-
יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
לגבי קבוצת ה WK שמפריע לחלקכם, תתפלאו אבל יש אנשים שלא כאן שצריכים עזרה, למי שלא יודע אין לי WK יותר. הקבוצה היא קבוצה מסייעת לאנשים בדיוק בדברים שאנחנו דנים כאן. מי שמפריע לו שישתה מים.
:D
דוגמא מצויינת להנהלות לא מכובדת ולא קולגיאלי ואפילו נצלנית. חריגה לרעה בקרב באי האתר.
מיצג בעיני תרבות אחרת שכאן אינה נפוצה וממנה אני מתרחק עד מאוד.
אמנם לאתר יש בעלים ומנהלים שזה תפקידם להכתיב מדיניות אבל בסופו של יום אתה כנראה פוגע בנו הגולשים בכך שאתה גונב לנו מכאן תעבורה וגולשים.
לשמחתי אתה כבר לא ג׳יפאי.
-
תגובה: יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
הרשתות החברתיות מזמן ייבשו את גיפולוג ועוד הרבה פורומים. בסופו של דבר נשאר גרעין קטן שבעיקר רב בינו לבין עצמו על כל נושא אפשרי...נראה גם שהם נהנים מזה, אז בכיף שיהיה.
מאוד קשוח פה לחבר חדש שרואה איך מתנהלים פה דיונים... כשעוד הייתי מגיע למפגשים פה ובקבוצות אחרות היו ניגשים אלי אנשים ומציגים את עצמם עם יוזרים של גיפולוג שמעולם לא ראיתי את שמם. הרבה פעמים חזר הנושא של "לא להרים את הראש כדי לא לחטוף", "אני רק קורא, לא בא לי לריב"
אפשר לקבל את זה ואפשר שלא.
-
לדעתי לא קשוח לחבר חדש .
קשוח מאוד לאוכלוסיה שונה מהאוכלוסיה של הגרעין הוותיק.
מי שיש לו מה לתרום ומתבטא היטב מתקבל כאן בסבר פנים יפות.
-
אוהבים את זה או לא,
לבנאדם יש ידע ומה לתרום.אל תגרמו לאנשים להדיר רגליהם מכאן.
חבל שאין כאן איזה מטאטא לנקות קצת את השרשור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
לגבי קבוצת ה WK שמפריע לחלקכם, תתפלאו אבל יש אנשים שלא כאן שצריכים עזרה, למי שלא יודע אין לי WK יותר. הקבוצה היא קבוצה מסייעת לאנשים בדיוק בדברים שאנחנו דנים כאן. מי שמפריע לו שישתה מים.
:D
לא מפריע ולא נעליים, ושותה ויסקי...
אבל אי אפשר שלא להיתייחס לעשרות הודעות שלך כשבא בנאדם ושואל פה קושיה לגבי הג'יפ שלו, ומה אתה? לא טורח אפילו לענות גם כשאתה יודע את התשובה, רק מפנה אותו "לקבוצה שלך"... זאת חטיפה ידידי.
מעניין אם אתה גם מפנה מהקבוצה שלך לג'יפולוג...
וניסיון העבר הלא רחוק מפורומים ומועדונים אחרים מלמד אותי שזאת לא התנהגות, ככה נעלמים פורומים ברשת. למה אתה גולש פה? אתה בא לעשות פישינג לקבוצה שלך וזהו.
לגבי הכותרת ועיניין הייבוא שלך, בלמים לא מותרים לייבוא, לפחות לא בלי אישורים בכתב ומראש וכו' וכו'.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
הרשתות החברתיות מזמן ייבשו את גיפולוג ועוד הרבה פורומים. בסופו של דבר נשאר גרעין קטן שבעיקר רב בינו לבין עצמו על כל נושא אפשרי...נראה גם שהם נהנים מזה, אז בכיף שיהיה.
מאוד קשוח פה לחבר חדש שרואה איך מתנהלים פה דיונים... כשעוד הייתי מגיע למפגשים פה ובקבוצות אחרות היו ניגשים אלי אנשים ומציגים את עצמם עם יוזרים של גיפולוג שמעולם לא ראיתי את שמם. הרבה פעמים חזר הנושא של "לא להרים את הראש כדי לא לחטוף", "אני רק קורא, לא בא לי לריב"
אפשר לקבל את זה ואפשר שלא.
כן, נהנים מאוד.
חבר חדש יכול לקרוא, ללמוד, להישתתף ולענות גם, מכיר כבר כמה כאלה כאן, אין להם בעיה...
-
סוף דבר
פדאקס סיפרו סיפורי מעשיות בינהן שרוקאוטו לא רוצים את המשלוח בחזרה, אחרי זה, שביקשתי לשחרר את המשלוח לבד אמרו לי שהמשלוח הושמד.
