון הנוסף הוא השליטה בגובה בעומס נתון.
מצרף סירטון נחמד שמדגים בניית מערכת להיילקס וגם את השליטה בגובה המרכב.
https://youtu.be/DDxOnUkLRV8
זאת עוד מערכת שצריך לתחזק שכוללת כריות, מדחס, מיכל,חיישנים, סופח לחות...ובנוסף נראה לי שלקבל לזה בארץ אישור זה סיפור לא פשוט אבל אפשרי.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
וכל הטנדרים החדשים עם ארגז קירור שמחליף את כל הארגז המקורי?
או פלטבד על אחרים שרואים יותר בשנים האחרונות?
ונניח שכן,
(לי נראה שהמתקין רוצה להוריד אחריות עם יקרה משהו), אז בדקת?
(שואל מתוך עניין אמיתי).
זה מה ששאל אותי פיינגולד ואני כרגע בודק את הנושא מול טויוטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יניב עמית
אסף האם ידוע לך אם הגיע כבר או מגיע עד ספטמבר דימקס החדש לארץ?
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
אין לי מידע על זה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
אסף,
שלא נתבלבל, בטרופר שלי יש כריות אוויר!
וכך גם היה בשלושה רכבים לפניו, אני הכי בעד, וחושב שזה פתרון וכיוון מצויין.
אבל,
הכריות שדויד שם בקישור יוטיוב, לא מתאימות, ולכן אני משוכנע שבניגוד לאמירה שלו "מניסיון" , שאין לו ניסיון מעשי.
אז אחרי שסיפרתי פה משלים על חתולים, אני אזכיר לך את הבדיחה על זבוב בלי רגליים לא שומע....
אנשים עושים מערכת ליתיום שגוייה, ומגיעים למסקנה שליתיום זו פצצה מתקתקת.
אנשים ממליצים על כריות אוויר לא נכונות, ואז אומרים שזה לא טוב.
הכי גרוע, שבמקום לכתוב "לדעתי" או "אני חושב \ מציע" , אנשים כותבים בבטחון "מניסיון", שכל הניסיון שלהם זה חיפוש בגוגל.
זיו, בלי להוריד מהביקורת שלך לגבי דוד ... אני חושב דווקא שהכריות שהוא שם קישור אליהם כן מתאימות. אלו כריות לקפיצי עלים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תלת שלבי בסגנון הפורדים?
משהו כזה. לא הצלחתי לראות מקרוב מה הולך שם - רק מהפרסומים ברשת.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amir_shai
זיו, בלי להוריד מהביקורת שלך לגבי דוד ... אני חושב דווקא שהכריות שהוא שם קישור אליהם כן מתאימות. אלו כריות לקפיצי עלים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
נחכה לתשובה של דויד על ההתקנה והנסיון שלו , ואז אני אסביר למה הכריות האלו לא מתאימות:-)