תגובה: גברים- תראו לנו את המערה שלכם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
אצלי החברה הגיעה קצת אחרי שמכרתי את ההיילקס הגיבור שלי והבאתי את הפראדו בנזין.
בדייט השני לקחתי אותה לסופש שדאות בשטח, הדבר הראשון שהיא אמרה לי היה:" אבל למה לא דיפנדר?"
באותו רגע לא יכלתי להרגיש רע יותר
דא היא מכירה רק דיפנדר מהעבודה וגם בזה היא לא נהגה..
למרות הכל היא הכי מפרגנת שנצא כל סופש לטייל ולבאס אותי מחדש שזה לא דיפנדר...
אה ומתחילה אצלה השאלה, מתי אני אנהג? אני הכי מפחד מזה..
לגבי הדיפנדר, בינינו אתה יודע שהיא צודקת...
סתאםםם צוחק חחחח
אצלי בהתחלה היא היתה "נעלמת" מהאוטו כשיש איזה מעבר טכני, פתאום אתה מסתכל ימינה ואין אף אחד לידך, אתה מסתכל קדימה והופ היא כמו איילה כבר למעלה. הרבה מים עברו בנהר, כבר תקופה ארוכה שהיא נוהגת בכל מקום, גם במקומות שלגברים רועדות הביצים, אמיתי.
חחח האמת שהפראדו אצלי סה"כ 8 חודשים ובהם היה קורונה אז לא יצא לי כל כך לנהוג בה או לשפר אותה..
אני יודע שהיא צודקת, ברגע שהיא תתחיל לראות את המחירים של האחזקה של הדיפנדר לא בטוח היא תגיד את המשפט הזה שוב.
האמת שזה חלום בשבילי לתת לה לנהוג לפעמים, ככה אני יכול לשתות יותר בירות לפני שמגיעים לחניון לילה (;
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
The_doctor
חייב לציין בתור חולה נקיון וסדר, הבלאגן ברוב התמונות חוגג
איך אתם עובדים ככה? יש ילדים קטנים בבית ? כאילו מרגיש כמו פתח לצרה עם תינוקות שמגיעים לכאלה מקומות
כחולה שהוא גם דוקטור כבר היית אמור לפתור את זה, לא?
וברצינות, יש מקום לכל הסגנונות, וגם יתרונות וחסרונות לכולם. בתור ברדקיסט מדופלם שמנסה להשתפר ולא תמיד מצליח, אני מוצא לעצמי את הצידוק שהברדאק החומרי והרוחני מאפשר פריצת גבולות מחשבתיים, שזה טוב, וגם רע, כמו שכתבתי.
פילוסופיות חיים בצד, הבטיחות אכן חשובה, וצריך לשים לב היכן זה עובר את הגבול.
"זה" הכוונה היא לתינוק.
אם כבר סטינו מהנושא..
את אישתי הכרתי עם ההיילקס.
יום שישי אחד נסענו לתצפית של המשלט מלמעלה. היה אחלה. בסוף הראיתי לה מהרכב מלמעלה את המשלט.
אמרה שלא נראה נורא. ירדה את המשלט ועלתה אותו. ואני כמו מנ... מכוון אותה. אנשים שעברו באיזור לא האמינו...
לאחר מכן עשתה את מעלה יאיר ועוד קצת.
בחתונה ההיילקס גם כיכבה וקושטה..
אחרי החתונה יכול לספור על יד אחת את הפעמים שנסעה איתי לטיולון..
לגבי המאורה.. בהזדמנות אסדר קצת ואצלם.. אחרי הרף פה לא נעים לצלם את הבלאגן..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
חברים , לגבי סדר או לא במאורה - לכל אחד יש הבנה קצת שונה מה זה סדר .
אצלי למשל אמנם בעיני רבים "לא נראה כל כך מסודר" אולם אם תעירו אותי באמצע הלילה ותשאלו היכן מונח כלי עבודה כלשהו תקבלו תיאור מדוייק היכן .
יום אחד( אצלי היה אמצע הלילה - ארה"ב ) הבן שלי מתקשר - מחפש בורג מאוד מסויים עם הברגה עדינה לקח לי שתי שניות להנחות אותו מרחוק ולמצוא את הבורג .