הגשתי בקשה לזיכוי ברוקאוטו, לקח שבוע, כתבו שזה בחקירת המשלח וכמו גדולים זיכו גם על החלק וגם על המשלוח. כפיצוי כבר יש משלוח אחר בדרך מהם, הם באמת חברה בסדר.
אין מה לעשות, כל עוד יש חסמי יבוא, מוכוונים הון שלטון וצריך כל מיני התערבויות בשביל לשחרר חלקים, מראה שהמדינה שלנו חולה.
צר לי על הרוב הטיפש הדומם שאין לו את היכולת לחסוך אלפי שקלים בשנה כמונו על ידי תחמון המערכת.
בנימה אישית - צר לי שחלק מהחברים כאן אינם יכולים לשלוט בלשונם או בידיים שלהם כאשר הם מקלידים, דעיכת הפורומים כמו זה והמעבר לכלי מדיה אחרים נבעו גם מצורת ההתנהגות הזו.
-
אתה קורא לרוב "טיפש" ואז אתה מעיר על שימוש בלשון.
טול קורה....
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
סוף דבר
בנימה אישית - צר לי שחלק מהחברים כאן אינם יכולים לשלוט בלשונם או בידיים שלהם כאשר הם מקלידים, דעיכת הפורומים כמו זה והמעבר לכלי מדיה אחרים נבעו גם מצורת ההתנהגות הזו.
בועז התנצל. היה מתאים שגם אתה תנהג כך במקום לשלהב את הדיון מחדש.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
טול קורה....
בכל מה שקשור למכוניות, וזה עם כל הצניעות שיכולתי לגייס ולגרד בציפורניים, רוב הציבור אכן טיפש ולא במרכאות.
ומספיק לשוטט קצת במדיות אחרות, המוניות יותר (נגיד פייסבוק?....) כדי להבין.
וזה לא ויכוחים על מי מהנה יותר לנהיגה או מי יותר אמינה.
אני מדבר על טיפשים ברמה של לא לדעת את המשמעות של נורות בלוח המחוונים. של מילוי מים במנוע ושמן ברדיאטור. של לחצי אוויר בצמיגים. של חלפי זבל סיניים כדי לחסוך כמה שקלים. על טמבל שמחפש קיט הגבהה (?...) ל... פורד פוקוס (!!!). על אנשים שמגיעים למוסך עם בעיה פשוטה ושם תוקעים להם את האלמנט+החלפת מכלולים ב-10,000 שקל כמו ב"יצאת צדיק". דברים כאלה.
מזיינים אותם, סליחה על הביטוי, ובלי ווזלין, והם ממשיכים להתעקש לא לדעת דברים בסיסיים.
תנסה להסביר להם ותראה איך הם מתעקשים עד שיוצא להם עשן מהראש, כמו לפארוק ב"אלכס חולה אהבה".
אני נתקל בזה שוב ושוב בכל הדרכה ביום שישי.
והעובדה שזה רוב מוחלט, לא עושה אותו צודק ובטח לא חכם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
טול קורה....
החזקתי ממך קצת יותר שחר, מהפעמים הבודדות שטיילנו יחדיו. אני מציע שתקרא קצת את כתביו של ישעיהו ליבוביץ ז"ל שהשתמש במילה טיפש, מי אני לידו...
לביא - אין לי להצטער ולא בקצת, אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.
תקראו את מה שדרור כותב, גדל פה רוב של אנשים שאם הם לא לומדים בטיק טוק, הם פשוט לא יודעים. אחרי זה אותם אנשים יתלוננו, או לא, על יוקר המחיה אבל לא ישנו דבר בהתנהלות שלהם.
-
העניין הוא שאחרי ההתגלגלות של השרשור, זה היה ממש מיותר.
סליחה שאיכזבתי.
-
לא כי אני חבר טוב של אילן. למעשה לא מכיר אותו בכלל מעבר לכמה הוא היה נגד הדאסטר.
אבל !… כמו שאתם יודעים. יש לי קבוצה טכנית של הדאסטרים …
כמות הפעמים שעולה שאלה מה זה אומר … על הנורה של חסר אויר בגלגלים …
וזה אנשים שנמצאים בקבוצה לפחות שנה. וזאת קבוצה טכנית. וזאת שאלה שעולה עם צילום …
לפחות פעם בשבועיים …
אנשים לא יודעים. לא אכפת להם. לא מעניין אותם.
בן אדם נסע למוסך להשחלת צנרת כשנדלקה לו נורה של חסר אוריאה. ועל המסך סנטימטר משם כתוב בעברית. לך למלא אוריאה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfd38f7832.png
-
טוב, בסדר. אז יצחק בן אהרון צדק - צריך להחליף את העם.
