הם מתעקשים שעדיף את הדגם החזק/מפואר ולא את מה שקנו בהתחלה (הדגם הפשוט שניתן להרכיב עליו ג'אנטים 17 ו18. זה שהלך פקאקט). אז שיהיה להם בהצלחה.
Printable View
הם מתעקשים שעדיף את הדגם החזק/מפואר ולא את מה שקנו בהתחלה (הדגם הפשוט שניתן להרכיב עליו ג'אנטים 17 ו18. זה שהלך פקאקט). אז שיהיה להם בהצלחה.
הדיפנדר עם ג'אנטים וצמיגים כאלו לא בתמונה בהשוואה נשוא המבחן "איזה רכב סדרתי מביניהם הכי ראוי לשטח"
הסרטון מדגים יפה את ההבדל המהותי בין הרנגלר לברונקו - שני סרנים חיים לרנגלר וסרן חי אחורי + מתלה נפרד קדמי לברונקו. ברור לגמרי מהמבחן שמהלך המתלים של הרנגלר והאחיזה בקרקע שלו עדיפה ובהרבה גם אם הוא רק עם צמיגי 33" מול ה- 35" של הברונקו.
לטעמי השוואה נכונה יותר והוגנת יותר הייתה בין הברונקו שבסרטון שכולל את חבילת הסאסקווטש לבין רנגלר רוביקון עם חבילת ריקון (צמיגי 35") - בהשוואה כזו הרנגלר מבחינת יכולת שטח אוכל את הברונקו בלי מלח..
לעומת זאת לברונקו יש יתרון ענק ועדיפות על פני הרנגלר במרווח הפנימי, בנוחות הנסיעה גם בשטח ובאיכות המושב ורמת הגימור הפנימי.
המממ.. אם היו לי כ- 450,000 זוזים פנויים ההתלבטות עדיין דיי קשה בין בדלנדס סאסקווטש ובין רוביקון ריקון.
קובץ מצורף 134545
והנה התמונה.
היות ועדין לא נהגתי בברונקו, אני נזהר מלהביע דעה לגבי נוחות נסיעה בכביש וכו׳.
אין ספק שהמבחן שדרור דיבר עליו יהיה מאוד מעניין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לגבי התמונה - לא זוכר בוודאות אבל נדמה לי שבסרטון בדיוק בנקודה הזו הם הדגימו את השינוי בברונקו לפני ואחרי ניתוק המייצב הקדמי. השאלה היא אם בתמונה זה לפני או אחרי ניתוק המייצב הקדמי.
אם אני זוכר נכון המייצב הקדמי של הברונקו מתחבר אוטומטית מחדש מעל מהירות מסוימת - זה פיצ'ר טוב ורע גם יחד - מצד אחד מייצב קדמי מחובר במהירות גבוהה זה טוב אבל מצד שני זה מכריח אותך להיזכר שצריך לנתק מחדש את המייצב במקומות ובמהירות המתאימים לכך
להבנתי, התמונה היא לאחר ניתוק מוט מייצב (בברונקו וברוביקון)
לא עשיתי freez frame לסרטון, וכמובן שהמימדים שונים אז אולי האחורי של הברונקו נמצא בבור יותר עמוק וכו...
אבל בסופו של דבר, בסרטון, אחרי שילוב כל השילובים, וניתוק כל הניתוקים, הרנגלר נראה כמצליב טוב יותר.
ועדיין...
לכל שימוש שפוי, הברונקו הזה הוא אוברקיל.
לגבי הפוטנציאל שלנו לטיולים ניתן להניח שלמטייל השפוי שבמקרה קיצון יעלה את ורדית או בוקר הברונקו האופציה העדיפה, ולמי שבקטע של עבירות קיצונית או כמריר וכאלה הרנגלר עדיף.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
קודם כל המסקנה הברורה מהסרט - שדיפנדר באמת - אבל באמת - לא בליגה.
