תגובה: Article: פרויקט: מיכל נירוסטה לטנדר 4X4
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
המחיצות הן חלק מהמבנה. בעיקרון, מיכל שהוא קטן יחסית לעובי החומר, וקרוב כמה שאפשר לצורה של קוביה (הפאות בגדלים דומים) לא צריך מחיצות. אם מייצרים את המיכל בצורה כזאת שאפשר לתת כיפופים לדפנות עצמן, לעגל את הפינות וכולי, גם לא צריך מחיצות. כמעט כל מיכל בגדלים האלו שמיוצר ביצור המוני, מפלסטיק או לחיצות פח, לא כולל מחיצות.
צריך מחיצות כשהצורה יותר מוארכת וצרה, כמו המיכל שלי; ככל שהעובי של החומר ביחס לנפח ולצורה קטן יותר; ובשיטות יצור פרימיטיביות של פחים שטוחים בלבד.
הצורה של המחיצות זה בגדול הצורה זה החתך של המיכל מינוס פינויים למעבר המים. הן בסך הכל מחברות את הפאות.
מספר המחיצות? כלל אצבע הוא לחלק את הנפח לנפחים קטנים יותר שהפרופורציה שלהם יותר קרובה לקוביה.
זה זהה לחלוטין לתכן של מסבך צינורות פשוט - נגיד סככת צל - אם המפתח גדול מדי, אז מוסיפים עמוד באמצע. אם המפתח גדול מאד, והקורה עליונה דקה, אז מוסיפים שניים או שלושה עמודים שזה נגיד המקרה של המיכל שלי.
תודה רבה על התשובה, למדתי.
אני מתכנן בעתיד על מיכל בתוך הקבינה לכן נושא המחיצות עניין אותי.
הקודם היה צינור גיברית בקוטר 20סמ ולמרות עובי הדפנות (מעל ל5ממ) ודפנות של צינור הרעש של המים במיכל היה מורגש. כמובן שלא היו מחיצות במיכל.
תודה על השיתוף.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלון_ק
למה לא 316L?
יקר יותר ואין שום יתרון במקרה הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
תודה רבה על התשובה, למדתי.
אני מתכנן בעתיד על מיכל בתוך הקבינה לכן נושא המחיצות עניין אותי.
הקודם היה צינור גיברית בקוטר 20סמ ולמרות עובי הדפנות (מעל ל5ממ) ודפנות של צינור הרעש של המים במיכל היה מורגש. כמובן שלא היו מחיצות במיכל.
תודה על השיתוף.
פרסמו במקרה עכשיו בלוח מיכל נירוסטה שאולי יתאים לך -
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/117702
תודה נמרוד,
מאוד רחוק מהמידות שלי...
אצלי זה מיכל בקבינה ויחסית קטן, לא בטוח שנירוסטה מתאימה לי מבחינת עלות/תועלת...ומצד שני אין חלופות.
אבל אפסיק להסיט את נושא הדיון.
אפתח שרשור בהזדמנות...