אני טוען שאפשר גם עם ידני :)
Printable View
תודה.
האם הוא הרגיש \ חשב , שהוא קיבל רכב שחוט ומרוסק עם נזקים \ בלאי חריג?
( אני חושב שזו היתה השאלה).
ודרך אגב, זו גם הסיבה שאני חזרתי לטרופר
לא. הוא היה מבסוט מאוד מהאוטו (מצב האוטו).
ב-5 שנים של אחזקת פורסטר, שראה הרבה שטח והרבה מעבר לשבילים, הייתי רוכש אותו מחדש בלי להניד עפעף.
עלויות תפעול של סובארו זולות.
לא יודע מאיפה הבאת שהם יקרות.
מלאי החלפים זמין בכל מקום, לא חסרים מוסכים שמכירים את הרכבים.
בוא נאמר שמה שהוצאתי על דיסקברי 2 בשנה, לא הוצאתי ב-4 שנים על הפורסטר
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
שמעתי שלסובארו יש דגם מקביל לרוביקון
אפשר לבחור מאיזו נקודת מוצא אנחנו מסתכלים על העניין.
נקודת מוצא ספורטיבית - מגניב לגמרי, והרבה יותר מעניין כשפורסטר עולה את זיק (בלי להתייחס למצבו). אני זוכר את עצמי לפני יותר מעשרים שנה עם סובארו סטיישן 4X4 מודל 86, וצמיגי בוץ רוסיים גדולים של אליאנס. זה היה חתכת אייטם.
נקודת מוצא הנדסית - מאחר וכל רכב הוא אוסף של פשרות, שיקום מי שסבור שפורסטר מתוכנן לטרשים ויקום מי שסבור שסופה מתוכננת לכביש. השאלה תמיד איפה עוברת המחט על סקאלת הצרכים.
כן, גם בדרך ג'יפים 'רגילה' עדיף להיות בקבינה של סופה,
וגם בכביש שש עדיף להיות בקבינה של פורסטר.
הנדסית נטו. בלי אגו.
ולגבי 'אמת בפרסום';
בני אדם בגירים אמורים להיות אחראיים כדי להבין את המכונה שמשרתת אותם, גם אם אפרסם סרטון שכותרתו "מזדה ליסינג כבשה את המחמל".
אף אחד לא יעלה את זיק רק בגלל סרטון כזה או אחר, בטח לא כשיתייצב בתחתית. ומהצד השני, מטורללים שכן יעלו אותו בכלים לא מתאימים (ללא קשר להצלחה או כשלון) - לא יעשו זאת בגלל סרטון. אלא כי הם מטורללים.
לפני כחודש וחצי הוזעקתי ע"י פקח רט"ג לחלץ פורסטר במעלה זיק, שננעץ על הגחון והסתובב על צירו אל שפ"ץ יפה (אגב המעלה במצב מצויין), אבל הבעיה של הבחורצ'יק ההוא לא היתה סוג האוטו או הסרטון, אלא הזחיחות שבה נכנס לבדו למדבר, ללא ניסיון ואמצעים, עם רכב לא מתאים לציר, ועם חָבֵרה. המלצתי לו לפתוח בחזרה טינדר אחרי האירוע.
(הסובארו שלי ז"ל)
גיתאי, הערת את המתים מקברם.
וגם אוגוסט בפתח.
תכינו פופקורן.
מרוב תגובות פה עדיין לא הבנתי נכון ל 20/07/2022 אם מעלה זיק מזיק? או מעלה זיק סלול ב"אספלט" כורכרי ? :(:(
זיק, מעלה ארוך ותלול שמתנשא כמו קיר, עדיין מעורר באנשים יראת כבוד וצורך להשתין, באופן רגיל או במכנסיים. גם בימים טובים וקלים שלו.
מקובל לחשוב שהקיץ ובעיקר סופו, הם בד"כ התקופה היותר רעה וקשה של הזיק.
מצד שני כחלק מקו הצינור של קצא"א, המעלה עובר מקצי תחזוקה/טיפול/שיטוח אחת לכמה שנים, שהופכים אותו לפחות מאתגר למשך כמה חודשים, ואז גם כלי רכב פחות בריונים מצליחים לעלות - עד שהוא נחרב שוב. והוא תמיד ייחרב שוב, כי זו דרכו של הטבע - להרים את ראשו ולחזור לקדמותו. אז קשה להמליץ לך/להזהיר אותך לגבי מה קורה שם היום בבוקר, בלי להיות שם פיזית ולבדוק ברגליים.
עשיתי אותו באפריל והוא אחלה ...כמעט והפודרה לא הורגשה
והמדרגה היתה סבירה , להגיד שעשיתי זיק עם ליברטי נעול אחורה ...וואלה מעדיף להגיד שעליתי וירדתי ללא נזק והיה נחמד ואדרלנין מהנה .
אבל עשינו בכוונה באפריל שנעים שם ושמענו שהפודרה נמוכה ...ורק הליברטי שלי ולנדקרוזר הצליחו , ופאגירו BK 08 לא הצליח , ורקסטון אכל שם לקרדות אבל עלה ...(לא יודע כמה נזק היה לו אחרי זה).
זה ה2 סנט שלי
גם סקודה קודיאק יודעת לרדת את הזיק. במיוחד לאור העובדה שהיא רכב חברה. לא יודע אם פרסום התמונות עלול לגרום נזק לבעלים, אז אני אמנע.
בטח שהיא יודעת.
תריץ חיפוש בגוגל "כדורגל מפונצ'ר"+"זיק"...
ועל זה נאמר "ג'יפ ליסינג"...
תמונות קשות , הסקודה טוטאלוס .
אין שחור ולבן , יש ביטוח לרכב , מעניין מה הכיסוי , זה יגמר בבית משפט ולא בזמן הקרוב.
מאחר ובתמונות רואים מדבקה של שם חברה על הדופן יש להניח שמדובר ברכב ליסינג.
חברות ליסינג לא מבטחות בביטוח מקיף את הרכבים שלהם. אם זה יגיע לבית משפט אז מה שיידון הוא חוזה הליסינג. יכול להיות שזה יגמר בהשתתפות עצמית אלא אם בחוזה הליסינג יש סעיפים בדבר שימוש לא סביר. למיטב זכרוני חוזי הליסינג גם כוללים הסרת אחריות על נזקי גחון אז יכול להיות שזו תהיה עילה עבור דרישת תשלום פיצוי מלא מהלקוח.