-
יוקר המחיה, חסימת יבוא שוב, השחיתות חזרה למקומותינו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
חס וכרפס.
אבל צריך להיות פתוח לרעיון שיש אנשים שזה פשוט לא מעניין אותם. ולנו הם נראים ממש טיפשים.
זה חלק מהעם.
אנחנו מנסים ללמד אותם.
יש הסבורים. אגב. שאני ממש טיפש. [emoji2372]. ייתכן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
למה לעצור שם?
את כל הגזע האנושי.
ההיסטוריה מראה שאנחנו לא משהו...
-
אני פחות מכיר את כתביו של יצחק בן אהרון, מבדיקה מהירה גם הוא דיבר על שלטון משחית.
ליבוביץ דיבר על כך שהאדם טיפש ורשע, וככה השלטון שמורכב מאותם אנשים.
ההתנהלות של מיעוט במדינה שלנו ששולט ברוב מראה שיש אמת בדבריהם של הוגי הדעות. אנחנו חיים בסביבה שהרוב לא מצליח לקדם את האינטרסים של עצמו. הרוב עסוק רוב היום בלבהות במסך בפייסדרק או בטיקטוק.
וגיא אני ממש לא נגד הדאסטר, אני חושב שעשית משהו מדהים בזכות הקהילה והתרבות של השטח שהבאת לרכב הזה. אני לא בטוח שהחברים בקהילה שלך מבינים כמה זכו ביכולת לטייל בשטח ולשלם לא סכומים מוטרפים, בדיוק בנושא של השרשור הזה. לא רוצה לסכסך שוב אבל כדאי להיזכר מי חימם את הדיון בוויכוח המטופש ההוא.
המיעוט החכם שנמצא כאן לא הצליח לשנות את הדרך שהדברים מתנהלים, רק הצלחנו לשכלל את השיטה של תחמון המערכת. במיוחד כבוד לאלה שראו הזדמנות עסקית במצב ועשו משהו. השגתי רפידות בלמים זולות ליגואר בזכות השרשור הזה, אעדכן בעתיד על ההתרשמות.
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
לא כי אני חבר טוב של אילן. למעשה לא מכיר אותו בכלל מעבר לכמה הוא היה נגד הדאסטר.
אבל !… כמו שאתם יודעים. יש לי קבוצה טכנית של הדאסטרים …
כמות הפעמים שעולה שאלה מה זה אומר … על הנורה של חסר אויר בגלגלים …
וזה אנשים שנמצאים בקבוצה לפחות שנה. וזאת קבוצה טכנית. וזאת שאלה שעולה עם צילום …
לפחות פעם בשבועיים …
אנשים לא יודעים. לא אכפת להם. לא מעניין אותם.
בן אדם נסע למוסך להשחלת צנרת כשנדלקה לו נורה של חסר אוריאה. ועל המסך סנטימטר משם כתוב בעברית. לך למלא אוריאה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfd38f7832.png
קובץ מצורף 136567
בהמשך לנורות מוזרות
-
כן רק שהמינוס 4 הזה. הוא בדיחה כמו שה 710 זאת בדיחה.
לגבי האוריה. אמיתי לגמרי. הבן אדם נסע למוסך. אחרי שענו / ענינו לו שייסע למלא אוריה בתחנת דלק. הרי כתוב בעברית.
ועצוב לגמרי.
-
אתם יכולים ללעוג לאנשים, אבל האמת היא, שכשיש תחום שלא מעניין אותך, אתה פשוט לא מסוגל ללמוד אותו.
כל אחד מאיתנו הוא טיפש בתחום מסוים, ואני מכיר כמה פרופסורים שגם לא ידעו מה לעשות כשתידלק להם נורה של חוסר אוויר.
קצת צניעות פה חברה,
זה שאתם יודעים לפתוח מנוע, עדיין לא עושה אתכם אלוהים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אבל האמת היא, שכשיש תחום שלא מעניין אותך, אתה פשוט לא מסוגל ללמוד אותו.
חבל שהמורים שלי בתיכון לא קראו את המשפט המאוד נכון הזה.
הבעיה במכוניות, היא שלפעמים החיים שלך תלויים בזה. או חשבון העו"ש שלך.
לא ביקשנו מאף אחד להיות חובב רכב. אבל מי שמפעיל רכב (ובידיים הלא נכונות מכונית היא כמו נשק טעון ודרוך ולא נצור), ראוי שיהיה בעל ידע מינימלי. זה קודם כל בשבילו, אבל גם בשבילך ובשבילי.