נו אז אם יש מוצר מנצח חסכת לנו השוואה מתישה...
תודה.
נ.ב נראה לי אני חוזר אחורה... מישהו רוצה קומפרסור arb?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
קובץ מצורף 137233
Printable View
נו אז אם יש מוצר מנצח חסכת לנו השוואה מתישה...
תודה.
נ.ב נראה לי אני חוזר אחורה... מישהו רוצה קומפרסור arb?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
קובץ מצורף 137233
במידה והקישור לא לוקח אתכם ישר להודעה עם התמונת השוואה בין האפור לדו ראשי, גללו ל#44 בקישור:
https://www.jeepolog.com/forums/show...ge3#post871043
כן, אבל אין לי תמונה של זה. :(
(ובמילא, אני לא רואה שום הגיון בלהחליף את האפור עם הטימקס ראש אחד. ההבדל בספיקה לא מצדיק בעיני). איפשהו פירסמתי את הנתונים, אבל כשיש 4738 שרשורי קומפרסורים באתר, לך תמצא את זה.
אני באמת לא מבין. מה אכפת לכם מהירות ניפוח?
יוצאים מהשטח. עוד שתי דקות זה הדבר הכי חשוב? לי יותר חשוב שהמדחס יהיה קטן וזמין - להוציא חבילה גדולה ולפרוס לוקח יותר זמן מהניפוח עצמו. אז שיהיה קטן וזמין.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לי אכפת.
ופעם אחרונה כשזה היה בטמפרטורה של, בלי להגזים, מינוס 273, וברוח של, בלי להגזים 50 קשר, עם גשם דק, שמרגיש כמו סיכות, היה אכפת לי אפילו יותר.
בקיץ, כשבחוץ יש, בלי להגזים, 56 מעלות, גם לא נעים להיות מחוץ למזגן (כן, אנחנו מטיילים בקיץ).
עכשיו, כשאתה היחיד בחבורה עם קומפרסור, וצריך לנפח שלושה רכבים, זה משמעותי.
תוסיף לזה לפעמים מצטרפים ששומרים שבת ולחוצין להגיע הביתה....
בקיצור. לי אכפת.
+בונוס,
אני מנקה איתו דברים (פילטרים, שואבי אבק, מחשבים).
+1
בכל מקרה אני מנפח רק עד 30 ומשלים אח"כ בתחנת דלק.
התרומה הכי גבוה למהירות, התקנה קבועה של המדחס ואז אין התעסקות עם חשמל, מכסה מנוע וכו'.
אני מוציא צינור, מחבר למדחס ומפעיל אותו( אצלי הוא מותקן בתא מטען , בצד, לפני הגלגל הימיני. קשה עד בלתי אפשרי להגיע אליו, רק הצינור עם המחבר בחוץ).
ביומים חמים או בניפוח מתמשך הוא התחמם מאד והיעילות ניפוח ירדה.
התהליך פריקה חיבור הצנרת וחיבור לגלגל זהה בין האפור לצהוב.
משך הניפוח קצר משמעותית, ואין ירידה בהספק.
אם לא אכפת לך החום בקיץ/קור בחורף/זמן, אז אין שאלה, צרכים שונים ופתרונות שונים.
אפשר גם מדחס נפיחות של פרייבט, הכי קטן וזול.
זה בהחלט כיוון לגיטימי, וזו הייתה החשיבה שהובילה אותי לקנות את הויאיר 88 שנותן בסביבות ה 40ליטר (אבל מחזיק מחזור עבודה 100%).
הבעיה עם הקומפרסורים הקטנים של הפרייבט, שהם פשוט לא מסוגלים להחזיק מחזור פעולה של 4 צמיגי 30+ , והמדחס מתלהט ומתפרק.
ואם לא בפעם הראשונה, אז בשלישית.
- - - Updated - - -
למי שיש את הקומפרסור האפור של ל.כ איזה טיפול עשיתםתלו במשך השנים?
השבוע החלפתי לו את הקבל עם התננים.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
תקלות?
- צינור הניפוח השרשור פיתח לפני שנתיים-שלוש סדק קטן ליד המחבר המהיר - זה בגלל שהצינור מתקפל שם אם לא שמים לב. חתכתי שלושה ס"מ מהקצה וחיברתי מחדש.
- שעון הלחץ זייף מההתחלה ואחרי כמה חודשים הפסיק לעבוד. אני לא מתייחס לזה כי השעונים האלה לעולם לא מדייקים. גם בקומפרסורים שעולים פי כמה.
- נשרפו פיוזים בבית הפיוז שיושב על כבל ההזנה שלו, זה עם התנינים, שהולך למצבר. הפיוז האחרון שנשרף התיך את הבית. "תיקון שטח" = חתכתי משם את בית הפיוז וחיברתי ישירות ללא פיוז, כדי שימשיך לעבוד. סוג של תיקון זמני עד הבית כדי לרכוש בית פיוז חדש. זה היה לפני 5 שנים ותיקון זמני כידוע, הוא ה"תיקון" הכי קבוע שיש... מאז הקומפרסור ממשיך לעבוד כמו מלך.
לטעמי זה מוצר מצוין - אמין וקשוח, וקשה להרוג אותו. הוא לא מהמהירים ביותר אבל בוודאי רחוק מלהיות איטי. מהירות הניפוח שלו יותר מאשר מניחה את דעתי. החלפתו תבוא בחשבון רק אם ימות פתאום - וגם אז, סביר להניח שאעבור למערכת אונבורד של מדחס מזגן עם מיכל אויר דחוס.
אהלן חברים
אז רגע חפני שאני מחליט..
יש לי כמה אפשרויות
1. לרכוש t max 590₪- בסביבת המגורים(אשדוד)
2. לבדוק את האדום 300L אצל ל.כ
3. אלי טמבור שיצא הכי זול 570₪
ההתלבטות שאם אצטרך תיקון/ שירות
אצטרך לשבור ראש כדי להצליח
מה אתם הייתם ?
לא חושב שהשתנה נתון כלשהו במהלך כל התגובות האחרונות.
אני לא מייחס חשיבות להבדל של 20 שח כאשר המחיר הוא 590 שח...
אני לא הייתי מוטרד מנושא האחריות על מוצר כזה כאשר ההבדל הוא האם במקרה שתרצה לקבל שירות למוצר תאלץ חנסוע 50 קמ לנקודת השירות אן רק 15 קמ.. (מקווה לטובתך שזה לא יקרה בכלל בתקופת האחריות, אבל גם אם יקרה אחת לשנה זה זניח).
כל שאר ההתלבטויות כבר חוזרות על עצמן במשך כל עמודי שרשור זה.
לי היה ברכב את האדום מטמבור (לי עלה 600 שקל בזמנו) והוא עבד אחלה ומילא צמיגים 33 בכיף...עדיין עובד אצל מי שקנה את הרכב
לגבי אלי טמבור, ממה שאני יודע(מחברים) הוא נתן אחריות מלא על המוצרים שלו.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk