יותר בכיוון של פנטזיות!
טל אני מצדיע לך. פשוט ככה!
Printable View
שלב החשמל והצנרת בעיצומו, כשהחרא שלב הזה יגמר(כי צריך המון עצבים בכדי לא לחפף) יהיה אפשר להניע ,לבדוק שהכול פועל, לא מתחמם ומסתובב לכיוון הנכון... אחר כך יגיע שלב החיפויים ,המתלים -גלגלים -בולמים והפנסיה.
תמונות.
נראה מדהים טל.
בניית מערכת החשמל לקראת הסוף, אין זמן לעשות הכול ברצף אלא שעות ספורות כל שבוע. אני רוצה להאמין שלקראת סוף השבוע המנוע יניע לראשונה. מאחר והמנוע עמד דומם במשך השנתיים האחרונות -לאחר מילוי השמן החלטתי להריץ אותו לחצי דקה מידי פעם לפני הנעה עם "בעירה פנימית" ,פרקתי את המצתים מהמנוע בכדי להוריד קומפרסיה/מאמץ מהמתנע ומבלי לחבר את מחשב המנוע נתתי הנעות ארוכות בכדי לייצר לחץ שמן ולפזר אותו טוב טוב בכל המנוע, עבד יופי. לאחר מכן החלטתי לחבר חזרה את המצתים ולראות איך מצבר הלייפפו4 סוחב מנוע כזה בהנעות ארוכות- הייתי מופתע מאוד . מצבר של שמונה רביעיות הריץ את המנוע הזה במהירות מרשימה מאוד ומבלי ליפול הרבה במתח. חוץ מהמתנע, שום דבר לא התחמם. אני מבסוט בינתיים מהסידור.
המצבר נסגר ונאטם בתבנית אלומיניום.
קובץ מצורף 142002
קובץ מצורף 142003
קובץ מצורף 142004
קובץ מצורף 142005
קובץ מצורף 142007
קובץ מצורף 142008
קובץ מצורף 142009
קובץ מצורף 142010
לאחר הנעה אצטרך לשבת וללמוד איך לשנות את ניהול פונקציות מחשב הניהול. כשאלמד הכול אקבע את ניהול המניפות ,חווי נורות האזהרה וכו' ,ארכיב גלי הינע ,מתלים וגלגלים, אתן להכול להסתובב ולהתחמם על השולחן ואתקן ליקויים שבטוח יצוצו פה ושם- עדיף על שולחן הניתוחים מאשר בשדה.
אח"כ הרצות בשדה.
נחיה ונראה מה יהיה
וואו.
פרוייקט מדהים.
ממש גועל נפש [emoji13]
אחת התכונות הבולטות של הסוללות האלו עם הסטרטר זה בדיוק מה שתיארת. זה מרגיש כאילו הסטרטר על סטרואידים.
ציינת שסגרת עם אלומיניום.
מניח וכך הייתי מצופה שיהיה מוגן אבק ומים.
מצד שני אם יש תקלה והוא מתחיל להתלקח ( הוא מסוגל ללא חמצן) וכל התיבה אטומה ובמיוחד אם היא עבה זה פצצה. תדאג לשסתום פריקת גזים.
לא זוכר אם העליתי בעבר אבל זה משהוא שכבר חשבתי עליו -
האם ה FIA מאפשר שימוש בסוללות כאלו.
במידה וכן מותר , אז לא נדרשת איזו חותמת איכות?
בחומצה עופרת היתה מגבלה שגררה שימוש באופטימה.
פה מדובר במשהו יותר טריקי כנראה.
כל הכבוד!
העסק לא אטום הרמטית, ההגנה העיקרית היא לפגיעות מכניות בתאים, המארז יושב מאחרי קיר אש נוסף בינו לבין הנוסעים. מכל ההסברים שעברתי קשה מאוד לתאים הללו להתלקח, אפילו אם תקצר אותם. הגורם הפוטנציאלי להתלקחות הוא אם תשפד תא בחומר מוליך .
לא מצאתי משהו ב FIA , אני גם לא שואל שאלות קיטבג, אני דואג לבטיחות של עצמי בעצמי, במסגרת החוק ואפילו מעבר לו. עד היום זה עבד פחות או יותר,
עוד שלב מאחור
כיסוי אחד ממכלי הדלק ביריעה מבודדת חום ואש , וזה בכדי שאפשר יהיה למלא דלק וללחוץ על כפתור ההנעה.
למרות הקרבה לצנרת המפלט (הדרס בעברית..) ,טמפרטורת המיכל לא השתנתה בשיט - אני מבסוט.
קובץ מצורף 142070
קובץ מצורף 142071
קובץ מצורף 142072
קובץ מצורף 142073
קובץ מצורף 142074
קובץ מצורף 142075
קובץ מצורף 142076
https://www.youtube.com/watch?v=BKLg3FW3A_8
אז המנוע מסתובב יפה, ובשביל הפעם הראשונה חוץ מנזילה פה ושם הכל עובד פיקס.
שבוע הבא גלי הינע ,מתלים ,גלגלים וזהו בערך לשבוע שלם, אני כותב את זה פה מפני שזו מעין התחייבות בפומבי שחייבים לעמוד בה.
חיפשתי סרטון של ההתנעה ללא הצלחה...
יכול להעלות קישור לשמיכת בידוד שיישמת על המיכל דלק?
מעורר הערצה טל! תודה גדולה על השיתוף!
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
https://www.kartek.com/parts/cool-it...in-x-72in.html
חפש באמזון , יהיה יותר פשוט להזמין אם תרצה.
עשיתי שימוש באותו חומר במכסה מנוע.
מממליץ בחום לעשות שימוש משלים בסרט הדבקה בשוליים, עוזר לשמור על השמיכה הזו לאורך זמן מול מים, שטיפות ופגיעות מכניות.
אם תרצה אחפש את המקט, זה סרט בידוד של 3m, נרכש בזמנו מליוגב.
כן, זה מה שעשיתי, אם תביט טוב בתמונות תוכל לזהות את סרט ההדבקה בשוליים. דבק חזק מאוד אגב.
התחלה של מתלה אחורי
קובץ מצורף 142115
קובץ מצורף 142116
עאלק אני בא להמליץ...
אתה מחפש לאמץ תימנים חטופים?
🫣[emoji33][emoji33] וואו. נראה מעולה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
הצורה על החיפוי הקדמי אמורה להראות כמו הכנרת?
כן ולא, אולי בעצם למה לא?