מה שראו יפה במעבר הזה עם ההצלבה - עזבו רגע את המהלך הכולל של המתלים קדימה אחורה - המעבר, דינמית, מציג יפה מה זה מתלים לא מאוזנים. סרן חי שמושך למטה בזמן שהמתלה הקדמי מצליב ואז... נדנדה. זה לא קורה ברכב שכל הפינות שלו אותו דבר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ועוד סרטון, והפעם השוואה בן הברונקו לווילי שעולה חצי ממנו….
https://www.youtube.com/watch?v=Zbz91LTLtiM
האמת, כל ההשוואות האלו, קישקוש אחד גדול.
מי שלא מתכוון לעשות את כמריר או איזה מבחני עבירות משוגעים, בנושא העבירות, כל מה שנעול כפול + גלגל 33 ומעלה, לא מעניין.
הרכבים האלו יעברו, בלי בעיה את כל המסלולים שאנחנו עושים +++
ואז יגיעו השיקולים האמיתיים, שכל ההשוואות האלו לא מכסים - עלות, מרווח \ סידור פנים, תחזוקה, אמינות, נוחות נסיעה, בנזין \ דיזל (טווח בשטח).
בקיצור, אפשר להסתכל ולהתחרמן, אבל תכלס, קישקוש.
מה שאני אוהב אצל החברה מ-TFL שהם לא מהססים להעביר ביקורת - רואים את זה בסרטון הזה והם הוציאו סרטון נוסף רק על זה שהגג הפריק חורק להם ... מי אמר מחלות ילדות ולא קיבל..
https://youtu.be/zMEL4pDcZvo
אויויוי... הגג המתפרק חורק...
חצי שעה עבודה וקצת פלציב ואני פותר להם את הבעיה.
מה שכן,
ההדבקה של הריפוד תקרה (?) נראה כמו עבודה שמישהו עשה בחניה ביום שישי כשהילדים מפריעים ברקע.
לי אישית לא מפריע, אבל אני מניח שיהיו כמה שהשכיבו סכום רציני ומצפים לקבל גימור ברמה גבוהה יותר.
נמרוד, כמו שכתב אייל, בארה"ב 65,000$ - 70,000$ לרכב נחשב סכום נכבד ומקביל לקטגוריית יוקרה. לכן גם אם ידוע שזה רכב שטח ספרטני הם מצפים לאיזה שהוא מינימום של איכות הרכבה ובצדק. אני מניח שבתכנון הרכב ובתכנון מסילות הגג הפריק והרכבתו נלקח בחשבון איך מונעים חריקות.
חוץ מזה ישנם כאלו שרגישים במיוחד לרעשי חריקות וצרצורים מיותרים בתא הנוסעים ואני בינהם - קבלו אנקדוטה בעניין:
ברנגלר שלי שגם הוא בעל גג אזבסט פריק יש מערכת אודיו משופרת הכוללת סאבוופר איכותי וגדול בתא המטען - הסאונד חשוב לי.
באחד הטיולים האחרונים לאחר היציאה מהשטח אני שומע משהו מטרטר ומצרצר בהתאם לפעימות ורעידות הסאבוופר- בודק את תא המטען, בודק את הסאבוופר ושום דבר לא נוגע בו ושום דבר לא משוחרר...ממשיך לנסוע והצירצור / טרטור לא נפסק...עוצר פורק את כל המטען, מעגן מחדש בודק ששום דבר לא משוחרר ושום דבר לא נוגע בסאב וופר ועדיין הטרטור לא נפסק...ביקשתי מחבר לטיול שיבדוק אם הוא מצליח לאתר מהיכן מגיע הצירצור הזה - פסק חד משמעית שמגיע מהגג ומקרה עלה על הגלגל לבדוק את הגג וגילה שם אבן קטנה שרוקדת לה להנאתה על גג הפיבר לרעידות הבאס ומשגעת לי את המוח...
כן מצחיק ומזכיר את הפינוק של הנסיכה והעדשה מאגדות האחים גרין אבל כל אחד והשריטה שלו
אבא שלי פתר לי בעיית רגישות לרעשים בזה שגידל אותי על קטרפילר D5.....
אבל עדיין שמעתי כל פיסטון רוקד..
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הנה זה בא...
https://youtu.be/yJ9Nta5CKAc
הפעם נסחפו כלפי מעלה…
חבל שלא לקחו 392 סטוק
הדיפנדר מקבל צורה נורמלית עם צמיגים גדולים.