מבחינתי - זה הסדר שלי ואם לא מוצא חן בעיני מישהו - זבש"ו , אני יודע כל דבר היכן נמצא , ולא מוכן להשקיע יותר זמן בסידור מדפים , מעדיף לסגור מנוע או לרתך משהו בזמן הזה .בכל רגע נתון יש לי בעבודה לפחות שניים או שלושה פרוייקטים במקביל .
כרגע : מנוע בובקט לאחר חריטה ממתין להרכבה , מנוע טוסטוס ICM ממתין לגיר חדש , מטאטא לבובקט ( לטאטא את הסדנה בלבד ) ממתין לטיפול - מסגרות + הידראוליקה , היום פתחתי גיר קידוח להחלפת מיסבים ( קוטר של 420 מ"מ ) מחר נסיים .
מה שרציתי לומר - לכל אחד סדר עדיפויות שונה ורמת ציפיות שונה .
אילן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
כחולה שהוא גם דוקטור כבר היית אמור לפתור את זה, לא?
וברצינות, יש מקום לכל הסגנונות, וגם יתרונות וחסרונות לכולם. בתור ברדקיסט מדופלם שמנסה להשתפר ולא תמיד מצליח, אני מוצא לעצמי את הצידוק שהברדאק החומרי והרוחני מאפשר פריצת גבולות מחשבתיים, שזה טוב, וגם רע, כמו שכתבתי.
פילוסופיות חיים בצד, הבטיחות אכן חשובה, וצריך לשים לב היכן זה עובר את הגבול.
"זה" הכוונה היא לתינוק.
הסנדלר הולך יחף כידוע
בכל מקרה פורנו להמונים השרשור הזה
סיפורי נשים, של חבר מהמילואים.
ההוא היה חובב טיולים, הכיר בחורה חדשה, שאל אותה על טיולים, אמרה לו בטח, עוד מהילדות אנחנו מטיילים המון עם ההורים..., בקיצור התלהב, יצאו קצת, יצאו לטיולים, התחתנו די מהר.
ואז אחרי החתונה השלימה את המשפט: ואני שונאת את זה!
ההוא המשיך לטייל עם חברים, יום אחד הם חוזרים מטיול של כמה ימים, לכל אחד מחכה פתק על השולחן מאישתו: "טסנו לפריס נא לדאוג לילדים בסופ"ש"
חבר טוב התחיל עם מישהי ברשת, הכל הלך יופי, היא אוהבת טיולים, איפה טיילת? בלונדון, ניו יורק, פריז, רומא...
מה לא טיילת בכלל בארץ?
הייתי במכתש רמון ?
וואלה?
כן
בבראשית.
גלשנו למערות אחרות....
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
חבר טוב התחיל עם מישהי ברשת, הכל הלך יופי, היא אוהבת טיולים, איפה טיילת? בלונדון, ניו יורק, פריז, רומא...
מה לא טיילת בכלל בארץ?
הייתי במכתש רמון ?
וואלה?
כן
בבראשית.
הו דה פאק קיירס איפה היא טיילה.
"במה עוסק אביך?"
זו השאלה!
סיכום של הדיון עד עכשיו -
ואשתו אמרה לו יוסף
תשנה את הגישה
הוא אמר לה תהיי בשקט
והחליף את האישה
1 קבצים מצורפים
אני לא יודע אם לקנא בכם או לשמוח שאני לא בנעליכם. אשתי נכנסת לג'יפ, נהיה לה רע. מצד אחד תפסתי בלונדינית (בשעתו. היום אני סומך על הספר), מצד שני נפלתי אסון טבע. היא נכנסת ובוכה שהיא נגעה בבוץ מהסף. אחר כך שהוא גבוה לה מדי (תגידי, את עובדת משרד תחבורה?) שהנסיעה מטלטלת אותה. כשאני משכנע אותה לצאת לאיזה פיקניק, אני בא לצאת עם מחבת. כל היתר - כיריים, שתיה, בשר, שימורים של מקרה חירום, הכל באוטו. היא באה לי עם גבינות וקרקרים. כוס אומו, 17 שנה ביחד, לא קלטת שאני סטרייט?
יש לי סיפורים של חברים שהחיו מחדש את הנישואים באוהל קטן במדבר יהודה, שנסעו עם האישה ועשו ילדים, שזה זמן האיכות שלהם וכו וכו וכו. אני? אלוהים יעזור לי. הבנות שלי לא רוצות לנסוע איתי לגבעתיים. מצד שני? האוטו וסביבותיו הם הטריטוריה שלי. באופן בלעדי. זה זמן האיכות שלי, התרפיה שלי כשאני מבואס מהחיים והמקום השקט שלי.
בתמונה: בדרך לאום אל חמאם, אחרי שאשתי לא הסכימה להמשיך לנסוע כי רע לה באוטו, אז ישבנו על השביל כמו עלובי נפש שבאו עם איזה סובארו ג'אסטי. השולחן הוורוד הוא של הבת שלי, חשוב לה למרר לי את החיים כמו בבית.
קובץ מצורף 132458
כשאני לוקח את הבנים לטיול....
הגדול לא מעניין אותו כלום, רוצה רק לנהוג. נהג שטח טוב, עוד מהגילאים שילדים בד"כ לומדים לרכב על אופניים.
אז עכשיו כבר יש לו רשיון... מה אני אגיד לו, "לא"?.....
הקטן לא מעניין אותו כלום - רק שיהיה בשר והרבה (הוא עושה לי את הרשימה איזה חתיכות להביא מהקצב). בד"כ הוא שוטף את הבשר שבבטן שלו בבקבוק בירה.
ואת הבנות, הגדולה והקטנה, כל הדבר הזה "שטח" לא מעניין בכלל. לא רוצות לבוא.
ככה שאין שולחנות ורודים ולפעמים אין שולחנות בכלל.
אבל יש מנגל ברזל ועצים למדורה והרבה בירות בצידנית + בקבוק תה סקוטי/אירי לאבא.
ויש גם זחלנים 4X4. שיהיה במה לשחק בהפסקות.
יומיים-שלושה של חופש ממוסכמות ונימוסים - מפליצים ותוקעים גרעפסים חופשי. אוכלים בידיים, מנגבים בשרוול. תענוג.
בפעם הבאה תומר, תייצר לך בן. או בנים.
לא יודע על איזה מוסכמות אתה מדבר, אצלנו אוכלים עם הידיים, נופחים ומשהקים גם בבית.
(בבשר אנחנו פחות טובים. גם סטייקבורגר זהב מהסופר עובר את רף האיכות).
יונתן מנומס מאוד בבית.
אבל בטיול, אם הצידנית תכלול פחות מאנטריקוט אנגוס עבה, חתיכה יפה של שייטל, נתח קצבים וחזה אווז פרוס יפה לפרוסות דקות אחרי שירד מהרשת, כנראה יהיו טענות.
למתאבן, בשביל לפתוח את הערב ולהכין את הבטן לחגיגה, הוא יורד על כמה נקניקיות מהקצב או כנפיים חריפות.
יצא לי ממש טוב הילד הזה.
מי אתם, גברים שמבלבלים את המוח על האשה והילדים?? תתחילו לחצוב לעצמכם מערה!
אני גיליתי את השיטה...
כדי שהבן יצטרף אני מראה לו את רשימת הקניות של הבשר והשתייה החריפה.. וגם מאשר שהוא נוהג.
כדי שהבת תצטרף אני מראה לה תמונות בגוגל של המקומות שנבקר בהם והיא כבר מדמיינת אותם לבד באינסטושש..
כדי שהאישה תצטרף אני מספר לה שאחד החברים שהתגרש לא מזמן מביא 2 חברות ואם היא לא תצטרף כנראה שאחת מהם תעבור למושב הקדמי אצלי.
וכשאני רוצה לבד לבד - הטיול קשה, אין זמן למנגל ואוכל טוב, גברים בלבד ואין קליטה סלולארית כל הטיול.
איך עברנו מתמונות של סדנאות וקללות על האחד שיש לו מחרטה ועל האחר שיש לו רתכת לכתוב על הנשים והילדים והרצון שלהם לבוא או לא לבוא לטייל?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
זה ממש מזכיר לי את הבדיחה.
איך הופכים חתולה לכלבה ב30 שניות?
נותנים לה טבעת...
[emoji2]
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
תומר. פייר. למה ש*מישהו* ירצה לנסוע לגבעתיים.....???
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk